Wordpress

Cara Nggawe Kit Media kanggo Situs Web (5 Tips Utama)

Sampeyan wis dibangun situs web gedhe lan ngentekake pirang-pirang jam kanggo nggawe konten sing fokus karo target pamirsa. Lalu lintas sampeyan apik, desain situs ora sampurna, lan optimasi mesin telusur? Sampeyan lagi mencet saben tembung kunci, bayi.

Nanging iki kasunyatan sing ora nyenengake: sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi bener lan isih ora entuk minat saka pengiklan lan media sing pengin tuwuh bisnis sampeyan.

Sampeyan bisa uga mikir apa sing bisa ditindakake kanggo ngowahi lan ngirim pesen lengkap menyang prospek babagan layanan sampeyan.

Nambahake informasi penting bisnis menyang situs web sampeyan bisa dadi cara kanggo njaga standar merek sampeyan nalika nggawa pengiklan lan kolaborator anyar. Nglumpukake rincian kasebut dadi "kit media" bisa mbantu sampeyan nyedhiyakake papan sing trep kanggo wong golek lan digunakake yen perlu.

Ing artikel iki, kita bakal nliti cara kit media koordinasi karo konten liyane lan kenapa sampeyan pengin nambah siji menyang situs sampeyan. Sadawane dalan, kita bakal nuduhake sawetara conto kit media lintang. Kita uga bakal nerangake carane nggawe media kit dhewe ing limang langkah gampang.

Apa sampeyan blogger, influencer, utawa pengusaha, nggawe kit media kanggo situs web sampeyan kudu. Ayo entuk sawetara liputan pers!

Situs Web Media Kit? Priksa!

Saiki entuk hosting web kanggo nguatake tujuan sampeyan. Kita bakal nggawe manawa situs web sampeyan cepet, aman, lan tansah munggah supaya pengunjung dipercaya sampeyan. Rencana diwiwiti ing $ 2.59 / mo.

Pilih Rencana Sampeyan

Apa Media Kit Biasane Nyedhiyakake

Istilah "kit pers" lan "kit media" yaiku asring digunakake interchangeably. Nanging, kit media luwih khusus kanggo nggawa pengiklan utawa klien potensial.

Bisa dibantah, kit pers sing didorong hubungan masyarakat uga bisa nggawa pengiklan. Kanggo artikel iki, kita bakal nggunakake istilah "kit media", lan fokus babagan carane bisa mbantu monetisasi situs web, nggawa kolaborator, lan mréntahaké kanggo pengiklan.

Kit media sing komprehensif umume kalebu ing ngisor iki:

  • Pengantar. Sampeyan bisa nggunakake iki minangka kesempatan kanggo nampilake pesen sing ditargetake babagan bisnis sampeyan. Utawa, sampeyan bisa nggawe bio sing disetujoni kanggo digunakake dening sapa wae.
  • Statistik situs. Ora perlu andhap asor ing kene - iku pinter kanggo nyelehake nomer paling apik ing ngarep. Contone, sampeyan bisa menehi kabeh wong ngerti apa kesempatan gedhe sing diwenehake situs sampeyan amarga volume lalu lintas sing ditampa.
  • Kesempatan pariwara. Sampeyan bisa nggunakake media kit kanggo ngeja persis apa jenis iklan sing kasedhiya ing situs sampeyan. Kit media sampeyan minangka papan sing apik kanggo njelasake apa sing sampeyan lakoni Ora bisa nampung uga.
  • Data pamirsa. Demografi pamirsa situs sampeyan bisa uga ora pas kanggo saben pengiklan utawa kolaborator. Nyedhiyakake informasi kasebut ing media kit bisa mbantu ngilangi kebingungan.

Ayo katon ing outlet media mung online minangka conto. Situs web populer, BuzzFeed, nduwe pamirsa global luwih saka 650 yuta. Iku nuduhake sawijining informasi kit media ing format sing resik lan bisa digulung kanggo pengiklan potensial. Kit kasebut kanthi jelas nampilake informasi sing paling kritis lan ngidini kesempatan kanggo ngeklik lan sinau luwih akeh.

Utawa, Catherine Summers minangka blogger gaya karo media kit sing ticks mati kabeh kothak paling laku. Summers langsung mlumpat lan alamat kok sapa pengin bisa karo dheweke lan banjur nyeleh metu kabeh opsi.

Kaca kit media Catherine Summers nampilake headshot dheweke.

Conto-conto iki nampilake macem-macem pendekatan sing bisa dianggep kanggo media kit sampeyan dhewe.

Napa Sampeyan Bisa Nganggep Nambah Kit Media menyang Situs Web

Kaya sing wis kasebut sadurunge, kit media minangka real estate utama kanggo nampilake sing paling apik sing sampeyan tawakake. Kajaba iku, sampeyan bisa nyatakake kanthi jelas carane pengiklan sing kasengsem utawa klien potensial liyane bisa nggarap sampeyan.

Sing jarene, ana rong pamirsa utama sing kudu dipikirake nalika mutusake manawa sampeyan kudu nggawe kit media kanggo situs web sampeyan. Iki kalebu:

  • Pengiklan Yen sampeyan ngarep-arep entuk bathi kanthi menehi ruang ing situs web sampeyan, sampeyan bakal pengin nimbang nggawe kit media kanthi daya tarik kanggo pengiklan potensial. Nyorot demografi pamirsa lan jumlah tampilan sing bisa ditampa ing situs sampeyan minangka metrik penting sing kudu ditimbang.
  • Klien Yen tujuan utama sampeyan yaiku nggawa klien anyar utawa ngisi tanggalan keterlibatan ngomong, bisa uga ana aspek liyane sing kudu disorot ing kit sampeyan. Contone, nampilake keterlibatan profil dhuwur sadurunge bisa nambah daya tarik sampeyan menyang klien potensial.

Ngerteni tujuan utama nggawe kit media kanggo situs web sampeyan bisa mbantu sampeyan nggawe prioritas konten lan fokus usaha sampeyan. Mesthine, kit media sampeyan bisa uga duwe kombinasi daya tarik pengiklan lan klien. Kaya sing kita deleng ing conto ing ndhuwur, lengkap karo media kit sampeyan mesthi dadi pendekatan sing bener.

Wawasan ing kothak mlebu

Apa sampeyan butuh bantuan nggawe kit media situs web utawa njelasake nilai merek sampeyan, kita bisa mbantu! Langganan ringkesan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun artikel.

Mlebu Aku

Cara Nggawe Kit Media kanggo Situs Web (5 Tips Utama)

Saiki sampeyan duwe sawetara gagasan babagan apa sing bisa kalebu media kit, ayo rembugan carane sampeyan bisa miwiti nggawe dhewe. Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal nutupi limang langkah penting sing bakal nggawa sampeyan ing dalan kanggo mbangun kit sing narik kawigaten.

1. Nggawe Brand Panjenengan

Nalika nerangake marketing, merek lan strategi merek sing penting. Kit media sampeyan minangka salah sawijining kesempatan kanggo nguatake merek sampeyan lan priksa manawa diwakili kanthi bener. Ana sawetara cara sampeyan bisa mbantu nggawe merek nganggo media kit.

Nyedhiyakake dokumen sing bisa diunduh, siaran pers, gambar, lan logo utawa grafis minangka salah sawijining pendekatan. Nawakake iki bisa mbantu nyengkuyung pengunjung situs nggunakake produk sampeyan lan nggawe atmosfer sing ramah. Pengunjung bakal ngerti manawa nggunakake bahan kasebut, lan sampeyan bisa ngontrol kualitase.

Biografi lan gambar sing bisa didownload ing kit media Brene Brown.

Unsur liyane sing bisa dianggep kalebu ing media kit yaiku a pandhuan gaya. Pandhuan iki mbutuhake sawetara investasi wektu kanggo nggawe nanging bisa mbayar ing jangka panjang. Pandhuan gaya nggawe cetha banget carane merek sampeyan bisa lan kudu digunakake ing- lan offline.

2. Nyedhiyani Statistik sing Relevan

Kita wis kasebut sadurungé sing siji unsur saka media kit kanggo nimbang statistik babagan situs lan bisnis. Gumantung ing tingkat pengalaman sampeyan karo analytics nelusuri, iki bisa uga katon angel ing wiwitan.

Yen sampeyan nggunakake host web sing dikelola kanggo situs web sampeyan, sampeyan bisa uga pengin ndeleng manawa nyedhiyakake statistik sing gampang diakses. Contone, ing DreamHost, kabeh akun hosting kalebu fungsi statistik pangguna. Iki bisa mbantu sampeyan nglacak nomer pengunjung, lalu lintas menyang domain, lan malah ngrujuk URL.

Kaca informasi pengiklan BuzzFeed sing nampilake statistik pamirsa.

Kanggo ngoptimalake entuk manfaat kanggo nyedhiyakake statistik sampeyan, sampeyan pengin ngelingi sapa sing cocog karo dheweke. Ing kasus media kit, sampeyan ora nyedhiyakake nomer kasebut kanggo para pamaca, nanging kanggo pengiklan utawa klien potensial. Mula, sampeyan pengin fokus ing tokoh sing nggambarake keuntungan nggarap sampeyan lan pamirsa. Aja lali nyakup demografi pengikut lan data keterlibatan saka platform media sosial sampeyan uga!

3. Njlèntrèhaké Carane Kolaborasi karo Sampeyan

Kit media sampeyan uga minangka papan ing ngendi sampeyan bisa nemtokake kesempatan sing sampeyan goleki nalika kolaborasi, kayata:

  • affiliate Marketing Kesempatan
  • Deal Buku
  • Penampilan Acara
  • Menehi
  • Posting tamu
  • Sponsor Podcast
  • Reviews Product
  • Iklan Situs
  • Promosi Media Sosial
  • Kiriman Blog sing Disponsori

Dadi spesifik bisa mbantu nambah jumlah lead kualitas sing sampeyan entuk. Contone, yen sampeyan nggoleki postingan tamu utawa kesempatan media sosial, jelasake spesifik ing kit media sampeyan.

The LadyBossBlogger situs web duwe conto sing apik babagan cara menehi saran lan kesempatan kolaborasi kanthi transparan.

Kaca kit media LadyBossBlogger sing nampilake informasi kolaborasi

Utawa, sampeyan bisa nggawe formulir sing ngidini kolaborator potensial menehi informasi lan njelasake pitakon. Sampeyan uga pengin nimbang apa sampeyan pengin dhaptar rega ing ngarep utawa kasurung prospek kanggo hubungi sampeyan kanggo rincian liyane.

4. Nuduhake Apa Sing Dikandhakake Wong Liya Babagan Sampeyan

Testimoni digunakake ing marketing kabeh wektu lan kanggo alesan apik. Kit media sampeyan uga bisa nggunakake kekuwatan kasebut. Minangka wangun saka marketing tembung-saka-tutuk, ngumpulake testimoni sing kuat (utawa mung nggawe dhaptar liputan media sing kepungkur) asring dadi investasi wektu sing bermanfaat.

Apa sampeyan nyebutake media sing kepungkur saka publikasi utawa nuduhake cokotan swara saka para pengikut media sosial, mesthine kudu dicathet ing kit media sampeyan persis ing ngendi testimoni sampeyan teka. Sampeyan bisa mbantu mbangun dipercaya liwat transparansi nganggo cara iki.

Salah sawijining conto sing migunani kanggo dipriksa yaiku penulis buku masak Situs pers Ren Behan. Ing kana, dheweke nampilake komentar lan testimoni kanthi macem-macem cara.

Testimoni saka kaca media kit Ren Behan.

Ana sawetara cara kanggo ngumpulake testimoni. Sampeyan bisa nggunakake review online lan rekomendasi LinkedIn, contone. Nanging sampeyan mutusake kanggo njupuk, sampeyan kudu mesthekake yen wis katon ing kit media manawa bisa digunakake kanggo wong liya (kayata wartawan).

5. Nyedhiyani Informasi Kontak Panjenengan

Iku bisa uga katon kaya prasaja, nanging nyedhiyakake informasi kontak sampeyan penting banget. Ing kasunyatan, kaca kontak asring ing kaca sing paling kerep dibukak ing situs web apa wae. Sampeyan bisa nyambung menyang kaca iki ing media kit utawa mung kalebu informasi kontak lan cara ing.

Salah siji cara, nyedhiyakake macem-macem opsi kontak mesthi dadi pendekatan sing cerdas. Sawetara pangguna web luwih seneng formulir, dene liyane mung pengin ngerti alamat email sampeyan. Salah sawijining conto sing apik nggabungake loro cara kasebut saka (ora kaget) situs web desainer UX.

Informasi kontak ing situs web Ekkrit Design.

Pendekatan prasaja ing kene nggawe informasi kritis banget lan menehi pilihan pengunjung. Informasi kontak sampeyan mbokmenawa ora ana ing ngendi sampeyan pengin ngleksanakake mburu pemulung online. Uga, penting kanggo tansah nganyari informasi iki, kanthi kabeh pranala lan formulir bisa digunakake kanthi optimal.

Piranti lan Sumber Daya Penting kanggo Nggawe Kit Media

Saiki sampeyan wis duwe sawetara gagasan apik kanggo media kit, sampeyan bisa uga mikir carane nggawe sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iki kabeh saka ngeruk, mesthi. Nanging, ana uga sawetara sumber daya gratis lan premium sing bisa nggawe proses luwih gampang.

Iki kalebu:

  • Canva. Iki minangka alat desain online kanthi template sing wis digawe lan unsur grafis sing apik. Sampeyan bisa entuk template gratis kanthi akses winates utawa mbayar kanggo entuk macem-macem upgrade kanthi rega sing cukup.
  • Pasar Kreatif. Ijol-ijolan online kanggo karya kreatif, Pasar Kreatif kaya Etsy kanggo bahan pemasaran. Sampeyan bisa komisi font khusus, utawa nelusuri karya asli liyane kanggo nemokake sing cocog kanggo merek sampeyan.
  • WordPress. Ana akeh pilihan kanggo mbangun situs web, nanging ing DreamHost, kita sebagean karo WordPress. Minangka alat open-source gratis, nawakake keluwesan sing luar biasa. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake akeh plugin migunani kanggo nggawe portofolio, nampilake informasi kontak, lan ngembangake formulir kontak.

Pungkasane, carane nggawe media kit sampeyan kurang penting tinimbang sing kalebu. Dadi, sampeyan kudu bebas nggunakake alat apa wae sing paling disenengi lan fokus kanggo mesthekake yen kit sampeyan lengkap, gampang dimangerteni, lan ramah pangguna.

Entuk Kontak Media kasebut

Blogger, influencer, pemilik bisnis cilik - preduli saka fokus sampeyan, sampeyan pengin nguatake merek sampeyan, nggawa luwih akeh karya, lan narik kawigaten para pengiklan. Kanggo kabeh gol kasebut, kit media minangka kunci.

Saiki kita wis nutupi seluk-beluk media kit lan nuduhake sawetara conto standar industri, sampeyan kudu siyap kanggo miwiti kit pers elektronik.

Nggawe kit media wow-inducing bisa njupuk wektu. Ing kene ing DreamHost, kita pengin sampeyan bisa fokus ing tugas sing ditindakake, lan ora bakal diganggu dening pangopènan situs web lan ngatasi masalah. Pramila kita nawarake solusi hosting lengkap kanthi dhukungan sing dipercaya, supaya sampeyan bisa fokus ngembangake bisnis!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol