iPhone

Cara ngetik teks tulisan tangan nganggo Scribble ing iPadOS 14

iPadOS 14 nggawa pangenalan tulisan tangan menyang tablet Apple, pungkasane. Sistem anyar diarani Scribble, lan iku gampang kanggo nggunakake, cepet lan fleksibel.

Mangkene carane ngetik teks ing iPad nganggo Scribble.

Entuk stylus sing kompatibel

Ana macem-macem gaya sing bisa digunakake karo Scribble, ora mung loro versi Apple Pencil. Saben stylus aktif sing dideleng ing Cult of Mac sajrone taun kepungkur utawa luwih didhukung. Iki kalebu Logitech Crayon, Adonit Note, Adonit Note + lan Meco Stylus Pen.

Nanging sampeyan butuh stylus aktif. Ora bisa digunakake karo pucuk driji utawa styli kapasitif sing murah.

Aktifake Scribble

Kanggo nggunakake piranti lunak pangenalan tulisan tangan Apple, sampeyan kudu ngaktifake.

  1. Menyang Setelan app, banjur gulung mudhun ing kolom kiwa menyang Apple Pencil. (Aja kuwatir yen sampeyan ora duwe stylus khusus iki.) Tutul.
  2. Salah siji opsi ing jendhela asil punika Scribble. Tutul panggeser ing jejere kanggo ngaktifake fitur iki.

Lan iku.

Cara nggunakake Scribble kanggo ngetik teks

Antarane fitur paling apik saka sistem pangenalan tulisan tangan iPad iku bisa digunakake meh ing ngendi wae. Pisanan sampeyan kudu nggunakake pucuk driji kanggo milih ing ngendi sampeyan pengin nampilake teks. Nanging sawise iku, mung tarik metu stylus lan miwiti nulis. Iku pancene prasaja.

Ora ana kothak teks ngambang sing muncul kanggo sampeyan nulis tangan, kaya sing ana ing Windows. Nanging sampeyan kudu nulis ing papan sing sampeyan pengin teks katon. Utawa paling cedhak banget.

Print utawa kursif. Mana wae sing disenengi. Scribble bisa nangani loro. Lan ora bakal keselak yen sampeyan nyampur.

Alami, bisa digunakake kanggo nulis email lan ngirim teks. Nanging uga bisa ngetik alamat situs web lan liya-liyane.

Scribble
Nggunakake Scribble kanggo ngetik teks menyang Safari gampang kaya nulis.
Foto: Ed Hardy/Cult of Mac

Nggunakake alat panyuntingan

iPad nyedhiyakake jendhela pop-up nalika sampeyan nulis karo sawetara kontrol dhasar. Iki kalebu tombol kanggo mbukak keyboard cilik kanggo nutul tembung utawa karakter sing angel.

Persis apa liyane ing jendhela pop-up iki beda-beda saka app kanggo app. Tombol batalaken lan Baleni tansah ana, lan tombol Bali biasane. Nanging ing Apple Mail, contone, jendhela uga kalebu tombol kanggo nampilake gambar utawa file.

Piranti panyuntingan nulis ing iPadOS 14 lungguh ing jendela sing ngambang
Piranti panyuntingan Scribble kadhangkala rada dhasar.
Gambar: Ed Hardy/Cult of Mac

Pikiran pungkasan babagan pangenalan tulisan tangan Scribble

Sistem pangenalan tulisan tangan anyar ing iPad pancen akurat banget. Dadi scrawl sing meh ora bisa diwaca dadi cetakan sing gampang diwaca. Dina "mangan Marta" wis suwe.

Scribble cocok kanggo sapa wae sing wis nulis cathetan tulisan tangan nganggo stylus lan pengin cepet ngalih lan mbukak kaca web utawa ngirim teks. Padha dadi kanggo wong mlaku-mlaku ing lantai pabrik karo iPad lan stylus.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol