Analytics

Kepiye pangukuran TV sing disambungake mbuktekake potensial pemasaran kinerja

Akeh sing wis ditulis babagan pengaruh pandemi COVID-19 ing jagad pariwara. Anggaran dikurangi lan para pemasar golek cara liya kanggo nindakake luwih akeh kanthi kurang.

Nanging, salah sawijining tema sing kurang diomongake yaiku kepiye pandemi dadi pukulan utama kanggo konsumsi TV linear lan minangka anugerah kanggo Connected TV (CTV). Ana akeh statistik sing ndhukung owah-owahan segara iki - 80% rumah tangga AS saiki duwe paling ora siji piranti TV (CTV) sing disambungake, lan Nielsen wis nglacak kenaikan 81% YoY ing wektu ndeleng CTV nalika linear mudhun. Sawetara jaringan TV saiki malah miwiti prioritas konten kanggo streaming luwih dhisik tinimbang TV linear kanthi nolak prilaku pangguna sing normal.

Lan ing Upfronts virtual taun iki, industri pariwara TV umume pungkasane ngakoni apa sing wis kita deleng saiki: streaming ora mung dadi papan kanggo parkir konten lawas, nanging kepiye lan ing ngendi wong nonton TV saiki.

Dadi kanthi eksodus massal para pamirsa sing umume lengkap lan kesadaran yen CTV pungkasane duwe skala dadi salah sawijining saluran pariwara sing paling penting, para pengiklan isih mikir: kepiye cara ngukur?

Sing kudu ditindakake lan ora bisa kanggo pangukuran TV sing disambungake

Sadurunge kita ngomong babagan cara pendekatan pangukuran CTV, luwih becik sampeyan nemtokake cara ora kanggo nyedhaki.

Sembarang pendekatan sing ngukur CTV kanthi cara sing padha karo TV linear wis salah arah. Pangukuran TV linear pancen abstrak amarga watesan TV siaran. Kabeh teknologi sing nggumunake ing jagad pangukuran TV linear disebarake kanggo ngaktifake pemodelan statistik, ora ngirim analytics sing tepat. Metodologi kasebut pungkasane menehi perkiraan sing paling apik. 

CTV, ing tangan liyane, mung iklan programmatic digital nanging karo iklan TV minangka unit iklan tinimbang iklan spanduk. Lan pangukuran kasebut bisa digunakake kanthi cara sing padha - ora ana watesan karo watesan TV linear, nanging nggunakake pangukuran digital sing menehi presisi tinimbang ramalan. 

Kaya saluran pemasaran digital liyane, para pemasar duwe pangarepan nalika nerangake pangukuran. Sampeyan kudu menehi tampilan menyang kabeh perjalanan pelanggan, kudu nglacak konversi, lan kudu tanggung jawab ing solusi analytics pihak katelu - lan CTV ngirimake kabutuhan kasebut.

Cara pangukuran TV sing disambungake kanthi bener

A CTV pinggiran cetha wis liwat TV linear punika presisi gawan sawijining. Mbukak kunci tingkat pemahaman sing ngidini pengiklan mbukak iklan lan ngerti persis carane akeh wong sing ndeleng - kabeh nganti digit pungkasan. CTV uga menehi pangerten babagan tingkat penyelesaian, nyedhiyakake pangerten sing tepat babagan jumlah wong sing ndeleng iklan kasebut saka wiwitan nganti rampung, lan jumlah sing ilang. Nalika iki minangka langkah munggah saka donya iklan TV linear, iku totoan meja kanggo platform CTV.

Pemasar kinerja ngarepake luwih akeh. Kaya saluran pemasaran kinerja liyane, kayata telusuran sing dibayar lan sosial, pemasar kinerja pengin ndeleng lengkap babagan perjalanan pelanggan supaya bisa ngerti pengaruh kampanye CTV. Pramila ing SteelHouse, pangukuran CTV sing paling penting diwiwiti sawise iklan ditampilake. Nggunakake teknologi Kunjungan Diverifikasi lintas piranti, kita ngawasi lalu lintas menyang situs web pengiklan sawise iklan CTV ditampilake. Bisa ngenali piranti liyane sing ngunjungi situs kasebut saka omah sing padha ndeleng iklan kasebut - ngidini kita nemtokake kunjungan situs sing didorong dening kesan iklan kasebut.

Kita terus ngawasi situs pengiklan kanggo ndeleng apa pangguna sing asale saka kampanye CTV pungkasane ngonversi, ngirim grail suci kanggo menehi tanggapan langsung marang pengiklan TV - cara kanggo ngubungake tuku menyang iklan TV sing diluncurake - nalika ngirim pengalaman pangukuran iklan akrab karo kabeh pemasar kinerja.

Pangukuran sing tepat nuduhake pengaruh nyata kampanye CTV

Pangukuran lintas-piranti CTV wis mbantu mbuktekake efektifitas minangka saluran kinerja respon langsung. Ing kasus kasebut, pengecer anggur & minuman keras terkemuka sing nglakokake kampanye CTV karo SteelHouse bisa nglacak perjalanan pelanggan kanthi efektif amarga Kunjungan Diverifikasi lintas piranti. Iki menehi wawasan babagan sapa sing ndeleng iklan ing televisi, lan tumindak sing ditindakake para pamirsa. 

Kampanye kasebut kabukten sukses, nyopir tingkat kunjungan situs 1.09%, uga tingkat konversi 1.37%. Pangukuran lintas-piranti ngidini pengiklan ngerti tenan nilai sing digawa kampanye - iku dudu perkara sing bisa ditindakake para pengiklan TV linear.

Atribusi sing bener mbutuhake wawasan pihak katelu

Pemasar kinerja nemokake nilai amarga data kampanye disalurake menyang analytics pihak katelu utawa solusi manajemen kampanye pilihan. Iki ngidini dheweke ngerti kinerja upaya pemasaran ing saluran sing beda-beda. Sayange, iki minangka area ing ngendi platform CTV liyane bisa kurang - padha cenderung ngandelake pangukuran siled mung kasedhiya liwat platform kasebut.

Kanthi nglaporake kunjungan pangguna saka kampanye CTV menyang solusi analytics kaya Google Analytics, SteelHouse mbisakake pemasar kinerja kanggo nganalisa kinerja kampanye TV kanthi cara sing akrab. Liwat integrasi iki, para klien marketing kinerja kita ajeg nyadari yen kampanye CTV ing platform kita - sing diarani Performance TV - uga nindakake kanthi rutin (yen ora luwih apik) tinimbang saluran pemasaran kinerja tradisional liyane.

Pilih cara sing bener kanggo ngevaluasi TV sing disambungake

Nalika ngevaluasi solusi CTV, elinga yen CTV mung iklan programmatic. Minangka pemasar kinerja, sampeyan kudu ngarepake CTV dadi akuntabel, efisien, lan dipercaya kaya saluran pemasaran kinerja liyane. Lan yen platform ora bisa menehi kemampuan kasebut nalika mbukak kampanye CTV, golek sing bisa.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol