Seo

Fitur-fitur anyar Google kanggo kertu aktivitas produk, proyek, lan resep-resep ndadekake pangguna ing perjalanan

Google wis nambah fungsi kertu kegiatan sing gegandhengan babagan blanja, proyek lan telusuran sing gegandhengan karo resep, perusahaan kasebut ngumumake Selasa. Fitur anyar dirancang kanggo nggampangake pangguna kanggo njupuk langkah sabanjure ing lelampahan; ing kasus iki, nggawe tuku, golek proyek utawa nyiapake meal.

Kartu aktivitas blanja. Panelusuran Google saiki bakal nuduhake produk sing wis diteliti pangguna, sanajan produk kasebut ditampilake ing artikel sing diwaca pangguna.

Kertu aktivitas blanja sing nampilake produk sing ana gandhengane karo aktivitas pangguna. Sumber: Google.

Rega rega lan rating bintang nggampangake pangguna kanggo mbandhingake produk sing wis diteliti.

Kartu kegiatan kerja. Kertu aktivitas iki nuduhake kedhaftar anyar, listings cocog sing wis dikirim wiwit pangguna pungkasan nggolèki proyek tartamtu, nggawe luwih gampang kanggo jobsseekers kanggo ngomong apa listing anyar kasedhiya ing Mirit.

Kartu kegiatan resep. Google saiki nampilake resep-resep sing ana gandhengane karo resep sing wis dibukak pangguna. Resep sing gegandhengan uga diiringi pratinjau gambar cilik.

Napa kita care. Nalika kertu kegiatan pisanan dikenalaké, iku luwih kondusif kanggo mbaleni kunjungan situs. Nanging, ing konteks telung vertikal kasebut, fitur kertu aktivitas anyar bisa nyebabake pangguna pindhah saka kaca sing wis dibukak kanggo mbandhingake produk, ndeleng dhaptar proyek anyar utawa maca resep sing gegandhengan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol