iPhone

Cara nyeret lan nyelehake bookmarklet menyang garis tetenger iPad

Saben-saben aku wis nulis bab bookmarklets, Aku wis kanggo nambah bagean carane nambah menyang Safari ing iOS. Ing Mac, sampeyan mung nyeret munggah menyang garis tetenger, lan sampeyan wis rampung. Ing iOS, kahanan kasebut rumit banget, mula aku nulis kabeh cara supaya bisa nyambung, tinimbang nulis sawetara paragraf saben wektu. Nanging ana is cara kanggo nyeret lan nyelehake bookmarklets ing iOS.

Aku wis dites ing iOS 12 lan iOS 13, lan iku apik tenan.

Bookmarklets?

Mangkene carane aku nerangake bookmarklet ing kiriman kasebut ing ndhuwur:

Bookmarklets minangka tetenger cilik sing sampeyan klik kanggo mbukak "aplikasi" mini ing browser web sampeyan. Sampeyan bisa uga duwe siji sing nyimpen kaca saiki menyang akun Instapaper, utawa sing mbukak telusuran Google mung fokus ing situs saiki.

Bookmarklet bisa nerjemahake teks sing disorot ing sawijining kaca, ngirim apa wae menyang dhaptar tugas, utawa apa wae.

Kanggo nambah tetenger ing iOS, sampeyan kudu menehi tetenger kaca (kaca apa wae), banjur ngowahi alamat tetenger kasebut. Sampeyan kudu nemokake kode javascript, lan nempel ing kolom alamat, banjur ganti jeneng bookmarklet kanthi manual. Iku ngipi elek.

Cara nyeret lan nyelehake bookmarklet ing Safari seluler

Aku nemokake trik anyar iki kanggo nambah bookmarklet menyang Safari seluler nalika nyoba kanggo ndeleng apa Apple pungkasane nambahake fitur kasebut ing iOS 13. Nanging ternyata uga bisa digunakake ing iOS 12. Kanggo nambah tetenger, bukak panel sisih Tetenger ing Safari, tutul nganti sampeyan ana ing folder Favorit, banjur seret tetenger mlebu.

Mekaten! Folder Favorit yaiku folder sing digunakake kanggo ngisi garis tetenger. Yen sampeyan nyeret bookmarklet ing kana, bakal langsung katon ing garis tetenger, siap klik. Lan aku ngandika, kerjane ing iOS 13 lan iOS 12. Mbok malah sadurungé, nanging aku wis ora dites.

Iki trik Fantastic. Seneng iku!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol