Seo

Kepiye cara ngoptimalake situs web kanthi efektif ing ceruk cilik?

Cathetan editor: "Takon SEO" minangka kolom mingguan dening ahli SEO teknis Shelly Fagin, Ryan Jones, Adam Riemer, lan Tony Wright. Teka karo pitakonan SEO paling angel lan isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!


Minggu iki kanggo "Takon SEO", kita duwe pitakonan saka Amy ing West Sussex. Dheweke takon:

"Kepiye sampeyan ngoptimalake situs web kanthi efektif ing ceruk cilik?

Kepiye carane sampeyan bisa ngoptimalake situs web kanthi efektif ing ceruk supaya tembung kunci ora ditelusuri luwih saka 100 kaping saben wulan (miturut Google Trends / Keyword planner ing Google Ads).

Sembarang saran kanggo eksekutif pemasaran asuransi pet eksotis sing njupuk iki bakal migunani banget.

Yen ana model bisnis sing lestari kanggo produk utawa layanan, ana situs web babagan produk utawa layanan kasebut sing bisa dipromosikan ing mesin telusur utama.

Aku wis nulis sadurunge sing saben bisnis ora perlu SEO, supaya misale jek sing aku mbantah dhewe kanggo ngomong sing saben bisnis sustainable bisa kasil ningkataké dhewe ing mesin telusur.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging sanajan perusahaan ora bisa ngetung volume dodolan langsung saka klik pungkasan ing SERP, kanthi efektif mindhah strategi menyang luwih dhuwur ing corong penjualan bisa ngasilake ganjaran gedhe ing dalan.

Umume Data Kita Iku Perkiraan

Umume alat perdagangan SEO dudu model akurasi.

Malah alat sing teka langsung saka mesin telusuran ora menehi nomer sing cocog karo kasunyatan.

Yen sampeyan ngira nomer Google Keyword Planner menehi nomer telusuran sing tepat kanggo tembung kunci sing diwenehake, bisa uga ana pangeran Nigeria sing pengin menehi dhuwit - priksa folder spam sampeyan.

Nalika nangani volume telusuran sing luwih cilik, data kasebut dadi luwih curiga.

Nyatane, ing akeh ceruk cilik, data mung ora kasedhiya.

Nanging ora apa-apa - amarga sanajan kita duwe data, kita kudu ndeleng liwat lensa sing mamang.

Ing Ngisor Iku Mung Data Sing Counts

Ing pungkasan, data mung sing minangka indikasi program SEO sing sukses yaiku dhasar.

iklan

Terus maca Ngisor

SEO bisa mengaruhi garis ngisor kasebut ing sawetara cara.

SEO dikenal kanggo nutup Advertisement langsung sawise klik ing listing sawise pitakonan.

Nanging kadhangkala, SEO nggawe kesadaran sing ndadékaké adol sawise interaksi liyane karo merek sampeyan.

Dominasi Niche Sampeyan Tanpa Halangan

Aku wis nindakake SEO kanggo dangu - ya, aku wis tuwa.

Nalika aku miwiti nindakake SEO, ana data cilik sing kasedhiya.

Ora ana analytics sing tepat.

Ya, luwih gampang dadi sukses ing mesin telusuran utama ing jaman saiki, nanging sukses isih gumantung marang kawruh para pamirsa.

Ngerteni pamirsa sampeyan minangka kunci kanggo dominasi ceruk cilik ing mesin telusuran.

Yen ana cukup akeh wong sing kasengsem karo produk utawa layanan sampeyan kanggo nyengkuyung bisnis sampeyan, ana wong sing nggoleki solusi sing diwenehake - sanajan Google Keyword Planner ora ujar.

Yen mung ana 10 wong saben sasi nggoleki produk utawa layanan tartamtu, nanging kabeh 10 wong sing tuku saka sampeyan, sampeyan wis sukses.

Apa Sing Digoleki?

Aku seneng banget nglebokake dhuwit sing sithik menyang kampanye telusuran sing dibayar kanggo ngerti tembung kunci sing digoleki para pamirsa.

Iki minangka artikel sing apik karo sawetara tips babagan nggunakake PPC kanggo njupuk taktik SEO sing migunani.

Mbangun dhaptar tembung kunci saka kampanye uji PPC "pawon sink", ing ngendi sampeyan mbukak tembung kunci pencocokan sing amba lan menehi perhatian marang pitakon sing nyata bisa mbantu sampeyan ngerti topik lan tembung kunci kanggo fokus ing upaya SEO.

Topik liwat Keywords

Nalika nangani ceruk cilik, penting kanggo ngetung tembung kunci.

Sampeyan kudu dominasi topik ing niche sampeyan.

Merek sampeyan kudu digandhengake karo subset pitakon sing cocog karo produk utawa layanan sampeyan.

Google wis bola-bali ngandhani yen 15% saka kabeh pitakon durung tau katon sadurunge.

Aku curiga yen persentase luwih dhuwur ing pitakon sing ana gandhengane karo ceruk cilik.

iklan

Terus maca Ngisor

Nalika ngoptimalake ing ceruk cilik, sampeyan bisa uga ora bisa nuduhake sukses kanthi peringkat kanggo tembung kunci tartamtu.

Sampeyan kudu katon nalika pelanggan potensial takon item sing cocog karo topik sampeyan.

Off-Page & On Topik

Bisa dibantah, pranala luwih penting nalika ngoptimalake ceruk cilik.

Ing ceruk cilik, subset saka situs sing ana gandhengane diwatesi.

Google nggunakake "algoritma bayi" kanggo topik sing beda-beda, dadi sanajan jumlah pranala cilik, aku curiga yen Google nyetel algoritma kanggo nampung ukuran sampel.

Elinga carane kita ngandika sampeyan kudu dominasi topik?

Salah siji cara kanggo nindakake iku yaiku nduwe pranala lan nyebutake ing situs sing relevan sing pangkat kanggo topik kasebut.

Tautan kasebut ora mung nyedhiyakake situs sampeyan kanthi wewenang kanggo mesin telusuran, nanging uga nggawe merek sampeyan ing ngarep lan pusat topik.

Nalika ngoptimalake ing ceruk cilik, iku penting banget kanggo nggawe hubungan karo influencer ing papan – lan njaluk wong ngomong bab sampeyan, luwih karo link.

iklan

Terus maca Ngisor

kesimpulan

Kurang data ora ateges sampeyan ora bisa ngoptimalake mesin telusuran.

Akeh saka kita wis dadi gumantung ing arsenal saka piranti kita lali yen sampeyan ora mbutuhake alat kasebut supaya bisa ngoptimalake situs sampeyan kanggo mesin telusur utama.

Aja salah - alat nggawe urip luwih gampang.

Nanging penting kanggo elinga yen umume data sing kita duwe minangka perkiraan - dudu nomer sing tepat.

Oh, lan yen aku ngoptimalake perusahaan asuransi pet sing eksotis, aku bakal mriksa apa sing ditindakake perusahaan asuransi pet gedhe sing bisa digunakake lan ndeleng manawa bisa digunakake ing nicheku.

Banjur aku bakal nemokake akeh pamilik pet eksotis kanthi situs web sing bisa dakkarepake lan menehi link.

Elinga, iki ora babagan volume - nanging babagan garis ngisor.

Sumberdaya liyane:

  • Carane Nggawe Konten Pencet-pantes kanggo Niche Boring
  • Cara Nemokake Pitakonan Niche: Ngoptimalake Situs kanggo Q&A
  • Carane Nggawe Seksi, Konten Menarik kanggo Industri Bosen

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol