Android

HarmonyOS diluncurake tanggal 2 Juni, smartphone kasebut bakal entuk luwih dhisik

HarmonyOS diluncurake tanggal 2 Juni minangka woro-woro resmi liwat video YouTube. Larangan Huawei saka Amerika Serikat. ngganti akeh perkara ing Industri Teknologi utamane kanggo Huawei lan pangguna. Sawise Huawei dilarang amarga masalah keamanan lan privasi, Google mandhegake Huawei nggunakake Layanan Android lan Google ing smartphone. Nanging, ana sawetara cara kanggo ngliwati lan nginstal Layanan Seluler Google ing Huawei.

Huawei dicekal maneh ing 2019, lan ing wektu sing padha, dheweke ngumumake bakal nggawe OS dhewe sing bakal ngganti OS Android ing smartphone. Dheweke ngrancang bakal ngeculake HarmonyOS ing smartphone ing taun 2021. Wektu wis teka lan Huawei bakal ngeculake HarmonyOS.

HarmonyOS diluncurake ing 2 Juni

Larangan Huawei saka Amerika Serikat lan Google nglanggar kemitraan kasebut meksa nggawe OS dhewe. Kabeh kekacauan iki nyebabake Huawei ngluncurake OS dhewe sing diarani HarmonyOS, sing diluncurake tanggal 2 Juni. Nanging, OS kasebut dadi salinan karbon saka Android. Penyelidikan jero dening ARSTechnica ngandhakake yen HarmonyOS mung salinan karbon saka Android lan malah nggunakake unsur AOSP ing OS iki.

HarmonyOS diluncurake ing 2 Juni

Video ing YouTube sing dikirim dening Huawei nuduhake manawa bakal teka karo HarmonyOS minangka woro-woro gedhe. Durung jelas apa sing bakal diungkapake ing acara peluncuran iki. Iki videone:

Miturut video iki, kayane Huawei ngrancang nampilake tata letak HarmonyOS lan kepiye tampilan ing piranti sing beda-beda. Bakal ditampilake carane HarmonyOS bakal katon ing Smartphone, Tablet, TV lan piranti liyane.

Smartphone entuk HarmonyOS dhisik

HarmonyOS diluncurake tanggal 2 Juni lan bakal dikirim menyang kabeh piranti Huawei kanthi cepet. Golek sampeyan:

  • Huawei Mate 40
  • Huawei Mate 40 Pro
  • Huawei Mate 40 Plus
  • Huawei Mate 40 Porsche RS
  • Huawei Mate X2 Kab
  • Huawei nova 8 pro
  • Huawei MatePad Pro Kab

Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane katon ing release resmi saka HarmonyOS. Ayo ndeleng, aku cukup bungah kanggo release iki.

Muga-muga sampeyan nemokake kabar iki menarik. Yen sampeyan nindakake banjur nuduhake ing media sosial lan menehi tag @droidmaze ing Twitter. Tindakake kita ing Twitter kanggo warta paling anyar lan nganyari babagan Android.

Yen sampeyan pengin tuku smartphone apa sampeyan pengin tuku smartphone karo HarmonyOS ing komentar ing ngisor iki. Matur nuwun kanggo maca.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol