Android

Cara mriksa checksum MD5 ing Android

Checksum MD5 minangka tandha digital sing digunakake kanggo verifikasi integritas file lan paket zip. Iku pancene gampang kanggo mriksa jumlah md5 online. Sampeyan uga bisa mriksa checksum MD5 ing piranti Android sampeyan dhewe. Ana akeh aplikasi Android gratis sing kasedhiya kanggo mriksa checksum MD5 ing Android.

mriksa MD5 checksum ing Android

Aku bakal nuduhake sampeyan Cara mriksa checksum MD5 ing Android. Ana macem-macem aplikasi Android gratis sing kasedhiya ing Play Store kanggo mriksa MD5 ing Android. Aku arep nggunakake app prasaja disebut Hash Droid dikembangaké dening Hobby One. Iki minangka piranti lunak utawa app sing gampang banget nanging kuat sing bisa mbantu sampeyan mriksa checksum MD5 ing Android. Iku bakal mbantu kita ngetung lan mriksa checksum MD5 ing Android.

Wektu dijupuk: 5 menit

1. Instal Hash Droid ing Android

Cara mriksa checksum MD5 ing Android

Nalika kita arep mriksa checksum MD5 ing Android, kita kudu nginstal aplikasi Hash Droid dening Hobby One ing Android. Sampeyan bisa nggoleki ing Play Store utawa klik kene kanggo mbukak kaca app Play Store. Iki minangka aplikasi sing entheng banget kanthi ukuran aplikasi mung 146 kB. Sampeyan uga bisa ngundhuh saka F-Droid.

2. Bukak Hash Droid App ing Android

Cara mriksa checksum MD5 ing Android

Sawise ndownload lan nginstal aplikasi Hash Droid ing Android. Sampeyan kudu miwiti app ing piranti Android. Sampeyan bisa nggoleki app ing laci app utawa klik tombol Bukak ing kaca Play Store. Bakal mbukak aplikasi Hash Droid ing Android.

3. Etung MD5 Hash saka File ing Android

Cara mriksa checksum MD5 ing Android

Saiki, aplikasi Hash Droid mbukak ing piranti Android sampeyan. Navigasi menyang bagean "Hash A File" ing app. Ing bagean iki, sampeyan kudu ngeklik tombol "KLIK KINI UNTUK MILIH FILE TO HASH" banjur pilih file kasebut. Sawise milih file, klik tombol "KIRA". Bakal ngetung lan nuduhake sampeyan MD5 Hash saka file, klik tombol "COPY TO CLIPBOARD" kanggo nyalin.

4. Priksa checksum MD5 ing Android

Cara mriksa checksum MD5 ing Android

Sawise sampeyan ngetung Hash MD5 kanggo file lan nyalin. Wektu kanggo ngalih menyang bagean pungkasan app sing jenenge "COMPARE HASH" lan mriksa checksum MD5 ing Android. Saiki, sampeyan duwe Hash MD5 sing disalin, lan saiki sampeyan kudu nempel ing bagean pisanan. Sabanjure, nyalin hash saka panggonan sampeyan nampa file kasebut minangka situs web utawa email. Sampeyan kudu nyalin checksum MD5 kasebut. Saiki klik tombol "COMPARE" kanggo mriksa checksum MD5 ing Android.

Iku bakal nuduhake sampeyan apa hash cocog utawa ora. Yen hash cocog, sampeyan bakal entuk teks ijo sing ujar "Hashes Cocokake!" nalika teks abang ujar "Hashes ora cocog!" yen padha ora.

cathetan: Aplikasi Hash Droid nawakake akeh algoritma hashing kaya SHA-1, SHA-256, MD4, MD5, lsp. Sampeyan bisa nggunakake apa wae nalika mriksa checksum MD5 ing Android.

  1. Apa MD5?

    Algoritma hashing message-digest MD5 minangka fungsi hash kriptografis nanging umum digunakake sing ngasilake nilai hash 128-bit. Sanajan MD5 wiwitane dimaksudake kanggo digunakake minangka fungsi hash kriptografi, wis ditemokake duwe sawetara cacat.

  2. Apa MD5 digunakake?

    Algoritma hashing MD5 minangka alat populer kanggo njamin integritas data. MD5 tegese algoritma Message-Digest 5.

  3. Kepiye cara algoritma MD5?

    Metode hashing message-digest MD5 nganalisa data ing blok 512-bit, sing banjur dibagi dadi 16 tembung saben 32 bit. MD5 ngasilake nilai digest pesen 128-bit.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol