Android

Carane ngganti alamat email Flipboard

Flipboard minangka jaringan sosial uga app aggregator warta kanggo Android. Iki ngidini pangguna milih kapentingan kanggo entuk kabar paling anyar sing ana gandhengane karo topik kasebut. Iku mbantu sampeyan supaya dhewe dianyari karo warta paling anyar related kanggo kapentingan.

Sampeyan bisa uga wis nggawe akun ing Flipboard nggunakake alamat email. Saiki, yen sampeyan pengin ngganti alamat email Flipboard, kita bakal nulungi sampeyan. Ing tutorial iki, aku bakal nuduhake sampeyan Cara ngganti alamat email Flipboard. Dadi, tindakake pandhuan langkah-langkah kanthi teliti.

Carane ngganti alamat email Flipboard

Apa Flipboard?

Flipboard minangka pembaca warta sosial sing ngidini sampeyan ngetutake wong, topik, lan publikasi sing penting kanggo sampeyan. Flipboard asale minangka aplikasi iPad sing sukses lan banjur berkembang dadi pirang-pirang piranti utama wiwit diluncurake pisanan ing 2010.

Alat majalah digital kolaboratif nggawe pengalaman maca warta kanggo sampeyan adhedhasar tema sing sampeyan pilih, sumber sing sampeyan tindakake, lan item sadurunge sing wis diwaca.

Kepiye carane ngganti alamat email Flipboard?

Kanggo ngganti alamat email Flipboard, sampeyan kudu tindakake langkah iki:

  1. Navigasi menyang Profil > Setelan
  2. Bukak Setelan Akun
  3. Klik ing Ganti Email pilihan
  4. Ketik email anyar kanggo ngganti alamat email Flipboard
  5. Klik Update kanggo ngganti lan nganyari email anyar menyang akun Flipboard

Catetan: Sampeyan bakal entuk email konfirmasi saka Flipboard kanggo konfirmasi pangowahan kasebut. Sampeyan kudu verifikasi supaya bisa ngganti alamat email Flipboard kanthi lengkap.

Yen sampeyan nemokake tutorial iki migunani, mangga barengake ing media sosial kanggo nyebarake tembung kasebut. Uga, takon pitakonan sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki. Aku bakal mangsuli sanalika bisa karo balesan.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  1. Cara Mbusak Akun Quora: 5 Langkah (karo Gambar)
  2. Cara Mbusak Pesen WhatsApp sawise Watesan Wektu
  3. Cara Mbusak Akun Discord ing Android
  4. Carane Mbusak Akun Koo
  5. 11 Kudu Mbusak Aplikasi Android lan Kenapa?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol