Android

Carane Mbusak Akun App Chess.com?

Chess.com minangka situs web lan aplikasi paling apik kanggo main catur online karo wong liya lan kanca-kanca. Kita ing DroidMaze seneng main catur karo kolega nggunakake Chess.com

Akeh Turnamen uga diatur dening chess.com ing ngendi para profesional kaya Magnus Carlson lan Vishwanathan Anand main catur ing platform iki.

Yen amarga sawetara alasan sampeyan pengin mbusak akun app Chess.com banjur tindakake pandhuan iki sak tenane lan sampeyan bakal bisa mbusak akun app Chess.com.

Carane Mbusak Akun App Chess.com?

Langkah #1: Bukak Aplikasi Chess.com ing Telpon

Kaping pisanan, bukak Aplikasi Chess.com ing telpon Android sampeyan.

Busak Akun Aplikasi Chess.com

Langkah #2: Navigasi menyang Liyane ing panel Ngisor

Sawise mbukak aplikasi chess.com, sampeyan kudu golek opsi liyane ing menu ngisor.

Busak Akun Aplikasi Chess.com

Langkah #3: Klik ing Pilihan Setelan

Gulung mudhun ing bagean Liyane kanggo nemokake opsi Setelan banjur klik bagean Setelan.

Busak Akun Aplikasi Chess.com

Langkah #4: Klik Akun kanggo Mbukak Setelan Akun

Ing kaca Setelan sampeyan kudu ngeklik Akun kanggo Mbukak setelan akun supaya sampeyan bisa mbusak akun app chess.com.

Busak Akun Aplikasi Chess.com

Langkah #5: Klik link Tutup akun

Ing kaca Setelan Akun sampeyan kudu ngeklik tautan "tutul ing kene" ing ngarep akun sing cedhak kanggo mbukak link akun sing cedhak lan pilih browser favorit.

Busak Akun Aplikasi Chess.com

Langkah #6: Klik Opsi Tutup Akun ing kaca web

Saiki, klik opsi Tutup akun ing kaca web banjur pilih alesan banjur klik tombol Tutup Akun

Busak Akun Aplikasi Chess.com
Busak Akun Aplikasi Chess.com
Busak Akun Aplikasi Chess.com

Rampung!

Sampeyan wis kasil mbusak Akun Aplikasi Chess.com.

Thanks kanggo maca.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol