iPhone

Carane ngganti kertu kredit utawa akun bank digunakake dening iPhone Upgrade Program

Program Nganyarke iPhone ngidini wong entuk handset Apple anyar saben taun lan mbayar cicilan saben wulan, tanpa bunga. Pembayaran saben wulan teka saka kertu kredit utawa akun bank. Sampeyan bisa ngganti sing endi kapan wae.

Akeh wong sing nggunakake Program Nganyarke kanggo entuk iPhone 13 pengin nindakake iki amarga ana bug sing ngalangi Apple Card ora digunakake kanggo iki ing dina peluncuran handset.

Mangkene carane ngalih menyang kertu kredit utawa akun bank anyar kanggo rencana cicilan Apple.

Iki kanggo sampeyan, pamilik iPhone 13

Program Nganyarke iPhone mesthine bakal gampang entuk piranti Apple anyar. Nanging peluncuran iPhone 13 ing wulan Oktober dadi masalah gedhe kanggo akeh ing program kasebut amarga ora bisa tuku piranti kasebut nganggo Apple Card. Nganti bug wis didandani, pilihan mung ngalih menyang kertu liyane.

Apple ngakoni kesalahan kasebut mengko lan menehi pangguna Apple Card kredit kanggo 3% Awis Saben dina sing ora kejawab amarga dipeksa nggunakake kertu liyane kanggo tuku iPhone 13.

Nanging iku ora pungkasan. Pinjaman ing jantung Program Nganyarke iPhone bakal terus nggunakake kertu sing padha karo pambayaran awal. Ing tembung liyane, dudu Apple Card. Sampeyan perlu kanggo ngalih kertu kanthi manual.

Carane ngalih kertu kredit digunakake dening iPhone Upgrade Program

Nalika Program Nganyarke iPhone mesthine minangka program Apple, apa sing kedadeyan yaiku Citizens One Loan wis mbayar handset sampeyan lan sampeyan kudu mbayar maneh bank iki. Dadi kanggo ngganti kertu kredit kanthi otomatis digunakake kanggo pembayaran saben wulan ing silihan, sampeyan kudu pindhah menyang citizensoneloan.com.

Pelanggan sing bali kudu mlebu. Pengunjung pisanan kudu nggawe akun. (Mung amarga sampeyan duwe utangan ora ateges sampeyan duwe akun.)

Sawise mlebu, sampeyan bisa ndeleng papat digit pungkasan saka nomer utangan sampeyan saiki sing kadhaptar ing sisih kiwa Ringkesan Pinjaman iPhone kaca. Citizens One Loan ngirim email menyang nomer iki sawise sampeyan tuku.

Aku ujar sampeyan "bisa" ndeleng utangan saiki amarga sampeyan bisa uga kudu nambah utangan anyar menyang akun sampeyan. Yen utangan sampeyan ora katon, tutul Tambah Utangan Anyar ing kolom kiwa kaca web. Sampeyan bakal dijaluk kanggo sampeyan Nomer Pinjaman. Kaya sing dakkandhakake, sampeyan nampa email saka Citizens One Loan kanthi nomer iki. Sampeyan uga kudu ngetik SSN lan kode pos kanggo mbuktekake yen sampeyan iku sampeyan. Banjur tutul konfirmasi.

Sawise Ringkesan Pinjaman iPhone nuduhake utangan sampeyan, tutul nomer silihan sing cocog, banjur tutul Ganti Akun Pembayaran. Sampeyan bakal dijupuk menyang Ngatur Pembayaran Ambalan kaca kanthi notasi sing nuduhake akun bank utawa kertu kredit sing saiki digunakake kanggo silihan. Ing ngisor iki ana kothak gulung mudhun kanthi label Ganti Akun Pembayaran Kula. Tutul.

Iki bakal mbukak kothak supaya nuduhake macem-macem opsi. milih Tambah Akun Pembayaran Anyar.

Kaca asil bakal ngidini sampeyan milih Priksa utawa Rekening Tabungan or Kertu kredit/kartu debit. Dadi iki "carane" ora njaluk enormously dawa, Aku bakal pindhah liwat nambah Card Apple minangka conto.

Pilih Kertu kredit/kartu debit banjur isi rincian kanggo kertu. Yen sampeyan duwe informasi Apple Card sing disimpen ing komputer, ngisi rincian kasebut gampang kaya nutul Kertu Kredit Isi Otomatis ing sisih ngisor layar komputer. Isi rincian liyane sing ora diisi otomatis.

Priksa manawa sampeyan mriksa kothak kanthi label "Aku nampa syarat-syarat kasebut ing ndhuwur.” Banjur tutul konfirmasi ing ngisor kaca.

Sampeyan bakal nampa email saka Citizens One Loan sing konfirmasi pangowahan kasebut.

Lan mekaten. Yen sampeyan ngalih pembayaran menyang Apple Card, sampeyan bakal entuk 3% Awis Saben dina.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol