iPhone

Carane iOS nggampangake ngatur langganan sampeyan

Ora kaya sawetara perusahaan, Apple ora pengin nyedhot sampeyan dadi langganan kanthi nggawe angel banget kanggo mbatalake.

Nyatane, nganyari iOS paling anyar nggawe luwih gampang kanggo ngatur langganan aplikasi sing terus-terusan. Mangkene carane nyilem lan ngontrol langganan iOS sampeyan.

Ngatur langganan iOS

Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan nggunakake iOS 12.1.4 utawa iOS 12.2 beta.

Saka ing kono, bukak app App Store. Banjur pencet gambar profil sampeyan ing sisih tengen ndhuwur. Banjur tutul Ngatur Lengganan. Iki bakal ngidini sampeyan ndeleng langganan ambalan aktif kanggo layanan kaya Apple Music utawa aplikasi pihak katelu.

Versi paling anyar saka iOS nggampangake ngatur langganan
Versi paling anyar saka iOS nggampangake ngatur langganan.
Foto: Apple

Sadurunge, iOS meksa pangguna sing pengin ngatur langganan kanggo mlebu nganggo ID Apple. Sing ora persis tantangan. Nanging pendekatan anyar Apple kanggo manajemen langganan nyederhanakake samubarang kanthi ngilangi langkah ekstra kasebut.

MacStories editor Federico Viticci kesawang owah-owahan.

Apple nganut layanan langganan

Kanthi divisi layanan Apple luwih penting tinimbang sadurunge kanggo perusahaan, Cupertino saya tambah akeh langganan. Analis Morgan Stanley prédhiksi fokus sing luwih intensif ing layanan basis langganan bakal mbantu Apple maneh nggayuh regane $1 triliun.

Apple Music saiki duwe 56 yuta pelanggan, dadi layanan musik streaming paling gedhe nomer loro (ing mburi Spotify).

Apple uga ngrancang kanggo miwiti langganan layanan anyar, sanajan penerbit kabaripun mbantah ing pamisah revenue 50/50 sing dikarepake Cupertino. Lan banjur ana layanan video streaming sing ora diumumake sing terus dikembangake dening Apple.

Perusahaan kasebut mesthine bakal mbukak layanan anyar ing acara 25 Maret ing Apple Park. Layanan langganan Apple News premium bakal dadi daya tarik utama - sanajan kita bisa uga krungu babagan konten video asli Apple.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol