Seo

Carane Mbangun Link menyang Kaca Ngendi Link Iku Hard kanggo Mbangun

Minggu iki kanggo Takon SEO, kita duwe pitakonan saka Anand ing India sing takon:

Kepiye carane nggawe tautan kanggo kaca layanan utawa kaca produk? Iku angel kanggo mbangun pranala kanggo kaca kasebut (kaya liwat kiriman tamu). Apa ana saran?

Bangunan link angel.

Mekaten kedahipun.

Real estate ing kaca pisanan mesin telusur utama langka.

Ana kemungkinan luwih saka 10 situs web sing saingan kanggo pelanggan ing niche sampeyan - lan ora kabeh bisa ana ing kaca pisanan.

Kaya ing urip, ing game SEO, ana sing menang lan ana sing kalah.

iklan

Terus maca Ngisor

Yen sampeyan pengin dadi pemenang, sampeyan kudu ngerti ora mung carane mbangun pranala - nanging carane algoritma ing mesin telusuran utama njupuk pranala menyang akun nalika mutusake ngendi arep pangkat situs.

A pasang dhuwur mundhakaken kabeh prau

Ana sawetara sing ora setuju karo pernyataan iki - nanging ing pengalamanku, konsep wewenang domain iku nyata.

Istilah "wewenang domain" diciptakake dening situs industri Moz.com, nanging wis dadi nomenklatur umum ing donya SEO.

Akeh profesional SEO cringe nalika istilah panguwasa domain digunakake, amarga metrik dudu faktor peringkat ing algoritma Google.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging aku yakin konsep kasebut bener.

Konsep wewenang domain negesake yen sampeyan mbangun pranala menyang kaca apa wae ing domain tartamtu, kaca liya ing domain entuk manfaat.

Nanging iki rub - keuntungan ora universal, lan ing akeh kasus, defy kapasitas kanggo prédhiksi.

Nanging yen sampeyan mbangun pranala menyang kaca ing domain sampeyan, sampeyan kudu ndeleng lift ing kaca produk lan layanan sampeyan.

Aja Lali Bangunan Link Internal

Bangunan link internal - proses kanggo mesthekake yen pranala ing watesan situs sampeyan dhewe optimal - minangka salah sawijining aspek SEO sing paling diabaikan.

Ora ana alesan kanggo gagal ngleksanakake program bangunan link internal.

Ora kaya bangunan pranala njaba, sampeyan ngontrol saben aspek proses bangunan link internal.

Sampeyan ora kudu ngarep-arep manawa webmaster bakal nambah link menyang kaca produk utawa layanan sampeyan.

Sampeyan duwe kemampuan kanggo nggawe struktur panyambungan internal sing bakal mbantu ningkatake visibilitas mesin telusuran.

Ing pirang-pirang kasus, kampanye bangunan link internal lintang bisa uga cukup kanggo nyurung kaca produk utawa layanan menyang ndhuwur asil mesin telusur (gumantung kompetisi lan akeh faktor liyane).

Aku ora bakal pindhah menyang seluk-beluk bangunan link internal ing artikel iki.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging yen bangunan link internal ora ana ing arsenal sampeyan - aku nyaranake sampeyan nindakake riset.

Iki minangka salah sawijining aset sing paling kuat sing diduweni SEO kanggo kaca sing angel nggawe tautan eksternal.

Kreativitas & Link Building Go Hand-In-Hand

Aku pribadi dudu penggemar teknik bangunan link otomatis.

Nyatane, aku bakal ngomong yen sampeyan maca babagan teknik mbangun link sing unik, teknik kasebut mbokmenawa wis overplayed lan ora efektif kaya biyen.

Nalika saben wong mlumpat ing bandwagon taktik bangunan link, dadi dilecehke, lan ing sawetara kasus kurang efektif.

iklan

Terus maca Ngisor

Kadhangkala penurunan efektifitas kanthi algoritma saka Google.

Nanging luwih kerep, teknik kasebut ilang efektifitas amarga wong-wong sing nyedhiyakake pranala bakal kesel karo pitches sing padha bola-bali.

Ing kono kita saiki karo postingan tamu tradisional.

Secara pribadi, mung kanggo situs agensi, aku nampa rata-rata 4-5 panjalukan posting tamu saben dina.

Umume panjaluk kasebut umum, tanpa entuk manfaat sing jelas kanggo aku kajaba konten gratis sing paling ora cocog kanggo situsku.

Nanging aku ora bakal ngomong babagan carane nggawe posting tamu kanthi efektif, amarga iku dudu cara kreatif kanggo mbangun pranala menyang kaca produk utawa layanan.

iklan

Terus maca Ngisor

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, mbangun pranala iku angel.

Nanging yen sampeyan bisa kreatif, lan nggawe hubungan nyata karo wong sing bener, sampeyan bisa dadi efektif kanggo mbangun pranala menyang kaca produk lan layanan.

Goleki wong sing nulis babagan barang sing ana gandhengane karo produk utawa layanan sampeyan lan nyaranake crita sing ana link menyang produk sampeyan.

Priksa manawa langganan HARO (Help a Reporter Out) lan maca saben dina, golek kesempatan kanggo nggawe produk sampeyan.

Temokake situs sing nawakake review, dhaptar hadiah, utawa mbandhingake produk, banjur pasang produk sampeyan.

Ana mung sawetara gagasan – Aku yakin sampeyan bisa dadi luwih kreatif saka kula.

iklan

Terus maca Ngisor

Bangunan link angel, nanging yen ora, kabeh wong bakal duwe peringkat paling dhuwur.

Nggawe kreatif, lan aja dadi wong liya, lan sampeyan bisa mbangun pranala menyang kaca apa wae kanthi gaweyan ekstra (utawa akeh).

editor's catetanTakon an SEO punika minggu SEO Saran asli ditulis dening sawetara saka ndhuwur industri SEO ahli, sing wis dipilih tangan dening Search Engine Journal. Tak pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

Sumberdaya liyane:

  • Pandhuan Bangunan Link: Cara Ndarbeni & Entuk Tautan Sing Ningkatake SEO Sampeyan
  • Bangunan Link kanggo Pamula: Cara Miwiti
  • Daftar Priksa Link Bangunan kanggo Entuk Link Luwih & Luwih

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol