Carane

Carane Gawe serep GB WhatsApp Chats menyang Google Drive?

Apa sampeyan nggoleki carane Gawe serep GB WhatsApp Chats menyang Google Drive?

Iki minangka pandhuan langkah demi langkah babagan Cara Nggawe Serep GB WhatsApp Chats menyang Google Drive?

Miturut katrangane, GBWhatsApp minangka panggantos kanggo WhatsApp asli sing duwe kabeh fitur, kaya FMWhatsApp. Nanging, prosedur kasebut rada angel nalika nyimpen serep GBWhatsApp menyang Google Drive.

Kita bakal nerangake carane nggawe serep GB saka obrolan WhatsApp menyang Google Drive ing kirim iki supaya sampeyan bisa mindhah saka telpon siji menyang telpon liyane utawa menyang komputer. 

Bab lan Paragraf

Keperluan kanggo nggunakake Google Drive Backup

Langkah 1: Akun Google wis diaktifake ing Android.

Langkah 2: Piranti sampeyan wis diinstal layanan Google Play. Kanggo nganyari app Google uga app saka Google Play Store, gunakake app iki.

Langkah 3: Piranti sampeyan kudu duwe ruang kosong sing cukup kanggo nggawe serep.

Langkah 4: Sambungan internet sing dipercaya lan kuat.

Kepiye cara nggawe serep GB WhatsApp Chats menyang Google Drive kanthi manual?

Tata cara ing ngisor iki bisa mbantu sampeyan nggawe serep data GBWhatsApp yen sampeyan wis biasa nggawe serep nggunakake Google Drive:

  1. Kanthi pindhah menyang bagean "Setelan" ing GBWhatsApp, sampeyan bisa nggawe serep obrolan.
  2. Instal versi asli WhatsApp sabanjure, nanging aja nggunakake.
  3. Sampeyan bisa nemokake serep ing direktori GBWhatsApp kanthi-
    • Bukak file manager;
    • Iki data sing disimpen minangka MSGSTORE.DB.CRYPT12 utawa jeneng sing padha.
  4. Kabeh data saka aplikasi sadurunge bakal ditransfer menyang WhatsApp asli nalika sampeyan nyalin serep iki menyang direktori app asli.
  5. Bukak WhatsApp banjur mlebu menyang akun WhatsApp anyar kanggo mulihake kabeh data serep.

Sampeyan bisa nyimpen serep ing Google Drive kanthi ngetutake cara sing padha ing ndhuwur sawise sampeyan duwe ing app asli.

Cara Gunakake WhatsApp kanggo Gawe serep GBWhatsApp menyang Google Drive

Pungkasan, pindhah menyang antarmuka utama aplikasi Whatsapp banjur pilih menu telung titik sing ana ing pojok hak cipta kaca.

Pilih Setelan saka menu gulung mudhun, banjur tutul Obrolan.

Gawe serep menyang Google Drive minangka pilihan ing serep Chat sing bisa dipilih.

Serep GB WhatsApp sing ditransfer menyang WhatsApp resmi saiki bakal duwe kabeh data sing digawe serep menyang Google Drive. Cukup ngenteni prosedur rampung.

Cara Gawe serep GBWhatsApp menyang PC

Sampeyan bisa mindhah kabeh data GBWhatsApp menyang piranti liyane nggunakake iTransor kanggo WhatsApp tanpa kudu kuwatir yen bakal kelangan informasi. Ing ngisor iki sawetara conto fungsine:

Kepiye cara nggawe serep data GBWhatsApp menyang PC liwat iTransor kanggo WhatsApp?

Langkah 1: Sawise miwiti program, sambungake piranti menyang PC nggunakake kabel USB. Sawise iku, pilih "Transfer".

Catetan: Ing kene, sampeyan kudu milih jinis WhatsApp sing pengin dikirim. Ing kasus iki, GBWhatsApp bakal digunakake.

Langkah 2: Pilih jinis serep sing pengin diekspor saka dhaptar sing bakal ditampilake ing layar. Sawise sampeyan ngeklik pilihan Ekspor, aplikasi bakal nelusuri data serep.

Catetan: Priksa manawa kanggo nggawe serep data GBWhatsApp luwih dhisik yen sampeyan isih mbutuhake ing piranti amarga yen transfer diwiwiti, data ing piranti sampeyan bakal dibusak.

Langkah 3: Yen pindai rampung, layar sampeyan bakal nampilake kabeh obrolan lan lampiran GBWhatsApp sing ana ing serep. Sampeyan bisa milih obrolan lan lampiran sing pengin diekspor saka kene. Tutul pilihan Ekspor kanggo mindhah kabeh data sing dipilih menyang PC sawise sampeyan mutusake apa sing arep ditransfer menyang PC.

Solusi sing kasebut ing ndhuwur nggawe serep GBWhatsApp gampang. Yen sampeyan yakin nggawe serep kanthi manual angel, iTransor utawa alternatif liyane kanggo WhatsApp bisa mbantu. Iku kalebu akeh fungsi nglereni-pinggiran, kalebu pemugaran data lan transfer. Tutul tombol ing ngisor iki kanggo miwiti nyoba gratis!

Kepiye carane nggawe serep WhatsApp ing GBWhatsApp?

Instal GBWhatsApp dhisik, banjur mbusak WhatsApp (tanpa mbusak data). Goleki folder WhatsApp ing ngendi sampeyan nyimpen data kanthi mbukak File Manager. Ganti whatsapp dadi gbwhatsapp ing jeneng folder. Gunakake cara sing padha menyang folder media kanggo file WhatsApp.

Kepiye cara nransfer data GBWhatsApp menyang telpon anyar?

Sijine kertu SD ing piranti sing saiki digunakake. Bali menyang folder WhatsApp/GBWhatsApp ing File Manager, banjur pindhah kabeh folder menyang SD Card. Tahan nganti prosedur iki rampung. Saiki, copot kertu SD kanthi ati-ati lan lebokake ing gadget anyar sampeyan.

Apa aku bisa nggawe serep WhatsApp Chat menyang Google Drive?

Data sampeyan bisa digawe serep menyang Google Drive nggunakake WhatsApp. Serep sampeyan ora bakal nggunakake kapasitas Google Drive Akun Google sampeyan dhewe. Serep sampeyan bisa digunakake kanggo mulihake pesen lan lampiran WhatsApp.

Kepiye carane bisa mbalekake pesen WhatsApp sing wis dibusak saka GB?

Instal GBWhatsapp ing piranti liyane, banjur gawe serep data sing disimpen kanthi mlebu menyang akun sawise nglakoni. Sanalika sampeyan ngeklik pilihan Mulihake, kabeh obrolan lan pesen saka WhatsApp lan GBWhatsapp bakal bisa diakses kanthi lengkap ing akun sampeyan.

Napa WhatsAppku ora nggawe serep ing Google Drive?

Amarga sampeyan ora mlebu ing akun Google sing padha, WhatsApp bisa uga ora ndeteksi serep. Nomer telpon sing digunakake kanggo nggawe serep ora digunakake dening sampeyan. Rusak riwayat chatting utawa kertu SD.

Kepiye carane nggawe serep GBWhatsApp?

Kanggo ngakses menu gulung mudhun, bukak GB WhatsApp ing piranti banjur klik titik telu ing pojok tengen ndhuwur layar. Pindhah menyang dhaptar banjur pilih "Setelan." banjur pilih "Chat" ing kaca ing ngisor iki. Sabanjure, pilih "serep chatting."

Follow Techmodena kanggo warta teknologi paling anyar, game, tips teknologi, carane, masalah iPhone, warta teknologi, review teknologi, review gadget, etc., Kanggo video paling anyar, langganan kita Saluran YouTube.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol