iPhone

Kepiye lan kenapa sampeyan kudu nolak arbitrase ing Apple Card

Undhangan kanggo njaluk Apple Card wis trickling metu, nanging malah sadurunge sampeyan nggawe tuku pisanan nganggo kertu kredit anyar mengilap, sampeyan kudu nolak panentu arbitrase.

Yen ora, sampeyan nyerahake hak kanggo entuk manfaat saka tuntutan hukum tumindak kelas sing ditindakake marang Goldman Sachs, bank sing ndhukung Apple Card.

Muga-muga sing paling apik, rencana kanggo tuntutan hukum

Iku rada surem kanggo ngrancang bencana, nanging perlu. Lan yen ana sing salah ing urusan sampeyan karo Goldman Sachs, luwih becik duwe pilihan kanggo njupuk institusi finansial menyang pengadilan.

Utawa sampeyan bisa ngidini wong liya njupuk Goldman Sachs menyang pengadilan kanggo pihak sampeyan, liwat tuntutan hukum kelas-aksi. Sajrone pirang-pirang taun, tuntutan hukum kasebut nargetake penerbit kertu kredit liyane amarga diduga ngisi bunga sing berlebihan utawa biaya telat. Pemukiman entuk ganti rugi pelanggan.

Kanthi Apple Card (kaya kertu kredit liyane), sapa wae sing ora milih metu saka pranata arbitrase bakal dirungokake keluhane dhewe-dhewe dening arbiter. Panyengkuyung konsumen ngelingake babagan iki.

Cara nolak pranata arbitrase Apple Card

Proses kanggo milih metu saka arbitrase wis ditulis ing Apple Card Customer Agreement. Sampeyan bakal nemokake bagean kunci sing ana ing kaca 14:

"Sampeyan bisa nolak panentu arbitrase iki kanthi ngubungi kita nggunakake pesen, nelpon kita, utawa nulis kanggo kita, lan nyatakake ing ngisor iki: (I) jeneng; (ii) alamat email sing digandhengake karo akun sampeyan; (iii) alamat sing digandhengake karo akun sampeyan; lan (iv) yen sampeyan nggunakake hak kanggo nolak pranata arbitrase iki ("Kabar penolakan"). Kabar penolakan sampeyan kudu ditampa sajrone 90 dina sawise mbukak akun sampeyan.

Miturut Goldman Sachs, sing duwe kertu bisa ngubungi perusahaan liwat:

  • Pesen Apple
  • Nelpon bebas pulsa ing 877-255-5923
  • Nulis menyang Lockbox 6112
    PO Box 7247
    Philadelphia, PA 19170-6112

Minangka nduwèni Apple Card anyar dhewe, Aku hubungi perusahaan ing nomer telpon, ngandika karo wakil customer care, lan nolak panentu ing mung sawetara menit.

Elinga, sampeyan duwe 90 dina sawise mbukak akun kanggo milih metu saka arbitrase Apple Card. Sawise iku, sampeyan ora bisa ngganti setelan iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol