iPhone

Cara nggabungake Foto Langsung dadi video sing bisa dienggo bareng

Ing iOS 13 lan iPadOS, sampeyan bisa kanthi gampang ngumpulake akeh Live Photos, lan gabungke menyang video siji. Iku apik kanggo enggo bareng, utawa mung nggawe remix keren klip sampeyan. Lan iki dudu salah sawijining kiriman (bagus) sing digunakake Trabasan kanggo nindakake pakaryan sing reged. Nggawe video Foto Langsung minangka fitur anyar sing dibangun ing aplikasi Foto.

Mangkene carane nggunakake.

Aku seneng fitur anyar iki. Foto Langsung wis apik, kanthi akeh aplikasi sing menarik. Sampeyan bisa loop mau. Pengin ngganti tampilan iPhone? Sampeyan bisa nggunakake Live Photos minangka wallpaper layar kunci dinamis sing bisa urip nalika sampeyan menet. Utawa sampeyan bisa palsu cahya cahya long-exposure utawa ngowahi Live Photos menyang GIFs.

Saiki, sampeyan bisa milih akeh Live Photos, lan langsung ngowahi saka klip cendhak menyang video siji. Kajaba iku, pancen gampang ditindakake.

Cara nggabungake Foto Langsung dadi video

Kanggo nggawe video Foto Langsung, bukak aplikasi Foto lan golek sawetara Foto Langsung. Kanggo ndeleng kabeh Live Photos ing layar siji, pindhah menyang Tampilan album, lan gulung mudhun menyang Jinis Media dhaptar. Tutul Foto Live, lan sampeyan bakal weruh koleksi sampeyan.

Tutul Foto Langsung kanggo ndeleng ... sampeyan bisa ngira.
Tutul Foto Langsung kanggo ndeleng ... sampeyan bisa ngira.
Foto: Kultus Mac

Banjur, mung kenek pilih, banjur tutul kabeh Foto Langsung sing pengin dilebokake ing video sampeyan. Banjur, tutul Nuduhake panah, lan milih Simpen minangka Video saka daftar.

Kanggo nggawe video Foto Langsung, tutul tombol Simpen minangka Video anyar.
Tutul tombol Simpen minangka Video anyar.
Foto: Kultus Mac

Mekaten. Video kasebut kanthi otomatis disimpen menyang rol kamera, siap dideleng lan dituduhake.

watesan

Apa yen sampeyan milih Foto Langsung, lan ora kalebu? Ing tesku, kayane mung Foto Langsung Langsung sing layak dilebokake ing video kasebut. Foto Langsung apa wae sing wis diowahi dadi wujud liyane — Loop, Bounce utawa Long Exposure — bakal diabaikan. Ora ana cara kanggo ngerti yen sampeyan wis nggunakake salah siji saka efek kasebut tanpa mbukak Live Photo kanggo mriksa, supaya iki bisa dadi frustasi.

Uga, Foto Langsung ditambahake miturut urutan tanggal, paling tuwa dhisik. Ora ana cara aku bisa ndeleng kanggo ngganti urutan iki. Isih, iku trik banget, utamané kanggo cepet - lan painlessly - ngowahi Bunch saka Live Photos menyang video cendhak acara kulawarga, ngomong.

Aku seneng banget nggunakake fitur anyar iki. Nanging saiki, aku pengin kontrol liyane. Aku guess sing apa Apple Clips app kanggo.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol