Android

Cara Mbusak Akun Quora: 5 Langkah (karo Gambar)

Mbusak Akun Quora - Quora minangka situs web utawa platform sing cukup populer. Iki ngidini sapa wae saka ngendi wae bisa takon lan mangsuli pitakon sadurunge. Yen sampeyan nggunakake Quora suwene suwe lan pengin mbusak Akun Quora.

Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan Cara Mbusak Akun Quora. Sampeyan kudu ngetutake langkah kasebut kanthi ati-ati kanggo mbusak akun Quora.

Carane Mbusak Akun Quora

Tindakake langkah ing ngisor iki yen sampeyan yakin karo pilihan sampeyan:

  1. Bukak situs web Quora lan mlebu menyang akun sampeyan
  2. Navigasi menyang Profil Quora > Setelan
  3. Bukak Setelan Privasi saka menu Setelan Quora
  4. Klik Busak Akun lan Konfirmasi kanggo mbusak Akun Quora
  5. Ketik sandhi kanggo konfirmasi lan mbusak Akun Quora

Sampeyan bisa ngreset sandhi saka kene yen sampeyan nggunakake login sosial kaya Google lan Facebook.

Pitakonan sing Sering Ditakoni: Busak Akun Quora

Apa Sampeyan Bisa Mbusak Akun Quora Tanpa Sandi?

Yen sampeyan bisa mbusak akun kanggo wong sing ditresnani kanthi sah, sampeyan ora butuh sandhi. Yen sampeyan salah sijine tembung sandhi, sampeyan bisa njaluk Quora ngirim menyang sampeyan. Kirimi email kanthi baris subyek "Kirimi sandi sandi" menyang quora@quora.com kanthi alamat email sampeyan ing baris subyek. Sampeyan bakal nampa email kanthi link sing bakal ngidini sampeyan njupuk sandhi.

Akun anyar bisa digawe nggunakake alamat email sing beda. Aja lali ngganti tembung sandhi yen sampeyan nindakake iki. Kirim email menyang support@quora.com yen sampeyan ora weruh apa-apa. Ing baris subyek email sampeyan nulis kaya "Aku pengin mbusak akun Quora" Ana siji pilihan pungkasan.

Apa sing Terjadi Nalika Mbusak Akun Quora?

Data bakal dibusak saka platform nalika mbusak akun. Jeneng sampeyan ora bakal digandhengake maneh karo pitakonan sing sampeyan takon. Bebarengan karo jeneng, quora uga bakal mbusak tanggal lair, jenis kelamin, alamat email, lan sandhi.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol