Carane

Cara nyeret lan nyelehake pirang-pirang foto, file, lan teks ing aplikasi ing iPhone

Seret Lan Selehake Akeh Foto, File, lan Teks

Seret Lan Selehake Akeh Foto, File, lan Teks ing Aplikasi Ing iPhone. Apple ngrilis iOS 15 awal taun iki, sing kalebu akeh fitur lan gimmicks tambahan. Ing babagan privasi lan safety, sistem kasebut wis apik banget. Kajaba iku, iOS 15 kalebu akeh fitur anyar sing bisa uga ora dingerteni. Sampeyan bisa, contone, nyeret lan nyelehake sawetara foto, file, lan teks ing antarane aplikasi. Iki ora mung ngirit wektu, nanging uga nambah kinerja. Yen sampeyan ora ngerti carane nyeret & nyelehake sawetara foto, file, lan teks ing antarane aplikasi ing iPhone sing nggunakake iOS 15.

Mangkene Cara Pangguna Bisa Seret & Selehake Saperangan Foto, Dokumen, lan Teks Saka Siji Aplikasi menyang Aplikasi Liyane Kanthi Gampang
Wiwit 2017, banjur seret lan selehake fitur wis bisa diakses ing iPad. Kanthi iOS 15, kemampuan kasebut kasedhiya ing iPhone. Perlu dicathet yen proses seret lan selehake duplikat foto, file, lan teks. Iki tegese sampeyan bakal entuk salinan konten lan nempelake ing aplikasi tinimbang mindhah utawa mbusak saka sak panggonan. 

Nggunakake Metode Nyeret lan Ngeculake

Pangguna bisa nyeret lan nyelehake foto, file, lan folder saka siji aplikasi menyang aplikasi liyane amarga kemampuan nyeret lan nyelehake.

Kanggo nyeret lan nyelehake akeh foto, file, teks, lan item liyane saka siji aplikasi menyang aplikasi liyane ing iPhone sing nggunakake iOS 15, prosedur kasebut ditindakake.

  1. Langkah pisanan sing kudu ditindakake pangguna yaiku menet foto.
  1. Tutul sawetara foto kanggo milih tanpa ngangkat driji. Kanthi gambar pisanan, sampeyan bakal bisa ndeleng carane gambar anyar tiba ing driji.
  2. Seret akeh foto sakwise sampeyan milih. Geser metu saka aplikasi lan menyang app sing cocog nganggo driji kapindho.
  1. Ing app, nyelehake sawetara foto ing ngendi materi bisa diselehake.

Iki mung sampeyan kudu nindakake. Pedoman kasebut ora mung ditrapake kanggo gambar, nanging uga ditrapake kanggo dokumen lan teks liyane. Objek siji uga bisa diseret saka siji aplikasi menyang aplikasi liyane. Ing aplikasi liyane, item sing dipilih bakal lelungan bebarengan.

Cara nyeret lan nyelehake pirang-pirang foto, file, lan teks ing aplikasi ing iPhone

Jinis Apa Sampeyan Bisa Nyeret Lan Nyelehake?

Ing iPhone, pangguna bisa nyeret lan nyelehake tinimbang sawetara item. Gambar lan teks sing paling jelas, nanging film, file, link, klip audio, lan Dokumen uga kasedhiya. Kangge, sampeyan butuh aplikasi alamat tujuan sing cocog karo fitur.

Produsen kudu nyakup fungsi seret lan selehake ing program, saengga ora bisa diakses ing endi wae. Safari, Mail, Olahpesen, lan File kalebu program Apple sing ndhukung. Gmail, WhatsApp, lan Telegram kalebu aplikasi liyane sing diaktifake.

Apa Seret Lan Selehake lan Cara Kerjane?

  • Kanggo miwiti, bukak program sing nyedhiyakake fitur kasebut. Kita bakal nyeret gambar saka Safari menyang Email ing ilustrasi iki, nanging operasine padha kanggo teks, pranala, lan item liyane.
  • Kanggo miwiti, lebokake driji ing gambar banjur tahan nganti pangguna ngrasakake geter tipis.
  • Tansah driji ing layar banjur seret gambar apa wae sing sampeyan seret—nganti ngambang. Simpen item sing dipilih ing tangan sampeyan.
  • Pangguna saiki bisa nggunakake driji sing kapisah kanggo ngontrol piranti kaya biasane. Jaga driji pisanan ing layar nalika mbukak lokasi karo wong liya.
  • Sawise sampeyan siyap nyelehake barang kasebut, copot driji sampeyan. Ing klip ing ngisor iki, pangguna bisa ndeleng prosedur sing tepat.

Punika ilustrasi liyane. Pindhah menyang Homepage, klik Pesen, gawe pesen anyar, lan selehake gambar. Iku cukup lunyu.
Ide iki nggunakake siji driji kanggo "nyekel" gambar dhisikan iku gambar, pilihan teks, utawa link-lan banjur milih driji liyane kanggo pindhah menyang aplikasi diangkah. Nalika nangkep item kasebut, ora ana watesan babagan cara sampeyan bisa maneuver.

Waca Uga - Asus ZenBook 14x OLED: Tampilan ShowStopping, Review Lengkap

Pamilik iPhone kudu ngerti fungsi produktivitas sing migunani banget iki. Ngirit akeh wektu ora kudu nginstal foto & ngirim menyang aplikasi liyane utawa nyalin / nempel teks lan tautan. Aplikasi liyane bakal ngaktifake karakteristik nalika wektu liwati, dadi luwih apik.

Apa Bisa Nyeret File Saka Komputer menyang iPhone?

Ing iPhone, sampeyan bisa nyeret lan nyelehake item.

Pangguna bisa nyeret sawetara aplikasi saka Homepage menyang direktori utawa menyang tampilan liyane kanthi kemampuan multi-seret, lan pangguna bisa nyeret lan nyelehake dokumen ing antarane direktori ing aplikasi File.

Ing iPhone, Kepiye Cara Mindhah Foto Mubeng?

  • Navigasi menyang album foto.
  • Nggawe owah-owahan kanthi ngeklik sunting.
  • Tahan driji ing gambar.
  • Ngatur maneh kanthi nyeret 
  • Yen wis rampung, pilih rampung.

Apa Cara Paling Cepet Kanggo Milih Gambar Ing iPhone?

  • Pindhah menyang direktori saka pangguna sing pengin milih foto ing aplikasi Foto. Ing pojok ndhuwur, klik lambang Pilih.
  • Pilih gambar kanthi nyeret driji sampeyan. Dheweke bakal duwe tandha centhang biru ing jejere.
  • Kanggo nyebarake liwat Gmail, iCloud, Twitter, lan layanan liyane, klik Nuduhake.
Cara nyeret lan nyelehake pirang-pirang foto, file, lan teks ing aplikasi ing iPhone

Apa Cara paling apik kanggo nyeret lan nyelehake file?

  • Kanggo mindhah file utawa folder kanthi nyeret lan nyelehake
  • Selehake kursor ing file utawa folder.
  • Tahan kursor mouse 1st.
  • Seret lambang menyang lokasi sing dikarepake.
  • Allow tombol mouse kanggo dirilis. Dadi, kanggo nyelehake item, klik… seret… release iku pamindhahan.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Ngatur Gambar Ing iPhone?

Cara Paling Cepet kanggo Simpen Gambar menyang Album iPhone

Nggawe galeri utawa Momen minangka cara paling cepet kanggo ngatur gambar iPhone. Smartphone sampeyan kanthi otomatis ngembangake sawetara macem-macem album, kayata Paling Anyar, Favorit, lan koleksi saka macem-macem aplikasi, nanging pangguna uga bisa nggawe album foto iOS pribadi sing disesuaikan.

Apa Cara Paling Apik Kanggo Ngatur Foto?

Utawa, sampeyan bisa nggunakake program kanggo ngatur maneh gambar kanggo sampeyan.
… Pindhah menyang folder album banjur bukak.
Pilih "Dhaptar" minangka format folder. Kanthi ngeklik tengen tampilan, milih "Tampilake," banjur milih "Dhaptar," sampeyan bisa nindakake iki.
Seret lan seret foto menyang folder ing ngendi sampeyan pengin.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol