iPhone

Cara kanthi gampang nggawe kalibrasi warna Apple TV nganggo iPhone

Apple mung nambahake fitur anyar menyang Apple TV sing bisa digunakake karo iPhone kanggo nyelarasake warna TV. Iku pancene gampang digunakake lan asil bisa apik banget. Apa maneh, sampeyan ora butuh Apple TV paling anyar.

Alat Balance Warna anyar kasedhiya ing model Apple TV sing dirilis ing 2015 utawa mengko. Mangkene carane nggunakake.

Yen sampeyan wis nate nyoba nyetel warna ing TV kanthi mripat langsung, sampeyan bakal ngerti manawa angel banget golek imbangan sing apik. Sampeyan bisa uga bakal entuk asil sing apik ... banjur sampeyan nonton sing beda lan kabeh katon garing utawa jenuh banget.

Untunge, Apple wis nggawe kalibrasi warna super-sederhana kanggo sing duwe Apple TV. Nggunakake sensor canggih ing iPhone kanggo ngukur warna sing ditampilake ing pesawat sampeyan, banjur nggawe pangaturan sing dibutuhake kanggo entuk imbangan warna sing sampurna. Cepet, gampang, lan luar biasa efektif.

Cara kalibrasi warna Apple TV

Kanggo nggunakake alat Color Balance sing anyar, sampeyan butuh Apple TV sing dirilis ing 2015 utawa mengko sing nganggo piranti lunak tvOS 14.5 paling anyar. Sampeyan uga mbutuhake iPhone nganggo Face ID sing nganggo iOS 14.5 utawa luwih dhuwur.

Sampeyan banjur bisa tindakake langkah iki:

  1. Mbukak kunci iPhone lan simpen ing cedhak, banjur bukak Setelan app ing TV Apple.
  2. Pilih Video lan Audio menu.
  3. pilih Balance werna.
  4. Alat Keseimbangan Warna kudu muncul ing iPhone. Tutul ing terus tombol kanggo nerusake.
  5. Nguripake iPhone supaya layar madhep TV lan posisi ing outline ditampilake ing pesawat TV.
  6. Ngenteni Keseimbangan Warna bisa digunakake.
Apple mung nambahake fitur anyar menyang Apple TV sing bisa digunakake karo iPhone kanggo ngkalibrasi warna pesawat TV sampeyan.
Gampang kaya ngono.
Gambar: Apple

Imbangan Warna kanggo Apple TV ing iOS 14.5

Yen wis rampung, sampeyan bakal weruh popup ing iPhone sing nandheske Apple TV wis kalibrasi. Ing Apple TV dhewe, sampeyan bisa bolak-balik antarane werna asli lan imbang kanggo ndeleng prabédan.

Elinga yen kalibrasi warna mung bisa digunakake kanggo Apple TV. Ora kalibrasi pesawat TV sampeyan dhewe supaya sampeyan ora bakal weruh owah-owahan nalika nonton konten saka sumber liyane.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol