iPhone

Cara nyunting latihan Apple Watch

Yen sampeyan wis rampung mlebu latihan nganggo Apple Watch, sampeyan bisa seneng-seneng karo kabeh kerja keras ing aplikasi Aktivitas ing iPhone. Iki nyedhiyakake kabeh jinis grafik, peta lan tren sing migunani kanggo nuduhake sampeyan kepriye.

Nanging kepiye yen sampeyan ora sengaja mlebu latihan kasebut? Utawa yen sampeyan kelalen log latihan? Sampeyan ora bisa ngowahi latian Apple Watch ing jam tangan, utawa ing aplikasi Aktivitas ing iPhone. Nanging untunge, isih ana cara kanggo nyetel rekor. Mangkene carane nyunting latihan Apple Watch.

Apa sing kedadeyan karo data olahraga Apple Watch sampeyan?

Yen sampeyan pengin ngowahi riwayat latihan, sampeyan bisa ngerti persis apa sing kedadeyan ing data sampeyan nalika rampung latihan.

Gumantung saka jinis lathian, Apple Watch sampeyan ngumpulake macem-macem statistik, kayata detak jantung, kacepetan lan kecepatan. Kanggo olah raga ing njaba ruangan kaya mlaku lan muter, uga nyathet rute sampeyan. Apple nyimpen data iki minangka seri "sampel." Saben sampel minangka pangukuran soko ing wektu tartamtu. Dadi contone, peta rute sampeyan sejatine minangka seri conto koordinat sing ngrancang lokasi sampeyan kanthi interval biasa.

Yen wis rampung olahraga, conto iki digabungake lan diselarasake menyang iPhone kanggo disimpen ing HealthKit. iOS nyimpen database ndhelik iki ing Enclave Aman khusus, adoh saka prying mata. Alesan kanggo kabeh keamanan iki yaiku HealthKit uga nyimpen kabeh data medis sensitif sampeyan.

Aplikasi Kesehatan Apple dirancang supaya sampeyan bisa ngatur data HealthKit, dadi ing kene sampeyan kudu nggoleki yen sampeyan pengin ngowahi latihan.

Cara mbusak latihan Apple Watch

Mbusak latihan iku gampang. Bukak ing Health app banjur menyang Summary layar. (Sampeyan bisa uga kudu nutul lambang jantung ing sisih ngisor layar kaping pindho kanggo bali.) Gulung mudhun menyang Latihan lan tutul ing. Sampeyan bakal diwenehi akeh grafik, nanging ora nggatekake kabeh iki. Nanging, gulung menyang ngisor banjur tutul Tampilake Kabeh Data.

Sabanjure sampeyan bakal weruh dhaptar dawa saben latihan sing wis tau mlebu. Lambang jam tangan biru nuduhake latihan sing sampeyan lakoni nganggo piranti Apple Olah raga app. Cukup gesek nengen ing lathian kanggo mbukak Busak tombol.

Nalika sampeyan nutul ing Busak tombol, sampeyan bakal ditakoni apa sampeyan pengin mbusak data kesehatan sing ana gandhengane. Iki minangka fitur sing migunani yen sampeyan ora sengaja mlebu sawetara kegiatan saben dina kaya-kaya latihan. Contone, nalika aku mlaku menyang toko, Apple Watch kadang kanthi otomatis ndeteksi latihan mlaku-mlaku. Kanthi mbusak lathian nalika ngreksa data kesehatan sing gegandhengan, mlaku isih nyumbang kanggo dering Kegiatan sandi, nanging ora ditampilake maneh minangka lathian.

Mbusak latihan ing aplikasi Kesehatan iku gampang.
Mbusak latihan ing aplikasi Kesehatan iku gampang.
Foto: Graham Bower/Cult of Mac

Cara nyunting latihan Apple Watch

Ngedit latihan bisa, nanging luwih angel. Bali menyang aplikasi Kesehatan Tampilake Kabeh Data layar lan temokake latihan sing pengin diowahi. Tutul kanggo njaluk Details tampilan. Ing sisih ndhuwur layar iki, sampeyan bakal weruh Rincian conto lan Rincian Piranti. Gulung liwat iki kanggo nemokake Sampel Latihan. Iki kalebu Tenogo (ing kalori), Detak jantung lan (kanggo sawetara jinis latihan) langkah lan kadohan.

Nunyuk ing salah siji saka jinis sampel iki ndadekke munggah dhaftar wektu-stempel kabeh conto dijupuk sak lathian. Sampeyan bisa mbusak conto ing kene yen sampeyan pengin. Contone, bisa uga ana maca detak jantung nakal sing sampeyan ngerti mung salah lan ngganggu rata-rata.

Siji-sijine jinis conto sing saiki ora diowahi aplikasi Kesehatan yaiku koordinat lokasi sampeyan. Mbokmenawa amarga bakal gampang banget kanggo nggawe peta rute yen sampeyan nindakake.

Kelalen log latihan? Sampeyan bisa nambah nggunakake aplikasi Kesehatan.
Kelalen log latihan? Sampeyan bisa nambah nggunakake aplikasi Kesehatan.
Foto: Graham Bower/Cult of Mac

Cara nambah latihan menyang aplikasi Aktivitas

Kanggo umume kita, nyunting latihan bisa uga luwih repot tinimbang regane. Iku luwih gampang mung kanggo mbusak latian dodgy lan nambah sing anyar tinimbang. Nyatane, nambah latihan kanthi manual ora luwih gampang. Ing aplikasi Kesehatan, pindhah menyang Telusuri > Aktivitas > Latihan lan tutul Nambah Data (tengen ndhuwur). Saiki sampeyan bisa milih jinis latihan, ketik wektu wiwitan lan rampung, nambah kalori, lan kanggo sawetara jinis latihan, jarak.

Iki mbuktekake banget migunani yen sampeyan nindakake latihan ing mesin kardio ing gedung olahraga, nanging lali nganggo Apple Watch. Sampeyan mung bisa ngetik rincian langsung menyang telpon yen wis rampung.

Kanthi kuwasa gedhe, bakal tanggung jawab gedhe

Kalori sing dilebokake kanthi manual kanthi cara iki nyumbang kanggo dering Aktivitas sampeyan. Tegese Apple menehi kepercayaan akeh marang sampeyan. Utamane yen sampeyan melu Tantangan Kegiatan karo kanca.

Nanging pungkasane, yen sampeyan ngapusi babagan kegiatan olahraga, siji-sijine wong sing sampeyan ngapusi yaiku awake dhewe.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol