iPhone

Cara nyalin teks saka foto nggunakake Live Text ing iOS 15

iOS lan iPadOS 15 ngenalake fitur anyar sing apik sing diarani Live Text, sing ora mung ngenali teks ing foto sampeyan, nanging uga ngidini sampeyan sesambungan. Sampeyan bisa nggunakake kanggo kabeh jinis, kayata nelpon, ngirim email, utawa nggoleki arah menyang alamat.

Mangkene carane nggunakake fitur kasebut kanggo nyalin lan nempel teks saka gambar ing iPhone lan iPad.

Contone, sampeyan njupuk foto paragraf saka buku favorit lan pengin nuduhake kutipan karo kanca. Sadurunge, cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nyorot teks lan ngirim gambar. Nanging nganggo iOS lan iPadOS 15, sampeyan bisa nyalin kutipan lan nempel menyang pesen.

Live Text bisa dianggo kanthi apik, mula kita ora mangu-mangu manawa bakal migunani ing kabeh kahanan ing mangsa ngarep. Kanggo mbantu sampeyan miwiti, kene carane nyalin lan nempel teks saka gambar ing iPhone lan iPad.

Salin lan tempel teks saka foto ing iOS 15

Pisanan, bukak gambar sing pengin disalin saka njero aplikasi Foto. Teks kasebut kudu cetha kanggo asil sing paling apik, nanging ora kudu dicithak - malah teks tulisan tangan bisa dikenali. Zoom ing teks yen perlu kanggo nggawe nyalin luwih gampang.

Sabanjure, tututi langkah-langkah iki:

  1. Tunyuk terus driji ing tembung ing gambar.
  2. Gunakake alat pilihan sing katon kanggo nyorot kabeh teks sing pengin disalin.
  3. Tunyuk Copy tombol.
  4. Bukak aplikasi sing pengin sampeyan nempelake teks, banjur tutul layar sadurunge milih tempel tombol.
Cara nyalin lan nempel saka foto ing iOS 15
Pilih teks sampeyan, banjur tutul tombol Salin.
Gambar: Killian Bell/Cult of Mac

Live Text bisa ngenali teks ing basa liyane sing biasane sampeyan gunakake ing iPhone lan iPad. Lan, sing paling apik yaiku bisa nerjemahake basa kasebut menyang basa sampeyan dhewe, sing bisa mbantu maca pratandha lan poster manca luwih gampang tinimbang sadurunge.

Elinga, Nanging, Live Text mbutuhake iPhone utawa iPad sing didhukung dening chip A12 Bionic utawa luwih apik.

iOS lan iPadOS 15 diluncurake musim gugur iki

iOS lan iPadOS 15 dijadwalake kanggo nggawe debut umum musim gugur iki lan bakal gratis kanggo kabeh piranti sing kompatibel. Beta umum kasedhiya saiki, nanging durung nyaranake nginstal ing piranti utama.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol