iPhone

Cara rawuh ing rapat pemegang saham virtual Apple 2021

Rapat pemegang saham taunan Apple ora bakal ditindakake ing kampus Apple Park taun iki kaya biasane. Kanthi pandhemen COVID-19 terus saya suwe, acara kasebut bakal dadi acara mung virtual ing taun 2021. Iki bisa uga nambah partisipasi ing rapat 23 Februari. Lan yen sampeyan duwe saham AAPL, sampeyan bisa melu.

Iki sing kudu sampeyan lakoni.

Peringatan: Sadurunge miwiti, sampeyan kudu duwe saham Apple wiwit tanggal 28 Desember 2020, kanggo melu. Sampeyan ora bisa njupuk siji saham dina Senin, nyetel rapat ing dina Selasa, banjur adol saham Rebo.

Uga, sampeyan bisa uga wis menehi hak proxy kanggo broker kanggo milih atas jenenge tanpa digatekake. Yèn mangkono, sampeyan bisa dadi metu saka luck ing nekani.

Kepiye carane meh rawuh ing Rapat Tahunan Pemegang Saham Apple 2021

Iki minangka sepisanan Apple nganakake rapat pemegang saham online, lan banjur nganggo situs web pihak katelu sing digawe dening Broadridge Financial Solutions kanggo dadi tuan rumah acara kasebut. Para pemegang saham kudu mbukak www.virtualshareholdermeeting.com/AAPL2021 ing dina Selasa, 23 Februari, jam 9 am Pasifik kanggo rawuh kanthi virtual.

Mlebet ing rapat kasebut mbutuhake nomer kontrol unik sing uga ngidini voting. Sampeyan kudune wis nampa cathetan babagan iki saka broker, bank utawa organisasi apa wae sing nyekel saham Apple sampeyan. Yen ora, sampeyan duwe sawetara dina kanggo ngubungi dheweke.

Aja ngarep-arep wahyu gedhe

Sanajan acara kasebut kedadeyan minggu iki, ora ana kabar babagan iki. Umume, CEO Apple Tim Cook lan eksekutif tingkat dhuwur liyane nggunakake rapat pemegang saham taunan kanggo mriksa produk sing dirilis ing taun sadurunge, kaya iPhone lan Mac paling anyar.

Kadhangkala, investor aktivis nyoba ngyakinake para pemegang saham liyane supaya bisa ngganti Apple ing sawetara cara. Ing jaman kepungkur, para aktivis wis ngusulake produsen iPhone supaya mandheg kerja sama karo pamrentah China. Ana upaya ing jaman kepungkur kanggo nggawe Apple mungkasi upaya kanggo nglawan owah-owahan iklim. Nanging, yen ana sing kontroversial ana ing docket kanggo Rapat Tahunan Pemegang Saham Apple 2021, iku durung digawe kabar.

Isih, pitakonan sing ditakoni para pemegang saham marang eksekutif Apple sawise presentasi kasebut asring dadi bagian sing paling menarik ing rapat kasebut. Ora sing Cook lan Co. kamungkinan kanggo nggawe woro-woro kaget. Ana sing mesthi takon babagan mobil Apple utawa kaca tingal Apple lan diomongake kanthi sopan sawetara versi "ora komentar."

Yen sampeyan dudu pemegang saham AAPL, sampeyan ora bakal kesasar. Kultus Mac bakal nutupi kabar apa wae saka acara Selasa.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol