Seo

Carane mbangun strategi pemasaran jangka panjang, telusuran pisanan

"Ana kira-kira telung setengah milyar telusuran Google sing digawe saben dina," ujare Craig Dunham, CEO platform SEO perusahaan Deepcrawl, ing konferensi MarTech anyar kita. "Miturut riset saka Moz, 84% wong nggunakake Google paling ora kaping telu dina, lan kira-kira setengah saka kabeh telusuran produk diwiwiti karo Google. Cara konsumen melu merek saya ganti, lan kanthi cepet.

Dheweke nambahake, "Konsumen miwiti lelungan kanthi alat sing digunakake akeh atusan kaping dina. Mangkono, sambungan menyang revenue dadi cetha - diwiwiti kanthi panelusuran.

Sumber: Craig Dunham lan Scott Brinker

Konsep transformasi digital wis pirang-pirang taun, nanging wis dadi bentuk anyar amarga owah-owahan sosial anyar. Teknologi anyar lan pandemi 2020 nyebabake "fokus sing luwih gedhe babagan kabutuhan kanggo nyopir pengalaman digital sing optimal kanggo para pelanggan," ujare Dunham.

Situs web merek asring dadi kesan pertama lan paling tahan lama kanggo pelanggan babagan organisasi sampeyan. Ing ngisor iki sawetara tindakan strategis sing disaranake para pemasar kanggo mesthekake properti online sing dioptimalake kanggo umur pisanan telusuran.

"Situs web minangka tanggung jawab bareng lan mbutuhake kepemimpinan strategis sing tepat," ujare Dunham. "Langkah pisanan yaiku njupuk sawetara wektu lan ngajari dhewe, kepemimpinan, dewan lan organisasi sampeyan supaya luwih akeh promosi KPI organik minangka tujuan bisnis."

"Ana data sing apik babagan pengaruh efisiensi SEO minangka saluran akuisisi sing murah," ujare.

Sumber: Craig Dunham

Saliyane nuduhake komunikasi saka Google babagan pentinge panelusuran saka perspektif bisnis, para pemasar bisa nggoleki studi kasus saka organisasi sing duwe reputasi kanggo nyengkuyung prioritas panelusuran. Iki bisa mbantu sing luwih dhuwur kanggo ndeleng lalu lintas organik minangka metrik bisnis utama.

"Aku ana ing rapat bubar lan aku duwe pimpinan digital sing ngandhani yen sampeyan ngerti kinerja situs web ora kudu dadi metrik SEO - kudu dadi metrik bisnis," ujare.

Nggawe gugus tugas ops telusuran lintas-fungsi

"Akeh data lan wawasan sing diasilake dening CEO lan piranti saiki arang digunakake kanthi potensial," ujare Dunham. "Iki sebagian amarga SEO ora katon minangka prioritas bisnis. Akibaté, wis dibuwang - narik tim saka saindenging organisasi ngrusak silo kasebut.

Luwih akeh anggota tim sing melu proses telusuran, luwih akeh bakal weruh pengaruhe. Wong saka saben departemen bakal duwe kesempatan luwih akeh kanggo kontribusi kanggo nambah visibilitas online nggunakake skillset unik.

"Kita ngerti manawa bisnis sing bisa ngetrapake sistem lan praktik operasi telusuran ing saindenging organisasi - nyambungake macem-macem perspektif lan aktivitas telusuran sing kedadeyan - bakal dadi sing bakal duwe keunggulan kompetitif," ujare Dunham.

Aplikasi otomatisasi testing SEO

Luwih akeh merek sing ngowahi alat otomatisasi kanggo nyepetake tugas. Miturut Dunham, solusi kasebut uga bisa digunakake kanggo aktivitas sing gegandhengan karo panelusuran.

"Otomasi bisa disebarake kanthi apik ing proses pangembangan web," ujare Dunham. "Nganti saiki, teknologi iki durung ana."

Merek saiki duwe akses menyang macem-macem alat otomatisasi kanggo nyelarasake tugas sing gegandhengan karo SEO. Kuncine yaiku milih solusi sing cocog karo tujuan organisasi sampeyan lan menehi kontrol lengkap babagan penyebarane: "Ana mekanisme risiko tambahan sing bisa ditindakake kanggo mesthekake sampeyan ora ngeculake kode ala sing bakal nyebabake kerugian lalu lintas gedhe. pungkasane nyuda revenue ing kaca web kritis sampeyan, "ujare Dunham.

Yen merek bisa ngoptimalake proses internal, tim lan alat ing babagan telusuran organik, bakal nambah kesempatan kanggo nggayuh sukses jangka panjang ing lanskap digital sing pertama telusuran.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol