iPhone

Cara mblokir iklan ing Microsoft Edge kanggo iPhone lan iPad

Microsoft Edge duwe sawetara kaluwihan sing apik tinimbang Safari ing iPhone lan iPad - utamane yen sampeyan biasane nggunakake Windows ing desktop. Nanging kaya browser pihak katelu liyane, ora bisa muter kanthi apik karo pamblokiran konten.

Nanging, Edge duwe pamblokiran iklan sing dibangun ing iOS lan iPadOS. Lan ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane ngaktifake.

Sawetara alasan sampeyan bisa milih nggunakake Edge liwat Safari yaiku kemampuan kanggo nyelarasake karo Edge ing Windows (lan Mac), telusuran visual lan swara, integrasi Microsoft Rewards, lan alat blanja online sing praktis.

Ing iOS lan iPadOS 14, sampeyan malah bisa nyetel Edge minangka browser gawan, dadi ora perlu nggunakake Safari maneh yen sampeyan ora pengin. Kanggo pengalaman browsing sing luwih lancar, sampeyan uga pengin mblokir iklan.

Kene carane.

Cara ngaktifake pamblokiran iklan sing dibangun ing Microsoft Edge

  1. Open Microsoft Edge ing iPhone utawa iPad.
  2. Tutul telung titik ing sisih ngisor layar.
  3. tutul Setelan.
  4. pilih Pamblokir konten banjur tutul pilihan ing jejere Blok pariwara kanggo ngaktifake.
  5. Tunyuk Done tombol.
Cara mblokir iklan ing Microsoft Edge
Aktifake plugin Adblock Plus kanggo mateni kabeh iklan.
Gambar: Kultus Mac

Sampeyan kudu ndeleng iklan meh langsung ilang yen sampeyan wis ndeleng situs web. Yen ora, mung tutul tombol refresh lan kaca bakal mbukak maneh tanpa iklan. Bisa uga rada alus lan luwih cepet.

Edge ora mung browser pihak katelu kanggo iPhone lan iPad sing duwe pamblokiran iklan sing dibangun. Nanging Google Chrome ora. Lan ndeleng kaya Edge padha karo Chrome ing hood, iku alternatif sing apik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol