Wordpress

Review Growanizer: Ningkatake Produk lan Penemuan Produk sing Gegandhengan karo WooCommerce

Yen sampeyan pengin ngedongkrak dodolan toko WooCommerce, sampeyan kudu nggampangake pengunjung toko golek produk sing disenengi.

Sampeyan bisa uga adol persis apa sing digoleki wong liya…nanging yen wong kasebut ora bisa nemokake produk kasebut, sampeyan ora bakal nggawe adol.

Growanizer minangka plugin WordPress anyar sing nawakake telung fitur sing beda kanggo nggawe produk toko sampeyan bisa ditemokake.

Sampeyan bakal bisa nambah produk sing gegandhengan, adol silang, lan adol kanthi desain anyar lan aturan tampilan logika kondisional. Banjur, sampeyan uga entuk fitur kanggo mbantu para pembeli njelajah produk miturut atribut, kalebu kuesioner panemu produk interaktif.

Ing review Growanizer tangan kita, kita bakal menehi sampeyan tampilan persis kepiye fitur kasebut lan kepiye carane bisa nambah toko WooCommerce sampeyan.

Ayo digali…

review Growanizer

Review Growanizer: Deleng Fitur

Ing tingkat sing dhuwur, aku bakal ujar manawa entuk manfaat utama Growanizer yaiku mbantu para pembeli nemokake produk sing bisa uga disenengi.

Maneh - kanthi nggawe luwih gampang kanggo para pembeli nemokake produk sing disenengi, sampeyan bisa nggawe luwih akeh pesenan lan/utawa nambah ukuran pesenan.

Kanggo ngrampungake iki, Growanizer duwe telung fitur utama:

  • Aturan produk sing gegandhengan / kothak - nggawe aturan dinamis kanggo nawakake produk sing gegandhengan karo target lan adol salib. Sampeyan uga bisa milih saka macem-macem template kanggo nampilake produk sing gegandhengan, kalebu tampilan slider.
  • Penemu produk - nggawe kuesioner interaktif sing bisa digunakake para pembeli kanggo nemokake produk sing paling apik kanggo kahanan tartamtu.
  • Panggeser atribut - nggawe panggeser sing nampilake atribut produk. Yen wong ngeklik atribut, dheweke bisa nyaring kabeh produk kanthi atribut kasebut.

Ayo goleki luwih jero babagan telung fitur kasebut.

Produk sing gegandhengan karo Growanizer

Sakabèhé, aku mikir manawa dandan produk sing gegandhengan karo Growanizer minangka fitur sing paling migunani ing plugin amarga kabeh toko bisa entuk manfaat saka (dene fitur liyane rada ceruk).

Intine, Growanizer ngidini sampeyan nggawe kothak produk sing gegandhengan karo sampeyan dhewe (utawa upsells utawa cross-sells). Sampeyan bisa nampilake kothak kasebut ing kaca produk siji, uga ing kaca cart yen dikarepake.

Kanggo desain, sampeyan bisa nggunakake desain standar tema utawa nggawe tema desain khusus sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa milih antarane nampilake kothak utawa nggunakake panggeser.

Nanging, fitur produk sing paling migunani yaiku logika tampilan kondisional. Kanthi logika kondisional, sampeyan bisa nyampur lan cocog nganti wolung kahanan sing beda kanggo ngontrol:

  • Where kanggo nampilake kothak produk related iki. Yaiku, produk sing kudu ditampilake kothak iki.
  • Produk sing kudu kalebu ing kothak produk sing gegandhengan.

Aku bakal nutupi iki luwih jero ing bagean tangan, nanging aku mikir logika kondisional iki bisa migunani banget kanggo toko sampeyan.

Ndeleng Related Products Demo

Golek Produk

Penemu produk

Miturut pendapatku, panemu produk minangka fitur paling unik ing Growanizer. Aku ora ngerti yen kabeh toko bakal nggunakake, nanging aku bisa migunani kanggo toko ing relung tartamtu.

Panemu produk ngidini sampeyan nggawe kuesioner multi-langkah sing bakal nuntun pembeli kanggo nemokake produk tartamtu sing disenengi.

Intine, ngidini para pembeli milih ing antarane macem-macem atribut produk. Banjur, yen wis tekan langkah pungkasan, plugin kasebut bakal nggawa menyang kaca arsip tema lan dhaptar kabeh produk sing cocog karo pilihan pembeli.

Iki kaya telusuran rapet…nanging ing format sing luwih dipandu lan interaktif.

Nalika fitur iki akeh kasus panggunaan, aku mikir bisa migunani banget yen sampeyan ngedol produk aksesoris sing kudu dicocogake karo item tartamtu. 

Contone, umpamane sampeyan adol kasus khusus kanggo ponsel. Sampeyan bisa nggawe antarmuka panemu produk sing mbantu wong nemokake kasus sing cocog kanggo model ponsel tartamtu.

Deleng Demo Product Finder

Slider Atribut

Panggeser atribut

Panggeser atribut nyedhiyakake cara liya sing migunani kanggo para pembeli nelusur produk sampeyan. Nindakake apa sing disaranake jeneng - ngidini sampeyan nampilake macem-macem atribut ing tampilan slider.

Nalika pembeli ngeklik atribut, dheweke bakal digawa menyang kaca arsip sing nyathet kabeh produk kanthi atribut kasebut.

Deleng Demo Slider Atribut

Cara Nggunakake Plugin Growanizer

Sabanjure, ayo langsung nganggo plugin Grownizer lan aku bakal nuduhake sampeyan kepiye nggunakake toko WooCommerce sampeyan.

Kanggo bagean iki, aku nggunakake versi premium saka plugin. Nanging, antarmuka lan akeh fitur uga kasedhiya ing versi gratis ing WordPress.org. Liyane babagan rega mengko.

Konfigurasi Tema Tampilan Frontend Panjenengan

Kanggo miwiti, sampeyan pengin nyetel tema tampilan frontend kanggo produk sing gegandhengan, panggeser atribut, lan/utawa panemu produk.

Kanggo produk sing gegandhengan lan panggeser atribut, sampeyan bisa nglumpati nggawe tema dhewe lan mung oleh warisan desain tema WordPress sampeyan, sing dakanggep migunani kanggo nggawe desain sing kohesif. Nanging kanggo panemu produk, sampeyan kudu nyiyapake tema sampeyan dhewe.

Kanggo ngontrol iki, sampeyan bisa pindhah menyang Growanizer → Setelan Utama banjur pilih tab kanggo jinis konten sing arep diowahi.

Kanggo ngontrol tema, sampeyan duwe rong pilihan:

  1. Sampeyan bisa ngimpor tema sing wis digawe saka Growanizer.
  2. Sampeyan bisa ngatur tema sampeyan dhewe.
Tema Growanizer

Kanggo ngimpor tema, klik ing Download template tema pilihan banjur ngimpor desain sing disenengi:

Impor tema

Yen sampeyan pengin nggawe tema dhewe, sampeyan bisa klik ing Gawe Tema Piyambak Saka Tema Default pranala. Iki bakal ngidini sampeyan ngatur tema sampeyan nggunakake sawetara setelan sing gampang. Sampeyan bakal bisa nyunting:

  • werna
  • Wates
  • lapis
  • Ukuran teks
  • lambang
Ngatur tema

Siji fitur sing bakal migunani ing kene yaiku sawetara jinis pratinjau supaya sampeyan bisa ndeleng kaya apa pilihan sampeyan. Saiki, sampeyan ora entuk pilihan pratinjau, dadi sampeyan ora bisa ngira.

Growanizer ngidini sampeyan nggawe blok produk sing gegandhengan tanpa watesan. Kanggo saben pemblokiran, sampeyan bisa nggunakake aturan saratipun kanggo ngontrol ngendi iku kudu ditampilake, kalebu nyetel prioritas kanggo kontrol pemblokiran kudu ditampilake ing cilik saka aturan tumpang tindih.

Kanggo nggawe pemblokiran pisanan sampeyan, pindhah menyang Growanizer → Related Products → Tambah Bagean.

Positioning lan Prioritas

Ing sisih ndhuwur, sampeyan pengin milih posisi lan prioritas:

  • status – apa kanggo ngaktifake ing kaca produk siji.
  • Status Cart – apa bakal ditampilake ing kaca cart.
  • prioritas - apa sing kudu ditindakake yen pirang-pirang blok produk sing gegandhengan ditrapake kanggo produk sing padha. Blok prioritas sing luwih dhuwur bakal ditampilake tinimbang blok prioritas sing luwih murah.
  • Posisi Blok – ngendi kanggo nampilake produk sing gegandhengan.

Kanggo posisi blok, sampeyan entuk papat opsi:

  1. Sadurunge produk siji
  2. Sawise ringkesan produk siji
  3. Ganti kothak produk sing gegandhengan karo tema sampeyan
  4. Ganti kothak produk upsell tema sampeyan
Nggawe produk sing gegandhengan

Aturan Saratipun

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nggawe aturan kondisional kanggo ngontrol:

  • Ana ing endi sing bakal ditampilake - kanggo produk sing pengin ditampilake pemblokiran produk sing gegandhengan iki.
  • Apa Tampilan – produk sing pengin kalebu in blok produk sing gegandhengan.

Aku mikir aturan iki minangka salah sawijining perkara sing paling migunani babagan plugin kasebut, amarga menehi upgrade gedhe babagan ngandelake fitur sing dibangun ing WooCommerce. Kanggo upsells lan cross-sells, dheweke uga ngilangi kabutuhan kanggo ngubungake upsells lan cross-sells kanthi manual kanggo saben produk.

Kanggo loro set aturan, sampeyan bisa target produk tartamtu kanthi nyampur lan cocog wolung opsi nargetake beda:

  1. Nama produk (produk sing kalebu tembung kunci ing jenenge)
  2. Produk (milih produk tartamtu)
  3. kategori
  4. tags
  5. price
  6. SKU
  7. Status saham
  8. bobot

Sampeyan bisa nyampur lan cocog aturan yen perlu. Sampeyan uga bisa nyetel kahanan AND lan UTAWA.

Contone, sampeyan bisa nampilake ing "Produk ing kategori sepatu sing regane luwih saka $70" UTAWA "produk ing kategori sandal sing regane luwih saka $35".

Aturan syarat

Kanggo ngontrol produk sing kudu dilebokake ing kothak, sampeyan entuk pilihan sing padha.

Tampilan Pilihan

Pungkasan, sampeyan bisa ngontrol carane nampilake produk sing gegandhengan ing Carane Tampilan bagean. Iki ngendi sampeyan bisa ngontrol:

  • Tata letak blok - panggeser utawa kothak.
  • Tata letak tema - sampeyan bisa milih salah sawijining tema Growanizer khusus utawa mung entuk gaya saka tema WordPress sampeyan.
  • Pira produk sing bakal ditampilake lan pirang-pirang kolom.
  • Rincian sing bakal ditampilake - contone, tombol tambah menyang cart, rating, utawa rega.
  • Ukuran gambar.
  • Etc.
Carane nampilake

Lan iku! Sawise sampeyan nerbitake pemblokiran, bakal kanthi otomatis aktif kanggo produk sing cocog karo kondisi sampeyan.

Ing kene, sampeyan bisa ndeleng kaya apa nalika ngganti produk sing ana gandhengane karo tema lan entuk gaya sing padha:

Produk sing gegandhengan karo Growanizer

Nyetel Slider Atribut

Cathetan - kanggo nggawe panggeser atribut, sampeyan kudu ngaktifake kaca arsip atribut, sing bisa ditindakake kanthi nyunting atribut sing pengin digawe kaca arsip..

Kanggo nyiyapake panggeser atribut, pindhah menyang Growanizer → Atribut Slider → Tambah Slider.

Antarmuka sing padha, nanging diadaptasi kanggo panggeser atribut.

Pisanan, sampeyan bisa milih atribut sing kudu dilebokake. Ing contoku, warna kasebut beda-beda.

Banjur, sampeyan bisa milih carane nampilake panggeser. Antarane setelan liyane, sampeyan bisa milih kanggo marisi desain saka tema WordPress utawa nggunakake salah siji saka tema Growanizer sampeyan dhewe:

Persiyapan panggeser atribut Growanizer

Sawise sampeyan nerbitake, sampeyan bisa nglebokake ing ngendi wae ing situs sampeyan nggunakake shortcode.

Nggawe Product Finders

Pungkasan, ayo goleki kepiye carane nyiyapake kothak panemu produk. 

Sampeyan bisa miwiti kanthi pindhah menyang Growanizer → Product Finder → Tambah Item.

Pisanan, sampeyan bisa nyetel setelan utama. Kanggo panemu produk, sampeyan kudu milih salah siji saka tema Growanizer - ora ana pilihan kanggo marisi gaya saka tema sampeyan kaya rong fitur liyane.

Persiyapan panemu produk

Banjur, sampeyan bisa nyiyapake langkah-langkah ing panemu produk. Sampeyan bisa nyiyapake akeh langkah sing dikarepake, sing ngidini sampeyan nggawe panemu produk minangka prasaja utawa rumit kaya sing dibutuhake.

Kanggo saben langkah, sampeyan bisa milih atribut khusus sing bisa dipilih para pembeli, uga ngatur desain langkah kasebut:

Nggawe langkah golek produk

Sawise sampeyan nerbitake panemu produk, sampeyan bisa nglebokake ing ngendi wae ing situs sampeyan nggunakake shortcode.

Rega Growanizer

Growanizer nduweni versi gratis ing WordPress.org, uga versi premium sing nambahake luwih akeh fitur lan panggunaan tanpa wates.

Mangkene tabel perbandingan fitur gratis vs premium ing Growanizer:

Rega Growanizer

Kabeh rencana premium duwe fitur sing padha - mung bedane yaiku jumlah situs sing sampeyan bisa ngaktifake plugin kasebut:

  • Situs siji - $ 48 kanggo setahun dhukungan / nganyari utawa $ 24 mbayar saben wulan.
  • Telung situs - $ 96 kanggo setahun dhukungan / nganyari utawa $ 48 mbayar saben wulan.
  • Situs web 25 - $ 396 kanggo setahun dhukungan / nganyari utawa $ 198 mbayar saben wulan.

Kanggo mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing versi premium, kita duwe kupon Growanizer eksklusif kanggo para pembaca WP Mayor:

30% OFF

Growanizer
Growanizer

Eksklusif diskon 30% Growanizer - penjualan cerdas generasi anyar kanggo WooCommerce.
Eksklusif diskon 30% Growanizer - penjualan cerdas generasi anyar kanggo WooCommerce. Tampilake Kurang

Kabeh rencana premium uga menehi jaminan dhuwit bali 14 dina.

Pikiran pungkasan ing Growanizer

Sakabèhé, aku mikir sing paling migunani babagan Growanizer yaiku menehi aturan kondisional kanggo produk sing gegandhengan lan adol salib. Slider atribut lan panemu produk bisa migunani kanggo toko tartamtu, nanging aku mikir yen kabeh toko bisa entuk manfaat saka kontrol luwih akeh babagan produk, adol silang, lan upsells sing gegandhengan.

Aturan kondisional iki duwe rong keuntungan utama:

  • Dheweke menehi kontrol luwih akeh babagan produk sing gegandhengan sing bakal ditampilake.
  • Dheweke ngilangi kabutuhan kanthi manual nyiyapake salib-sell lan upsell produk kanggo saben produk. Contone, tinimbang ngubungake kasus kacamata hitam kanthi manual minangka adol silang kanggo saben kacamata hitam ing toko, sampeyan mung bisa nyetel aturan kondisional kanggo nampilake kasus kacamata hitam kanggo saben kacamata hitam.

Sampeyan uga entuk opsi kanggo ngontrol ngendi kanggo nampilake blok produk sing gegandhengan, uga entuk warisan gaya saka tema sampeyan (pilihanku) utawa nggawe tema khusus sampeyan dhewe.

Sakabèhé, aku mikir nawakake sawetara fitur sing migunani banget kanggo nambah produk sing gegandhengan, lan panemu produk lan panggeser atribut uga bisa migunani kanggo sawetara toko kanggo nambah panemuan produk (utawa sampeyan bisa tansah mateni fitur kasebut yen sampeyan mung pengin produk sing gegandhengan).

Yen sampeyan pengin nyoba Growanizer dhewe, sampeyan bisa ngeklik tombol ing ngisor iki kanggo miwiti:

Situs web Growanizer
Kaca WordPress.org

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol