Seo

Cara Diagnosa Penurunan Peringkat Kaca: Takon SEO

Dina iki Takon pitakonan SEO teka saka Hemlata ing Delhi. Hemlata takon:

"Situs web saya ilang peringkat kaca ngarep nanging kaca internal peringkat apik. Apa sing bisa dadi sebabe?”

Nalika kaca ing situs wiwit ilang rangking utawa lalu lintas sing signifikan, biasane kabeh ana ing dek.

Langkah pisanan sing ditindakake para profesional SEO yaiku analisa kenapa kaca katon mudhun.

Masalahe yaiku ana ewonan alasan sing bisa dideleng ing kaca, lan malah sing paling berpengalaman, pro SEO paling pinter kadhangkala duwe masalah kanggo diagnosa persis apa sing kedadeyan.

iklan

Terus maca Ngisor

Proses iki bisa dadi luwih frustasi nalika sawetara kaca situs katon mudhun, dene liyane ndeleng mundhak.

Deleng Gambar Agung

Penting kanggo ngerti gambaran gedhe babagan upaya SEO sampeyan, utamane nalika situs sampeyan ana ing flux.

Yen homepage sampeyan mudhun, nanging kaca interior saya mundhak - iki bisa uga ora dadi masalah gedhe yen timbal lan lalu lintas sakabèhé saya tambah.

Ngerti tujuan lan tujuan situs sampeyan nalika nerangake SEO.

Yen sampeyan ora duwe tujuan sakabèhé, sampeyan bisa ditarik mudhun dalan terwelu nyoba ndandani samubarang sing ora rusak, sing bakal ngrusak situs sampeyan ing jangka panjang.

iklan

Terus maca Ngisor

Apa Losses?

Malah sampeyan ora bisa ngenali sabab saka penurunan kaca, sampeyan kudu bisa ndeleng saka ngendi penurunan kasebut.

Yen sampeyan wis nglacak rangking lan duwe analytics nyiyapake, sampeyan kudu bisa ndeleng tembung kunci apa sing ngalami penurunan peringkat.

Yen sampeyan ora bisa ndeleng penurunan peringkat kanggo kaca ngarep, sampeyan kudu ndeleng jinis lalu lintas sing mudhun.

Kadhangkala kaca bisa duwe masalah teknis sing nyebabake nyuda ing SERPs.

Iki utamané bener nalika nerangake versi seluler saka situs.

Uga, prilaku panelusur bisa nduwe pengaruh marang lalu lintas menyang kaca tartamtu.

Yen kaca sampeyan nargetake tembung kunci sing nyuda volume telusuran sakabèhé, lalu lintas bakal mudhun.

Sing paling apik sing bisa ditindakake nalika volume telusuran mudhun yaiku nggawe kapentingan umum, sing ora kudu ditindakake ing kaca asil mesin telusuran.

Priksa Link Panjenengan

Kanggo umume situs web, kaca ngarep minangka papan sing paling akeh pranala saka situs web liyane dituju.

Nanging kadhangkala, kaca internal - utamane kaca kapentingan - bisa entuk luwih akeh pranala tinimbang homepage.

Ing kasus kasebut, ora umum yen kaca interior utawa kiriman blog ngluwihi peringkat kaca ngarep kanggo akeh istilah.

iklan

Terus maca Ngisor

Ora ana sing salah karo kaca interior ngluwihi kaca ngarep.

Nyatane, bisa uga migunani kanggo sawetara bisnis.

Kuncine yaiku kanggo mesthekake yen kaca interior duwe dalan sing jelas kanggo konversi kanggo pengunjung sing pisanan katon ing situs sampeyan liwat.

Nggawe kaca interior sampeyan cocog kanggo pengunjung anyar, lan nggawe pengunjung gampang ngowahi.

Line ngisor

Ana akeh alasan kenapa kaca interior bisa ngluwihi kaca ngarep.

Nanging ing pungkasan, bisa uga ora masalah.

Yen sampeyan kuwatir babagan rangking sing ilang, priksa tautan, konten, SEO teknis, lan kompetisi kanggo ndeleng kenapa peringkat kasebut tinimbang sampeyan.

iklan

Terus maca Ngisor

Yen sampeyan mung ndeleng prilaku pamirsa pindhah menyang kaca interior - adaptasi lan nggawe kaca interior sampeyan dikonversi.

Sumberdaya liyane:

  • Carane Mbalik Lalu Lintas Sawise Google Rankings Drop
  • Lalu lintas Mudhun nanging Peringkat Ora Ganti? Carane Ndandani
  • Apa sing kudu ditindakake nalika ana sing salah ing SEO

Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

iklan

Terus maca Ngisor

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol