Content Marketing

Kepiye Posting Blog Tunggal Nggawa 2 Juta Reais kanggo Konten Rock Kurang Saka 3 Taun

Ing wulan Juni 2016, Diego Gomes, CEO Rock Content, nulis artikel babagan carane postingan blog siji mbantu kita ngasilake R$436,000 (Reais Brasil) ing tawaran anyar sajrone 16 wulan.

Tujuan artikel kasebut yaiku kanggo nuduhake yen strategi Pemasaran Konten kalebu luwih akeh tinimbang mung duwe blog lan sering posting. Bisa nggawa asil nyata, nggawe keuntungan ing jangka menengah lan dawa.

Setaun sawise nglaporake, kiriman Pandhuan Pemasaran Digital sing misuwur wis nyedhiyakake meh setengah yuta Reai menyang revenue Rock. 

We saiki bali kene kanggo nganyari tokoh iki. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake strategi Pemasaran Konten sing digawe kanthi apik ora bakal mandheg ngasilake asil!

Daya Multiplying saka Evergreen Content

Ing Desember 2014, tim marketing Rock Content nemtokake kesempatan emas: nulis artikel sing fokus ing tembung kunci "Digital Marketing", kanggo blog Portugis kita.

Saliyane dadi tembung kunci kanthi volume telusuran paling dhuwur ing segmen marketing lan nduweni biaya saben klik sing dhuwur, "Pemasaran Digital" uga nggambarake salah sawijining telusuran pisanan sing ditindakake dening salah sawijining personas panuku utama.

Mulane, artikel kasebut nggawe akeh akal kanggo strategi blog kita!

Kita ngerti manawa saben postingan blog sing diterbitake minangka kesempatan kanggo ngasilake bisnis liyane. Lan nalika nerbitake artikel babagan Pemasaran Digital, kita yakin manawa bakal nggawa klien anyar menyang Konten Rock nalika ana ing blog kita.

Lan iku persis apa kedaden.

Sing kaendahan saka konten evergreen. Ora kaya artikel warta, umpamane, konten evergreen ngurusi subyek sing ora bakal kelangan relevansi kapan wae. Dadi, mung kanthi ngirim sepisan ing blog sampeyan, bisa ngasilake asil nganti pirang-pirang taun.

Rong setengah taun sawise diterbitake ing blog kita, kiriman "Apa Pemasaran Digital" wis nggawa 1.8 yuta reais ing bisnis anyar.

Pérangan pisanan crita iki nyakup upaya nulis lan nganyari artikel kasebut. Saiki, kita bakal nyritakake babagan matematika apa sing bakal teka.

Siapke Kalkulator Panjenengan

Salah sawijining aspek Pemasaran Konten sing paling nyenengake yaiku sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi kabeh asil lan malah prédhiksi umume.

Dadi, kanggo kita, ora kaget yen artikel iki ngasilake revenue meh R $ 2 yuta. Kita ngerti manawa saben postingan blog minangka kesempatan anyar kanggo entuk luwih akeh.

Logika ora rumit: luwih apik posisi artikel sampeyan kanggo tembung kunci tartamtu, luwih gedhe kemungkinan sampeyan bakal narik pengunjung menyang artikel kasebut lan ngowahi pembaca kasebut dadi pelanggan.

Lan nalika tembung kunci nduweni volume telusuran sing dhuwur, luwih apik!

Miturut studi, rata-rata, 30% wong sing nggoleki tembung kunci pungkasane ngeklik asil pisanan.

Kata kunci "Pemasaran Digital" saiki ana ing sekitar 60 ewu telusuran saben wulan.

Assuming sing 30% saka 60,000 wong sing nggoleki "Digital Marketing" saben sasi klik ing asil pisanan, kang artikel kita, kita wis bisa. njamin paling ora 18,000 hits saben wulan, mung ing kiriman Pemasaran Digital.

Yen kita nandur modal ing Google Ads kanggo entuk jumlah hit sing padha saben wulan, kita bakal mbuwang luwih saka 53 ewu reais amarga biaya saben klik kanggo tembung kunci "Digital Marketing" udakara R $ 5.90.

Iki tegese manawa gaweyan sing kurang saka R $ 53,000 saben wulan wis entuk bathi kanggo kita. Lan ngasilake artikel iki, ningkatake, ngoptimalake SEO, lan njupuk tindakan kanggo ngowahi pengunjung dadi pelanggan - sanajan tugas sing angel banget - mesthi biaya kurang saka iku!

Saka pengunjung menyang pelanggan: Part 1 - Ngasilake Leads

Ing Mei 2015, artikel kita tekan posisi pisanan kanggo pitakon "Pemasaran Digital". 

Kita wis duwe volume sing apik wiwit saiki, lan tantangan sabanjure yaiku monetisasi pengunjung kasebut. Sing, kanggo ngumpulake informasi kontak lan nandur modal ing timbal generasi lan timbal nurturing.

Kita ngandelake sawetara pendekatan sing beda kanggo ngowahi pengunjung menyang postingan blog kita dadi timbal.

Penawaran Awal

Strategi generasi timbal saka kiriman blog kita diwiwiti kanthi pop-up. Nalika wong ngunjungi blog kanggo pisanan, dheweke ditawakake salah sawijining bahan gratis sing paling populer, pandhuan "Rahasia Lalu Lintas Organik", liwat pop-up sing ngisi kabeh layar.

Kanthi nindakake iki, kita bisa ngembangake basis email lan ngenali pengunjung sing kepengin sinau babagan akuisisi lalu lintas. Sawise kabeh, iki mung salah siji saka akeh subyek sing kita bahas ing blog kita!

5% pengunjung sing ngakses kiriman blog Pemasaran Digital ngowahi tawaran pop-up. 

Kanggo kita, nomer iki marem, nanging ora cukup! Pramila kita ngandelake strategi generasi timbal liyane sajrone kiriman blog.

Penawaran Sing Nglengkapi Wacan

Artikel Pemasaran Digital adoh saka cendhak. Cedhak 6,000 tembung nyakup sawetara topik ing jagad iki, saka konsep dhasar nganti tips babagan milih agensi Pemasaran Digital.

Mulane, ana sawetara kesempatan kanggo nyakup CTA ing saindhenging teks, ngarah menyang materi liyane sing luwih jero menyang subyek artikel. Lan kita duwe perpustakaan sing kebak materi Pemasaran Digital!

Kita wis kalebu, ing titik strategis ing teks, referensi kanggo bahan kayata:

  • Kit Pemasaran Media Sosial;
  • Ebook: Pemasaran ing Video;
  • Ensiklopedia Pemasaran Konten;
  • Pandhuan Lengkap kanggo Pemasaran Digital!

Secara total, artikel kasebut nduweni pitung CTA kanggo ngundhuh materi saka Konten Rock.

Lan apa tegese?

Pengunjung sing maca artikel lan mutusake kanggo ngundhuh salah sawijining materi sing ditawakake dadi pimpinan kanggo Konten Rock. Kanggo ngakses ebook utawa kit, dheweke kudu menehi sawetara informasi, kayata jeneng lan email.

Saka 377,570 pengunjung sing ngerti blog kita liwat artikel Pemasaran Digital, 4,815 ngundhuh sawetara materi lan dadi pimpinan. 

Ing tembung liyane, kita bisa ngasilake meh 5,000 kesempatan bisnis kanggo perusahaan!

Saka Pengunjung Kanggo Pelanggan: Bagean 2 - Nuturi Pamimpin

Ing saben perusahaan, saben timbal anyar sing dipikolehi nggambarake kesempatan bisnis anyar. 

Sawise kabeh, wong kasebut nggolek informasi babagan bidang keahlian perusahaan lan nuduhake manawa dheweke golek solusi kanggo sawetara masalah.

Ing kasus Konten Rock, wong sing ndownload materi kita ing Pemasaran Digital nuduhake yen dheweke lagi berjuang karo sawetara proses. Yen ora, dheweke ora perlu mbuwang wektu nggoleki materi pendidikan.

Saben timbal minangka pelanggan potensial, nanging ora kabeh ana ing wektu sing tepat kanggo tuku produk utawa dicedhaki dening tim sales, amarga ora ana informasi utawa amarga lagi ing wiwitan perjalanan panuku.

Lan pramila kita nandur modal kanggo nuturi kabeh pimpinan sing digawe liwat kiriman blog Pemasaran Digital, ngirim email sing menehi saran materi pelengkap, lan njlentrehake kepiye layanan Konten Rock bisa mbantu perusahaan entuk luwih akeh pelanggan liwat Pemasaran Digital.

Aliran nurturing sing ngarahake arah kasebut diakhiri karo email sing ngajak dheweke ngobrol karo konsultan Konten Rock kanggo ngerti kepiye carane bisa mbantu. 

Wong sing njaluk kontak iki, miturut kita, pimpinan sing paling mumpuni yaiku: Marketing Qualified Lead (MQL). 

Sawise kabeh, dheweke wis ngalami pirang-pirang tahapan ing perjalanan para panuku, lan saiki wis wayahe para konsultan kita ngatasi.

Saka kabeh pengunjung sing ngerti blog Pemasaran Konten liwat kiriman Pemasaran Digital, 1,273 pungkasane njaluk kontak saka Konten Rock.

Apa sing kelakon sabanjure?

Saka Pengunjung menyang Klien: Bagean 3 - Ngonversi Arah menyang Klien

Kalebu lead lan MQL, tim sales Rock Content duwe 6,000 prospek kanggo ngevaluasi, ngenali kesempatan sing janjeni, lan nggawe kontak. Lan mung kalebu sing teka saka postingan blog Pemasaran Digital!

Kanggo nggarap timbal kasebut, kita duwe tim dodolan ing njero karo kira-kira 50 konsultan, sing kabeh spesialis ing Pemasaran Inbound. 

Saben klien Konten Rock ngliwati proses penjualan konsultasi sadurunge entuk layanan. Mulane, ora ana isi kita sing ngasilake revenue "piyambak". 

Kita gumantung ing tim konsultan sing apik kanggo nindakake kabeh proses penjualan!

Kabeh konsultan ing tim sales kita dilatih supaya nduweni kualifikasi sing ditampa saka marketing, adhedhasar informasi sing disedhiyakake nalika ngundhuh materi (kayata jeneng perusahaan, jumlah karyawan, situs web perusahaan, lan jabatan pimpinan).

Dadi, mung pimpinan sing paling potensial dadi klien Konten Rock sing kudu dikontak - ngoptimalake wektu lan nambah produktivitas operasi dodolan.

Saka pimpinan sing teka saka postingan blog Digital Marketing, 85 dadi klien Konten Rock.

Ngelingi rata-rata penghasilan saben wulan R $1,770, kita bisa ngasilake R $1,805,400 saben taun. Kanthi mung siji kirim blog!

Iki minangka crita urip 31 wulan saka artikel sing dadi kunci strategi pemasaran Konten Rock — lan terus dadi!

Nulis kirim blog bisa uga gampang - sawise kabeh, iku mung tembung ing kaca blog.

Nanging aja salah.

Kaya sing sampeyan ngerteni, nggawe lan ngirim artikel mung minangka puncak gunung es. Njaluk blog kanggo ngasilake revenue nyata mbutuhake pasukan tugas gedhe kanggo nyebarake konten, nganyari, nyaring aspek teknis SEO, mbangun generasi timbal lan strategi nurturing, lan duwe tim konsultan sing luar biasa kanggo ngatasi petunjuk sing digawe.

Lan iku mung kanggo siji postingan blog. Saiki tikelake kanthi 10, 100, 1,000.

Yen sampeyan mikir sampeyan ora bakal bisa nindakake pakaryan sing padha karo blog sampeyan, aja kelangan pangarep-arep! 

Nanging, miwiti kanthi langkah-langkah cilik, nggawe perbaikan ing kene, kalebu CTA, fokusake upaya sampeyan dhisik ing artikel sing nggawa lalu lintas paling akeh menyang blog sampeyan, lan liya-liyane. 

Content Marketing minangka strategi sing dikembangake sethithik.

Lan kita ora bisa mungkasi artikel iki tanpa ngandika sing bisa Count ing kita! Dhiskusi karo konsultan Konten Rock kanggo ngerteni kepiye cara kerja bareng kanggo mbantu bisnis sampeyan tuwuh karo Pemasaran Konten, kaya sing ditindakake ing strategi kita dhewe!

nambah marketing isi sampeyan

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol