iPhone

Apa iPhone 13 sampeyan wis dikirim durung? Mangkene carane nglacak kanthi bener

Apple wis miwiti ngirim preorder iPhone 13 lan 13 Pro sadurunge debut resmi ing dina Jumuah, 24 September. Nanging, Cupertino butuh wektu suwe kanggo ngirim kabar pengiriman.

Yen sampeyan nglacak status preorder iPhone 13 liwat situs web Apple utawa app Apple Store, kemungkinan sampeyan isih bisa ndeleng kabar "nyiapake kanggo ngirim". Nanging nyatane, kemungkinan handset anyar sampeyan wis miwiti perjalanan menyang sampeyan. Mangkene carane ngerteni manawa handset anyar sampeyan lagi mlaku.

Cara nglacak preorder iPhone 13 sampeyan

Sawetara pangguna iPhone 13 wis ngerteni manawa handset anyare saiki lagi mlaku nalika dilacak liwat UPS, sing menehi perwakilan sing luwih akurat babagan lokasi kiriman (ora kaya Apple).

Kanggo nyoba dhewe, sampeyan bisa ndhaptar platform UPS My Choice utawa ketik nomer pengiriman ing situs web UPS. Iki biasane nomer telpon utawa nomer pesenan Apple tanpa rong digit pungkasan.

Yen iPhone anyar sampeyan bakal teka ing dina Jumuah, sampeyan bakal nemokake manawa wis ditransfer dening Apple lan saiki ana ing tangan UPS. Nanging aja kuwatir yen sampeyan durung pindhah; sawetara njupuk wektu sethitik liyane amarga ana akeh banget kanggo proses.

Iki ora ateges sawetara unit iPhone 13 bakal teka luwih awal. Apple makarya kanthi rapet karo UPS (lan mitra operator liyane ing njaba AS) kanggo mesthekake yen ora ana handset sing dikirim sadurunge tanggal peluncuran resmi.

Lacak iPhone menyang lawang

Isih, sampeyan bisa nglacak perjalanan iPhone saka pusat distribusi Apple (utawa malah pabrik iPhone ing sawetara kasus) nganti tekan lawang. Nalika sampeyan ngenteni, ana sawetara sing bisa sampeyan lakoni kanggo nyiapake piranti anyar sampeyan.

Njupuk kasus lan pelindung layar kanggo telpon anyar sampeyan sadurunge teka supaya sampeyan bisa njaga lan katon murni wiwit dina. Elinga uga model iPhone anyar ora nganggo adaptor pangisi daya, mula sampeyan butuh.

Cedhak tanggal pangiriman, priksa manawa iPhone lawas wis digawe serep supaya sampeyan bisa nransfer kabeh data menyang piranti anyar lan ora bakal ilang. Yen sampeyan lagi adol utawa dagang ing telpon lawas, priksa manawa kanggo ngilangke sadurunge ngirim mati.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol