Carane

Kepiye cara nyambungake Airpods menyang Macbook Pro?

Gunakake Airpods Kanthi Mac

Sampeyan mung bisa nggunakake AirPods kanggo muter musik, nggunakake Siri, utawa nelpon nalika lagi cedhak lan nyiapake kanggo digunakake karo Mac.

  • Yen iPhone wis disambung menyang AirPods,
  • Pangguna AirPods siyap digunakake karo Mac yen pangguna wis nyambungake menyang iPhone pangguna.
  • Copot AirPod saka kasus kasebut.
  • Pilih AirPods saka pilihan kontrol audio ing garis menu Mac.

Pasang Pangguna Mac menyang AirPods

  1. Yen pangguna AirPods ora disambung menyang iPhone, pangguna bisa nggunakake Mac kanggo masang.
  2. Mbukak kunci tutup kasus AirPods karo AirPods ing njero.
  3. Tutul mudhun nalika nindakake ing mburi kasus nganti lampu status ganti putih.
  4. Pilih menu Apple > Konten sing Relevan, banjur Bluetooth ing pangguna Mac.
  5. Ing dhaptar Item, pilih AirPods.
  6. Yen pangguna AirPods ngidini, pilih Allow kanggo miwiti nggunakake Siri karo AirPods kanthi ngucap "Hey Siri."
  7. Yen sampeyan ditakoni carane sampeyan pengin nambah Siri lan Dikte, pilih salah siji opsi ing ngisor iki:
  1. File Swara Kudu Dibagi: Idini Apple nyimpen swara saka Siri & obrolan dikte ing Mac iki kanthi ngeklik Nuduhake kaset swara. Apple bisa mriksa sampling swara sing wis disimpen.
  2. Rekaman Audio Aja Dituduhake: Ora Saiki dipilih.

Klik utawa busak centhang kothak Enhance Siri & Dictation ing bagean Analytics & Optimization saka pilihan Privasi yen pangguna mengko nggawe keputusan lan pengin ngirim utawa ora nuduhake kaset swara. Ganti setelan privasi sampeyan.

Catetan: Pangguna bisa tansah mbusak rekaman swara saka server Apple - deleng Mbusak data Siri lan Kontrol swara kanggo informasi luwih lengkap.

Ing pangguna Mac, Aktifake utawa Pateni Swara Spasial

AirPods Pro & AirPods Max nggunakake audio spasial kanggo menehi kualitas ngrungokake surround sing realistis nalika pangguna nonton TV utawa film sing kompatibel ing Mac nganggo hardware Apple.

Pemantauan dinamika tim kalebu ing swara spasial. Sanajan pangguna goyangake sirah utawa mindhah pc, pelacakan sirah dinamis njaga aliran sistem audio ing papan sing cocog.

Tutul simbol AirPods Pro lan AirPods Max ing toolbar utawa Audio ing Central Controller, banjur pilih Audio Spasial kanggo nguripake utawa mateni audio spasial.

Pilih menu Apple > Setelan Sistem, banjur pilih Audio yen simbol AirPods Pro utawa AirPods Max ora ana ing garis menu.

Centhang pilihan sing ujar "Tampilake Audio ing Menu Bar."

Sampeyan bisa milih manawa Audio ditampilake ing garis menu kabeh utawa mung nalika lagi aktif nggunakake menu gulung mudhun.

Sampeyan bisa mateni audio spasial sawise gerakan sirah ing pilihan aksesibilitas Audio yen sampeyan ora pengin.

Cathetan: AirPods sing nampilake swara spasial saiki bisa digunakake ing Mac nganggo silikon Apple.

Cara Nyambungake Airpods menyang Mac

Nggunakake Mac, Ganti Mode Manajemen Noise Ing AirPod.

Nalika krungu swara liwat Mac ing AirPods Pro utawa AirPods Max, ganti ing antarane headphone mbatalake gangguan & tingkat transparansi.

Gunakake salah siji saka pilihan ing ngisor iki sawise ngeklik simbol AirPods Pro utawa AirPods Max ing garis menu utawa Pusat Kontrol:

Swara njaba diblokir liwat pembatalan gangguan.

Transparansi ngidini sampeyan ngrungokake apa sing kedadeyan ing sekitar sampeyan.

Off: Panyimpenan swara lan transparansi dipateni.

Pilih menu Apple > Setelan Sistem, banjur pilih Audio yen simbol AirPods Pro utawa AirPods Max ora ana ing garis menu.

Pilih opsi sing ujar "Tampilake Audio ing Bar Menu."

Sampeyan bisa milih manawa Audio ditampilake ing garis menu kabeh wektu utawa mung nalika lagi aktif nggunakake menu gulung mudhun.

Napa AirPodsku ora bisa nyambung menyang MacBookku?

Salah sawijining faktor ing ngisor iki sing bisa dadi tanggung jawab yen pangguna Apple AirPods terus pisah saka MacBook yen wis disambungake nanging sampeyan wis nggunakake headphone.

Baterei ing AirPods wis entek. Amarga ora ana ing layanan, coba lebokake ing kothak pangisi daya. Uga, elinga kanggo ngisi port pangisi daya, amarga dibutuhake kanggo ngisi AirPods.

Sampeyan sijine AirPods ing kuping. AirPods minangka headphone nirkabel Apple sing bisa dioperasikake mung kanthi nutul. Nanging, sandhangan uga bisa miwiti kontrol kasebut, nggawe gampang diluncurake kanthi ora sengaja nalika nyetel kanthi manual.

MacBook sampeyan saiki disambungake menyang speaker Bluetooth kapindho. Kanggo ndeleng kualitas swara sing aktif, pilih lambang swara. Nalika nggunakake AirPods, pangguna bisa uga pengin mateni speaker liyane sing dipasang.

Apa Bisa Sambungake Loro AirPods menyang MacBook Tunggal?

ya wis. Multiple earbuds Bluetooth bisa disambungake menyang Mac, nanging isih mung siji smartphone bisa aktif ing wektu. Pangguna ora bisa nggunakake rong AirPod ing Mac sing padha ing wektu sing padha, nanging pangguna bisa nggunakake rong AirPod ing iPhone sing padha lan muter audio.

Apa bener yen AirPods mung kompatibel karo iPhones?

Ora. Kabeh piranti sing nganggo Bluetooth, kalebu smartphone Android lan PC Windows, cocog karo Airpods.

Apa Bisa Gunakake AirPods Telpon Kanthi MacBook?

Meh mesthi. Yen sampeyan duwe AirPods palsu, mula kudu bisa digunakake karo piranti apa wae sing duwe Bluetooth.

kesimpulan

AirPods paling mungkin dirancang kanggo nggarap iPhone paling anyar Apple, yaiku iPhone 12. Sampeyan bisa uga tansah masang MacBook minangka alternatif yen sampeyan pengin nonton TV, film, utawa video musik ing tampilan sing luwih gedhe.

Maca uga-

  • Facebook Go Preview
  • Windows 11 Requirements: Spesifikasi, Fitur.
  • WhatsApp Web Terakhir Dideleng, Foto Profil Saiki Bisa Diganti; Ngerti Carane

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol