iPhone

Cara mbusak kabeh kabar Apple Watch ing watchOS 7

Nganyarke watchOS 7 taun iki mateni gerakan Force Touch sing wis digunakake ing Apple Watch luwih saka limang taun. Tegese ana cara anyar (lan ora gampang banget) kanggo mbusak kabeh kabar sampeyan.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake.

Apple wis pindhah saka sadurunge nyeret sensitif tekanan wiwit introduksi saka iPhone XR - iPhone modern pisanan tanpa 3D Tutul. Iki uga ngeculake layar sensitif tekanan saka iPhone 11.

Dadi, ora nggumunake (nanging mesthi nguciwani) manawa nganyari piranti lunak taun iki ngilangi gerakan Force Touch ing Apple Watch, sanajan kabeh piranti sing ana isih bisa digunakake.

Nalika watchOS 7 diluncurake kanggo kabeh, sampeyan kudu biasa karo cara anyar kanggo nindakake samubarang sing sadurunge digunakake Force Touch. Salah sijine yaiku ngilangi kabeh kabar sampeyan.

Cara mbusak kabeh kabar ing watchOS 7

Sampeyan bisa uga mikir sanalika sawise nganyari watchOS 7 manawa kemampuan kanggo mbusak kabeh kabar kanthi mung nutul wis ilang. Ora ngono - nanging tombol sing jelas kabeh luwih angel ditemokake saiki.

Punika ingkang kedah panjenengan lampahi:

  1. Gesek mudhun ing layar Apple Watch kanggo ndeleng kabar sampeyan.
  2. Gulung mudhun nganggo driji utawa Digital Crown nganti sampeyan tekan ndhuwur dhaptar kabar.
  3. Tutul sing anyar Dibrusak Kabeh tombol.

Kabeh kabar sampeyan bakal langsung dibusak. Iku isih tugas cantik prasaja, nanging sampeyan bakal nemokake iku njupuk maneh saka nggunakake Force Touch sadurunge nyeret - utamané yen sampeyan duwe dhaftar dawa saka kabar kanggo nggulung liwat.

Iku isin sadurunge nyeret Force Touch kudu ilang saka piranti sing isih bisa digunakake. Nanging kemungkinan Apple pengin njamin pengalaman sing padha ing kabeh model Watch.

Lan yen ngono, meh mesthi tegese model Apple Watch generasi sabanjure - sing bakal teka ing acara "Time Flies" tanggal 15 September - ora bakal duwe layar sensitif tekanan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol