Android

Carane Mbusak Akun Koo

Koo App minangka alternatif kanggo Twitter, platform micro-blogging. Iki dikembangake nalika nesu ing saindenging jagad nglawan China amarga macem-macem alasan. Kabeh wong langsung pengin nglarang aplikasi Cina lan pengin nggawe alternatif gawean dhewe. Koo minangka salah sawijining aplikasi sing metu saka nesu iki marang raksasa teknologi Cina.

Nalika diluncurake, aplikasi kasebut dibanjiri pangguna lan kabeh wong wiwit gumunggung babagan aplikasi Koo ing WhatsApp lan malah ing Twitter. Nanging, mengko, app ditemokake duwe sawetara sambungan Cina. Kajaba iku, aplikasi kasebut kebak bug lan fitur dhasar bisa digunakake. Iki nggawe wong cepet ninggalake platform luwih cepet tinimbang tingkat wong sing gabung karo platform iki.

Iki minangka salah sawijining kewan omo sing aku alami lan meksa aku ninggalake platform kasebut:

Yen sampeyan pengin ninggalake platform permanen, aku bakal nuduhake langkah-langkah kanggo mbusak akun Koo. Sampeyan mung bisa tindakake langkah kasebut lan mbusak akun Koo permanen.

Carane Mbusak Akun Koo?

Kanggo mbusak Akun Koo, tindakake langkah iki:

  1. Bukak Aplikasi Koo lan Navigasi menyang bagean Profil KooMbusak Akun Koo
  2. Tutul lambang gear kanggo mbukak Setelan Aplikasi Koo
  3. Tutul pilihan Busak ing Setelan AkunMbusak Akun Koo
  4. Konfirmasi Mbusak Akun Koo kanthi permanenMbusak Akun Koo
  5. Akun Koo bakal dibusak ing 30 dinaMbusak Akun Koo

Catetan: Sampeyan bisa bali lan mlebu log kanggo mbalekake akun sadurunge 30 dina lan bakal dibalekake maneh. Nanging sawise 30 dina, akun Koo bakal dibusak kanthi permanen.

Nemokake artikel iki mbiyantu? Nuduhake ing media sosial. Duwe pitakonan? Takon ing bagean komentar ing ngisor iki, aku bakal mangsuli sanalika bisa.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  1. Twitter Spaces: Nganyari cilik kanggo host
  2. Twitter nggarap label peringatan kanggo ngatasi informasi sing salah
  3. Twitter Spaces bisa digoleki nganggo tembung kunci Filter
  4. Iklan Twitter Fleets ana ing dalan, iki tampilan pisanan
  5. Android 12 Stock Wallpaper Download Gratis

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol