Wordpress

Cara Nggawe Kampanye Email Drip kanggo WordPress

Kampanye drip email minangka komponen penting ing strategi marketing email sakabèhé sing ngasilake tarif mbukak email, klik-liwat lan keterlibatan sing luwih apik. Iki minangka salah sawijining teknik pemasaran email sing dicoba lan dites kanthi gampang karya.

Kampanye marketing drip email bisa diterapake ing macem-macem kegiatan marketing email kalebu buletin, nganyari produk / layanan, email keranjang belanja sing ditinggalake, promosi perayaan, lan liya-liyane.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan macem-macem jinis kampanye netes email lan carane nggawe nggunakake MailChimp. Pungkasan, kita bakal nggawe kampanye netes email dhewe kanggo pelanggan WPExplorer, nggambarake carane sampeyan bisa nggunakake marketing netes kanggo promosi lan nambah konversi kanggo produk WordPress sampeyan dhewe.

Pambuka kanggo Kampanye Drip Email

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa kita nggunakake tembung 'netes' ing kampanye netes email? (Aku tansah kepingin weruh babagan iki.) Ya, iki diilhami dening irigasi netes - teknik panen banyu ing tetanèn, ing ngendi banyu dikumpulake lan dilewati menyang lemah, alon banget. Banyu kasebut diklumpukake kanthi tetes demi tetes lan digawe langsung tekan ing oyod tanduran.

Kampanye netes ora mung diwatesi ing email - istilah kasebut uga ditrapake kanggo pemasaran email langsung lan adhedhasar telpon. Nanging ayo fokus ing email kampanye netes, apa kita?

Tantangan karo Newsletter Email Sederhana

Nalika nerangake buletin email, para pemasar duwe masalah umum. Nalika wong langganan newsletter, dheweke mung ndeleng anyar email, lan ora sing dikirim ing sasi. Masalah iki digedhekake ing kampanye pemasaran email saka macem-macem produk lan layanan. Tanpa kampanye netes email, pelanggan kadhangkala ora kejawab informasi penting kayata carane miwiti, pengumuman penting, nganyari produk, lan liya-liyane.

Kampanye netes email mbisakake pemasar kanggo ngatur lan nggawe pribadhi email sing dikirim menyang saben pelanggan anyar. Padha dikenal kanthi akeh jeneng liyane - marketing drip, kampanye email otomatis, email siklus urip, autoresponders lan otomatisasi marketing, lan liya-liyane.

Segmentasi lan Personalisasi

Iki minangka rong pilar gedhe saka kampanye netes email sing apik. Segmentasi ngidini kita mbagi pelanggan dadi macem-macem klompok, lan personalisasi ngidini kita ngirim email sing luwih relevan menyang saben grup sing dipérang, saéngga nambah kemungkinan konversi.

Ayo padha njupuk conto. Kita kabeh wis nggunakake Dropbox. Dropbox duwe rong jinis pelanggan dhasar - gratis lan mbayar. Iku tingkat pisanan saka segmentasi. Tujuan karo rong klompok (utawa segmen) iki beda banget.

  1. Kampanye drip email sing dikirim menyang grup pisanan bakal ngajari pelanggan babagan macem-macem fitur lan keuntungan Dropbox, mbujuk wong kasebut supaya nganyarke menyang versi mbayar.
  2. Wong ing klompok kaloro wis mbayar pelanggan, lan kanthi mangkono tujuane klompok kapindho yaiku kanggo melu lan nahan pelanggan sing mbayar.

Personalisasi ngidini sampeyan ngirim email sing ngemot jeneng asli wong kasebut, produk sing wis dideleng lan liya-liyane. Iki email pribadi sing dikirim dening Airbnb, nalika jimmy viewed amben-lan-sarapan treehouse kutha ing Portland.

Minangka Jimmy nunjukake ing postingan bloge, email iki bener-bener dikirim menyang dheweke sajrone sedina sawise ndeleng properti kasebut. Airbnb wis nggawe jeneng pribadi, lan isi email karo properti sing dideleng Jimmy dina liyane. Dheweke uga kalebu sawetara "properti sing disaranake" sing padha karo sing dikirim Jimmy sadurunge, lan kanthi mangkono duwe kesempatan sing luwih dhuwur kanggo diklik.

Sastranegara Kampanye Drip Email Umum

Kampanye netes email duwe tujuan sing padha: ngonversi pelanggan nyoba lan tetep melu. Napa pelanggan tetep melu? Supaya dheweke tetep nggunakake produk sampeyan. Produk sampeyan seneng karo pelanggan sing paling apik, sing ngalangi supaya ora bisa bersaing nalika promosi. Kita wis ngilangi kampanye pemasaran email dadi macem-macem kasus panggunaan lan nuduhake conto kanggo saben kategori.

Sugeng Kiriman Email

Email iki dikirim saben pelanggan ndhaptar produk utawa layanan sampeyan. Padha kudu asri, narik kawigaten lan kudu nuntun pelanggan menyang CTA - yaiku mbukak aplikasi utawa mlebu menyang situs web.

Email sambutan kudu ngemot ing ngisor iki:

  • Mbusak CTA
  • Cara miwiti produk - kalebu pranala menyang basis kawruh, forum dhukungan lan profil sosial.
  • Tombol batal langganan - kabeh email kudu duwe iki!

Ayo goleki email sambutan sing dikirim dening Asana - aplikasi sing kudu ditindakake kolaborasi kick-ass sing dibangun dening para pangadeg Facebook.

Iki kalebu siji CTA sing jelas - peluncuran Asana. Iku uga ngajari pangguna carane miwiti ing telung langkah prasaja, lan duwe akeh pranala ing saben langkah. Pangguna bisa uga ora kudu ngeklik, nanging ana ing kono yen perlu.

Yen ana wong sing langganan buletin sampeyan, sampeyan bisa nggunakake tetes sambutan kanggo ngirim kiriman blog sing paling akeh dienggo bareng karo pangguna kasebut. Utawa, yen sampeyan entuk ndhaptar tingkat uji coba anyar kanggo layanan sampeyan, coba netes sing nampilake studi kasus babagan carane pelanggan liyane nggunakake produk sampeyan.

Paling ora, email sambutan minangka cara sing apik kanggo ngomong, "Hai, seneng ketemu sampeyan!"

Whitepaper Experian babagan email sambutan nuduhake manawa email sambutan seneng rata-rata mbukak 58.7%, dene email normal udakara 14.6%. Nalika email sambutan kasebut dikirim kanthi cepet (yaiku sawise pangguna mlebu), tingkat mbukak mundhak dadi 88.3%.

Email Onboarding

Tujuan email sambutan yaiku supaya wong bisa nggunakake utawa mbukak aplikasi kasebut. Nanging ora mung kuwi sing kudu ditindakake pangguna sing cocog. Kanggo entuk nilai saka produk utawa layanan sampeyan, pelanggan sampeyan kudu bener nggunakake produk sampeyan. Tegese, dheweke kudu njupuk langkah pisanan.

  • Ing kasus Asana, sing nggawe tugas pisanan.
  • Ing kasus Dropbox, ndownload lan nginstal aplikasi desktop Dropbox. (Ora, dudu aplikasi seluler, nanging desktop).

Iki minangka conto email onboarding saka Asana. Deleng carane kalebu loro CTA, loro-lorone nuduhake tumindak sing padha!

Email Rekomendasi

Email rekomendasi minangka penyangga supaya pangguna tetep melu. Saben uwong saka Netflix, menyang Spotify, Instagram, nganti Quora nggunakake rekomendasi pribadi supaya pangguna tetep melu. Tingkat personalisasi sing luwih gedhe biasane nyebabake tarif mbukak sing luwih apik.

Ayo dadi contone Quora. Aku ngetutake topik tartamtu ing Quora, sing menarik kanggo aku. Quora nggunakake data iki kanggo ngirim email rekomendasi saben dina, ngarep-arep supaya bisa mriksa saben dina. Yen aku seneng soko sing keno mripatku, Aku bisa klik ing lan iku bakal njupuk kula langsung menyang app.

Baris subyek sing digunakake ing email iki sejatine pitakonan sing ditampilake ing ndhuwur. Ora carane email mbukak karo "Sourav's digest". Iku personalisasi 101 ing kana!

Algoritma Quora mutusake yen adhedhasar kegiatan anyar ing Quora, nempatake pitakonan iki ing ndhuwur email bakal entuk klik. Lan guess apa? Wis!

Email nganyari maneh

Tugas email nganyari maneh yaiku mbujuk pangguna supaya nganyari penawaran layanan sampeyan. Sampeyan kudu ngirim email nganyari maneh menyang pelanggan sadurunge tanggal kadaluwarsa, supaya dheweke ngerti komitmen kasebut.

Marketo duwe kiriman blog sing apik tenan babagan carane nggawe email nganyari maneh sing bener-bener dibukak. Liyane saka barang dhasar lan penengah, siji takeaway utama kanggo kula yaiku kasunyatan sing bisa nggawe kampanye kabeh babagan email nganyari maneh. Sampeyan bisa miwiti karo pangeling. Nalika tanggal nganyari maneh wis cedhak, sampeyan bisa nambah rasa urgensi. Iki bisa dadi sawetara 2-3 email. Yen ora ana sing bisa, coba kirim insentif - kayata kupon diskon. Sawise tanggal nganyari maneh wis liwati, lan pelanggan ora ngowahi, sampeyan bisa nyoba ngirim insentif sing luwih gedhe, nyengkuyung pangguna (potensi ilang) kanggo ngaktifake maneh layanan kasebut.

iThemes Nganyari

iThemes ngirim email nganyari maneh kanthi insentif, ditambah karo rasa urgensi. Dheweke lagi nawakake diskon 60% kanggo langganan pro seumur hidup, kanggo ana pelanggan. Lan yen ora cukup, dheweke uga nawakake link download menyang eBook anyar sing wis diluncurake!

Teknik The Fear of Missing Out (FOMO):

Ing gambar iki kita ndeleng carane email ngindhuksi raos urgency kanggo maca, dening nggawe tawaran wektu winates, kang kadaluwarsa ing Mei 5, 2017. Email iki dikirim ing April 27, kang ndadekake wektu tawaran 10 dina.

Ing ngisor iki ana kamar sing rada apik - salinan kasebut bisa uga kasebut manawa tawaran kasebut mung 10 dina (utawa kurang saka 2 minggu). Iki bakal nggawe a luwih gedhe raos urgensi ing pikirane sing maca, dibandhingake karo nyebutake tanggal sabanjure. Teknik FOMO minangka teknik pemasaran sing dicoba lan diuji sing dikenal kanggo ningkatake tarif mbukak, klik-liwat lan konversi.

Email Konfirmasi

Email konfirmasi minangka sifat transaksional, sing menehi informasi marang pangguna babagan kegiatan sing paling anyar. Iki bisa saka apa wae saka tumbas nganti reservasi. Sawetara organisasi ngirim email konfirmasi saka perspektif keamanan. Contone, nalika sampeyan mlebu menyang akun Google saka piranti anyar, sampeyan bakal entuk email konfirmasi "ndaftar anyar".

Email konfirmasi biasane transaksional, lan ngirim informasi menyang pangguna. Buletin opt-in kaping pindho ngirim email konfirmasi, kanggo verifikasi manawa pangguna wis bener-bener mlebu menyang mailing list. Ayo goleki sawetara email konfirmasi saka kothak mlebu.

Ing email iki, Jetpack ngawasi wektu aktif situs WordPress lan ngirim email menyang pangguna nalika ana downtime dideteksi.

Iki conto liyane saka email konfirmasi sing dikirim dening Firefox.

engagement

Ana macem-macem jinis acara pertunangan, lan bisa dadi promosi, berorientasi umpan balik utawa informasi.

Uber nindakake tugas sing apik kanggo melu pangguna, adhedhasar konten sing dilokal. Uber gabung karo macem-macem vendor populer ing kutha kanggo nawakake produk lan layanan marang pangguna Uber. Kenging punapa? Amarga Uber pengin menehi nilai kanggo pangguna, lan nggawe kehadiran sing paling apik. Dadi yen sabanjure sampeyan mikir nelpon taksi, sampeyan mikir babagan Uber.

Kursus

Nalika blog sampeyan wis suwe, wektune kanggo macem-macem konten. Podcast, eBook lan kursus langsung (utawa direkam) minangka salah sawijining medium diversifikasi konten sing paling populer lan diadopsi. Kampanye netes email bisa digawe ing babagan kursus utawa podcast tartamtu, supaya bisa promosi lan njaluk pangguna ndhaptar utawa ngrungokake.

Ing email iki, Chris saka RankXL nuduhake kursus WordPress Blogging Academy sing anyar. Conto apik babagan diversifikasi konten lan kepemimpinan pamikiran.

Batal langganan Email

Email unsubscribe minangka "pamit lan pamitan" saka marketing email. Sampeyan wis nyadari yen sampeyan wis kelangan pelanggan nalika email langganan dikirim. Iki wektu kanggo ngumpulake umpan balik saka pangguna. Pitch kayata "we are sorry to see you go" is common. Apa sing bisa nggawe bedane yaiku takon apa sing salah. Apa sing nggawe dheweke mandheg langganan buletin sampeyan? Sampeyan uga bisa nuduhake alamat email langsung menyang petugas kebahagiaan pelanggan sing darmabakti kanggo pangguna supaya bisa nuduhake keprihatinan.

Cara Nggawe Kampanye Email Drip karo MailChimp

MailChimp minangka platform pemasaran lan otomatisasi email favoritku. Kanggo mbantu sampeyan miwiti, iki pandhuan pamula kanggo MailChimp kanggo WordPress. Thanks kanggo model gratis selawase, MailChimp ditresnani dening komunitas WordPress. Ana akeh plugin WordPress gratis lan premium babagan carane nambah dhaptar email sampeyan nggunakake MailChimp.

Saiki ayo ndeleng kepiye carane nggawe kampanye netes email sing gampang nggunakake MailChimp.

Cithakan email sing ditawakake MailChimp

Iki minangka sawetara template email sing ditawakake MailChimp. Dheweke dioptimalake kanggo penempatan gambar, jumlah teks lan tata letak email kanggo saben tumindak target. Milih cithakan sing tepat minangka langkah penting ing kampanye netes email sampeyan.

Cithakan "Nggawe Pengumuman" dening MailChimp

Contone, ing Priksa Pengumuman Cithakan, MailChimp miwiti email karo header cendhak nanging kandel lan subheader kanggo komunikasi titik utama. Iki diterusake dening sawetara citra, teks lan pungkasane CTA.

Ayo peta saben cithakan menyang kasus panggunaan sing bisa ditindakake saka kampanye netes email sing wis kita deleng sadurunge.

cithakanKamungkinan Gunakake Kasus
Jual ProdukEmail promosi utawa nganyari maneh
Priksa PengumumanEmail nganyari produk / layanan
Critakake CritaSugeng rawuh, Onboarding lan Engagement, email
TindakakeEmail Konfirmasi, Pembaruan lan Rekomendasi
AjarEmail Kursus lan Keterlibatan Anyar

1. Nggawe Kampanye Anyar

Kaping pisanan, mlebu menyang dasbor MailChimp lan gawe kampanye anyar.

Sabanjure, klik ing Nggawe Email.

Pilih Automated tab banjur klik ing Nuduhake nganyari blog. MailChimp nawakake macem-macem jinis kampanye email otomatis wiwit saka ndhaptar anyar nganti pirang-pirang email sing gegandhengan karo e-commerce. Kita bakal nggawe email nganyari blog sing prasaja, sing bisa digunakake ing feed RSS.

Setel jeneng kampanye lan dhaptar sing arep dikirim buletin. Yen iki pisanan sampeyan nggunakake MailChimp, aku nyaranake nggawe dhaptar goblok sing ngemot alamat email sampeyan, supaya kesalahan bisa ditemokake kanthi gampang. Uga coba gunakake macem-macem jinis akun email, kayata Gmail, Outlook, lsp.

2. Konfigurasi RSS Feed lan Wektu

Saiki wektune kanggo ngatur feed RSS. Yen sampeyan anyar karo konsep, aku nyaranake sampeyan mriksa artikelku - Pandhuan Pamula kanggo RSS ing WordPress.

  1. Pilih URL feed RSS saka blog sampeyan lan ketik ing kolom pisanan.
  2. Sampeyan bisa ngatur pangiriman Newsletter saben dina, saben minggu utawa saben wulan. Ing tutorial iki, kita wis milih saben dina.
  3. Ing kasus buletin mingguan utawa saben wulan, luwih becik milih dina minggu nalika buletin dikirim. Sampeyan bisa ngatur frekuensi email gumantung saka jadwal email sampeyan. Nanging, paling apik kanggo matesi buletin dadi 2 email saben minggu. Elinga, kakehan email bisa mbebayani pangguna ngeklik tombol batal langganan!
  4. Opsi ukuran gambar mesthekake yen gambar sing digunakake ing postingan blog katon apik ing kabeh piranti, kalebu seluler, desktop lan tablet.

Sawise siap, nerusake menyang langkah sabanjure.

3. Segmen Dhaptar Panjenengan (utawa Email Saben uwong)

MailChimp tansah menehi pilihan kanggo ngethok dhaptar sampeyan. Nyatane, sampeyan njaluk supaya sampeyan nindakake. Nanging, amarga iki minangka tutorial lan dhaptar email minangka dhaptar dummy karo alamat emailku, ayo ngirim menyang dhaptar kabeh.

4. Nggawe Email Panjenengan

Kaca info Kampanye minangka papan sing akeh tumindak. Iki ngendi kita ngatur baris subyek, teks pratinjau lan akeh paramèter liyane. Email otomatis saka MailChimp mbutuhake tag gabungan RSS. Aku bakal nyaranake liwat artikel RSS knowledgebase, kanggo entuk pangerten sing luwih apik. Sawise rampung, maju lan pilih cithakan sing cocog.

Sampeyan bakal weruh rong tombol anyar katon ing desainer email - RSS Header lan RSS Item. Sampeyan bisa nyeret-nyelehake pamblokiran iki menyang desain email, lan ngatur wong-wong mau.

Blok RSS sing bisa disesuaikan ing MailChimp

Kanggo pamblokiran RSS Header utawa Item, sampeyan bisa milih kanggo ngatur isi pamblokiran utawa nggunakake sing wis ditemtokake dening MailChimp. Ing tutorial iki, aku wis milih ngutip pilihan lan ngatur ukuran font email. Sawise rampung, maju lan ngirim email.

Iki minangka produk pungkasan saka email sing dikirim dening MailChimp.

Conto: Nggawe Kampanye Email Drip kanggo Produk WordPress

Dadi apa hubungane marketing drip karo WordPress? Iki minangka alat pemasaran sing kuat sing bisa digunakake kanggo tuwuh pamirsa situs web, nambah konversi kanggo produk WordPress online (tema, plugin, layanan, lsp) lan melu pelanggan anyar.

Ing wiwitan artikel iki, kita wis njelajah macem-macem kategori kampanye email drip kayata sambutan, onboarding, lsp. Kampanye email drip kita bakal ngemot email saka saben kategori kasebut. Amarga kita ing WPExplorer ana ing bisnis ngembangake tema premium sing paling dhuwur, kita bakal nggunakake tema Total kanggo nggambarake carane sampeyan bisa nggunakake kampanye netes email ing kahanan nyata.

Segmentasi Kampanye Email Drip

Sadurunge miwiti, penting kanggo elinga yen sukses kampanye tetes email gumantung saka segmentasi lan personalisasi.

Kepiye carane nggawe kampanye netes email pisanan kita? Prasaja. Segmen kasebut adhedhasar kasunyatan manawa wong sing nampa email kasebut minangka pelanggan WPExplorer utawa pelanggan buletin biasa. Iki menehi rong klompok:

  1. Pelanggan sing tuku tema premium WPExplorer saka Envato (contone: Total)
  2. Wong sing wis langganan newsletter saka website.

Ayo nggawe kampanye netes email kanggo wong sing bubar tuku tema Total saka Envato.

Cathetan: Iki mung conto. Iki dudu email nyata sing ditampa nalika sampeyan tuku tema Total. Themeforest ora nyedhiyakake informasi pribadi iki kanggo para penjual.

Bagean 1 - Email Sambutan

Iki minangka email sing ditampa pelanggan langsung sawise tuku tema Total. Ing email iki, kita ngelingake pelanggan babagan tuku sing paling anyar.

Email Sambutan Sample dikirim menyang pelanggan sanalika sawise tuku tema Total.

  1. Sanajan becike mung siji CTA ing email, kita wis nambah sawetara liyane kanggo nyakup informasi tambahan. CTA utama yaiku kanggo pelanggan ngunjungi situs web tema Total, sing darmabakti kanggo nerangake kabeh fitur tema kasebut.
  2. Ing paragraf kapindho, kita wis nambah jumlah pranala sing bisa diklik menyang kaca sing bisa migunani kanggo pelanggan, kayata hosting, demo, fitur tema, lsp.
  3. Sampeyan uga bakal nemokake link unsubscribe sing katon jelas ing paragraf pungkasan. Iki ngandhani pelanggan yen kita ngurmati ruang kothak mlebu, lan ora pengin nambah gangguan.

Apa sing ora kalebu:

Email sambutan sing dikirim langsung nalika tuku utawa ndhaptar ngalami tingkat mbukak sing dhuwur. Iku penting banget amarga minangka titik kontak pisanan antarane bisnis lan pelanggan; lan kanthi mangkono kita kudu digawe kanthi ati-ati.

Kita ora pengin nyakup apa wae sing sifate promosi, kayata tawaran hosting sing dibundel, utawa nganyarke menyang rencana dhukungan lengkap. Email kasebut bisa dikirim menyang pelanggan sing melu, kayata sing dibukak utawa luwih apik, ngeklik CTA ing email kasebut.

Bagean 2 - Email Onboarding

Conto email Onboarding dikirim menyang pelanggan saka tema Total

Tujuan saka email onboarding yaiku kanggo kenal pelanggan karo produk kasebut lan mbantu dheweke entuk target kanthi cepet. Dadi, ing email onboarding, kita bisa nyakup tips kayata:

  1. carane kanggo nginstal Total theme
  2. Carane nginstal plugins sing dibutuhake
  3. Demo situs web sing dibangun kanthi tema
  4. Link menyang saluran dhukungan yen ana sing ora bisa

Sawetara bisa uga nggabungake langkah-langkah onboarding karo email sambutan, sing uga ora apa-apa!

Part 3 - Ing Email Update

Sample Tema Update kasedhiya email

Ngabari pelanggan babagan nganyari produk nduweni peran penting ing rasa seneng pelanggan lan siklus urip retensi. Nalika nganyari tema kanthi fitur-fitur anyar, koreksi bug, utawa perbaikan kinerja, luwih becik ngirim email menyang pelanggan kanthi pangeling kanggo nganyari tema.

Part 4 - Email Penylametan

Tuladha Email Pembaruan WPExplorer

Ayo padha ngadhepi - rasa seneng lan retensi pelanggan nduweni peran dhasar ing produk (utawa sukses organisasi). Conto paling gedhe? Amazon. Dadi kenapa kita ngomong babagan email retensi? Iki sebabe:

Tema Total WordPress dirilis ing 2013, lan wis ngrembaka luwih saka patang taun saiki. Envato nawakake para panuku kanthi dhukungan lan nganyari 6 wulan minangka pilihan tuku standar saka tema Total. Apa sing kedadeyan nalika pelanggan butuh dhukungan sawise periode dhukungan prabayar? Ing kono ana email nganyari maneh dhukungan. Ora kabeh pelanggan bisa uga mbutuhake. Nanging bakal dadi kapentingan paling apik kanggo freelancer utawa agensi kanggo tuku dhukungan tambahan yen klien duwe panjaluk "mewah".

Pemicu lan Garis Wektu Kampanye Tetes Email

Agung. Saiki kita duwe email. Nanging kapan kita ngirim? Apa ana pemicu? Aku bungah sampeyan takon! Ing ngisor iki tabel sing nyoroti pemicu lan garis wektu kampanye tetes email sing cocog kanggo umume tema utawa plugin WordPress.

Jeneng KampanyePemicutimeline
1 - Email SambutanNalika wong tuku temaLangsung
2 - Onboarding EmailWong sing wis mbukak email sambutan bisa dadi panampa pisanan. Wong liya bisa nampa email onboarding sawise sawetara wektu.Rong dina kanggo wong sing wis mbukak email sambutan. Patang dina kanggo wong liya.
3 - Nganyari EmailNalika nganyari kasedhiyaLangsung
4 - Email PenylametanNalika rencana dhukungan pelanggan wis kadaluwarsaLimang sasi lan rong puluh dina sawise tuku. Iki menehi pelanggan sepuluh dina kanggo nggawe keputusan.

Segmentasi Luwih Adhedhasar Aktivitas Panganggo

Nganti saiki, kita wis nggawe kampanye netes email karo MailChimp kanggo wong sing wis tuku tema Total saka Themeforest.

Yen kita arep nglebokake grup iki, mula kita bisa dipecah dadi aktif lan ora aktif pelanggan. Sapa sing padha, sampeyan takon? Mangkene:

  • Kita bakal nemtokake a aktif pelanggan minangka wong kanthi tingkat email-mbukak lan klik-tayang sing apik. Ing tembung liyane, pelanggan aktif yaiku wong sing mbukak, maca lan ngeklik tautan ing email sing dikirim menyang dheweke
  • Ora aktif pelanggan ing tangan liyane, wong karo email mbukak tingkat miskin banget, IE, padha ora mbukak email sing dikirim kanggo wong-wong mau.

Kemungkinan pelanggan sing aktif bakal menehi umpan balik kanggo perbaikan produk utawa pitakon umpan balik tartamtu. Kita bisa ngirim email kayata:

  • Yen sampeyan arep ngganti siji bab Total, apa iku?
  • Apa frustasi paling gedhe sampeyan karo tema Total?

Intercom duwe kiriman blog sing apik babagan umpan balik lan email keterlibatan lan kepiye carane Invision digunakake ing wiwitane kanggo skala nganti saiki. Kene sampeyan duwe. Kampanye netes email dhasar kanggo wong sing wis tuku tema Total!

kesimpulan

Kampanye tetes email minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo njaga pelanggan tetep melu blog, produk utawa layanan WordPress. Iki minangka bagean penting saka perjalanan pelanggan, sing pungkasane mengaruhi bisnis sampeyan.

Kabeh iki dadi pitakonan - apa kampanye netes email bener-bener bisa digunakake? Ya padha. Cukup apik, bener. Miturut riset sing diklumpukake dening tim ing mburi suite pemasaran email Emma, ​​email sing ditargetake cocog ngasilake 18-kali luwih revenue tinimbang sing disiarkan sacara global. Dheweke uga nemokake manawa wong sing maca email netes sampeyan luwih seneng ngeklik tautan kasebut, kanthi a Tambah 119% ing tingkat klik saka email netes.

Dadi apa sampeyan mikir? Apa sampeyan bakal miwiti ngetrapake kampanye tetes email? Apa sing bakal sampeyan ganti babagan email netes sing wis digunakake ing conto produk WordPress? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol