Android

Honor 50 Pro: FAQ, Spesifikasi lan Tanggal Rilis

Honor 50 Pro minangka smartphone sing bakal teka. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan spesifikasi lan FAQ saka Honor 50 Pro. Kita bakal ndeleng spesifikasi lan mangsuli pitakon sing asring ditakoni babagan Honor 50 Pro.

Honor 50 FAQs

Nalika Honor 50 Pro bakal diluncurake?

Honor 50 Pro dikabarake bakal diluncurake ing 15 Juni 2021.

Apa Honor 50 Pro ndhukung Dual Sim?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi persiyapan dual sim. (Nano-SIM, dual stand-by)

Apa Honor 50 Pro ndhukung 5G?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi dhukungan sim 5G. Sampeyan bisa seneng 5G ing smartphone iki.

Apa Honor 50 Pro ndhukung 4G?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi dhukungan sim 4G. (Nano-SIM, dual stand-by)

Apa Honor 50 Pro ndhukung NFC?

Ora. Honor 50 Pro ora duwe dhukungan NFC

Apa Honor 50 Pro ndhukung Radio FM?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi radio FM. Sampeyan bisa mbukak aplikasi radio FM lan Seneng musik.

Apa Honor 50 Pro minangka telpon kedap banyu?

Ora. Honor 50 Pro ora duwe WaterProofing. Sampeyan ora bisa njupuk telpon ing adus utawa nglangi. Bisa ngrusak smartphone amarga ora diwenehi rating IP68.

Apa Honor 50 Pro ndhukung pangisi daya nirkabel?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi dhukungan pangisi daya nirkabel. Sampeyan bisa ngisi daya nganggo pangisi daya nirkabel.

Apa Honor 50 Pro duwe baterei sing bisa dicopot?

Ora. Honor 50 Pro ora dilengkapi kemampuan kanggo mbusak baterei. Iku cukup umum ing smartphone anyar amarga ngidini manufaktur sijine baterei ing sembarang wangun lan nambah kapasitas baterei.

Apa Honor 50 Pro dilengkapi kabar LED?

Ora. Honor 50 Pro ora dilengkapi fitur kabar LED. Sampeyan uga bisa nginstal aplikasi saka Play Store.

Apa Honor 50 Pro ndhukung scanner bekas driji?

ya wis. Honor 50 Pro ndhukung scanner bekas driji. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbukak kunci smartphone lan uga njupuk foto kanthi nutul scanner bekas driji

Apa Honor 50 Pro ndhukung Face ID?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi dhukungan ID FACE. Sampeyan bisa nggunakake FACE ID kanggo langsung mbukak kunci smartphone.

Apa Honor 50 Pro ndhukung Rekaman Layar?

ya wis. Honor 50 Pro dilengkapi Rekaman Layar minangka standar. Sampeyan kudu mbukak Pusat Tindakan banjur tutul rekaman layar kanggo nggunakake fitur Rekaman Layar.

Apa Honor 50 Pro kasedhiya offline?

Ora. Honor 50 Pro ora kasedhiya offline. Sampeyan bisa tuku saka situs resmi utawa Best Buy lan Amazon.

Apa Honor 50 Pro minangka smartphone game?

ya wis. Honor 50 Pro minangka smartphone game lan sampeyan bisa seneng game dhuwur ing smartphone iki.

Apa Honor 50 Pro apik kanggo PUBG?

ya wis. Honor 50 Pro bisa gampang mbukak game PUBG lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Honor 50 Pro apik kanggo Fortnite?

ya wis. Honor 50 Pro bisa gampang mbukak game Fortnite lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Honor 50 Pro apik kanggo Call of Duty?

ya wis. Honor 50 Pro bisa kanthi gampang mbukak game seluler Call of Duty lan sampeyan bisa seneng ing Battleground lan game bebarengan tanpa lag utawa throttling.

Apa Honor 50 Pro apik kanggo FreeFire?

ya wis. Honor 50 Pro bisa gampang mbukak game entheng kaya FreeFire lan sampeyan bisa seneng game Battleground tanpa lag utawa throttling.

Apa Honor 50 Pro ndhukung Android 12?

Ora. Honor 50 Pro ora teka karo Android 12. Sampeyan isih bisa nginstal ROM khusus kanggo entuk dhukungan Android 12.

Yen sampeyan nemokake artikel babagan Honor 50 Pro FAQ lan spesifikasi sing menarik. Mangga nuduhake ing media sosial lan tag @droidmaze ing Twitter. Uga, takon pitakonan sampeyan ing bagean komentar lan kita bakal nganyari kiriman iki karo pitakonan lan jawaban.
Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google.

Artikel perkawis:

  • Carane nginstal Google Mobile Services ing Huawei/Honor
  • HarmonyOS diluncurake tanggal 2 Juni, smartphone kasebut bakal entuk luwih dhisik
  • Kepiye cara nyoba HarmonyOS Public Beta?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol