iPhone

Cara mriksa wektu pas wong maca pesen WhatsApp sampeyan

Ing masyarakat sing beradab, ora bakal ana "kuitansi diwaca" kanggo pesen utawa email. Sampeyan bakal ngirim pesen, lan bakal dadi. Nanging maca kuitansi ing kene, lan yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing ora mateni, mula sampeyan bakal seneng tip WhatsApp iki.

Sampeyan wis ngerti makna saka kothak centhang sing nuduhake kasil dikirim, dikirim lan maca pesen ing WhatsApp. Dina iki kita bakal weruh carane mriksa wektu pas panampa maca pesen WhatsApp sampeyan.

Deleng wektu pas pesen WhatsApp sampeyan diwaca

Ing WhatsApp, saben pesen duwe indikator status, alias centhang. Centhang abu-abu tunggal tegese pesen wis dikirim. Sepasang centhang abu-abu tegese wis dikirim. Yen pasangan kasebut dadi biru, tegese pesen sampeyan wis diwaca. Yen sampeyan ora weruh samubarang iki, bisa uga sing panampa wis dipateni kuitansi diwaca, ing jeneng loro sanity lan privasi.

Nanging sampeyan wis ngerti. Sampeyan bisa uga ora ngerti yen mung nggeser pesen WhatsApp ing sisih kiwa mbukak layar sing kebak rincian ekstra. Sampeyan uga bisa menet dawa ing pesen apa wae ing thread, banjur pilih Info saka menu sing ditampilake.

Layar info pesen WhatsApp

Iki carane sampeyan ndeleng rincian waca-resi. Sampeyan bisa nemokake wektu pas pesen WhatsApp diwaca.
Iki carane sampeyan ndeleng rincian waca-resi.
Foto: Kultus Mac

Lan kene layar. Sampeyan bisa ndeleng wektu apa pesen kasebut dikirim, lan wektu diwaca. Lan sanajan aku ora bisa nglacak gambar kanggo kiriman iki, aku uga wis ndeleng kaca iki nalika ngusap pesen audio. Yen ngono, sampeyan bisa ndeleng wektu pesen dirungokake.

Yen sampeyan meksa tetep kuitansi sing diwaca WhatsApp kaya stalker ing thriller psikologis sing murah, iki bisa migunani banget.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol