iPhone

Cara nemokake stasiun tes COVID-19 nganggo Apple Maps

Wiwit wingi, Apple Maps saiki bisa nuduhake stasiun tes COVID-19 lokal, supaya sampeyan bisa nemokake sing paling cedhak lan mriksa dhewe. Iku pancene gampang kanggo nindakake, nanging mbutuhake panelusuran kanggo ngaktifake lapisan peta anyar.

Mangkene carane golek tes COVID-19 ing cedhak sampeyan. Cathetan: Saiki iki mung bisa digunakake ing Amerika Serikat.

Cara nggoleki lokasi tes COVID-19

Kanggo nuduhake kabeh stasiun tes COVID-19 sing cedhak, bukak aplikasi Apple Maps banjur zoom kanggo nuduhake area, kurang luwih, ing ngendi sampeyan pengin nelusuri. Yen sampeyan ngetutake saka njaba Amerika Serikat, pilih kutha AS banjur lunga saka kana.

Sabanjure, wiwiti ngetik "COVID-19" ing kolom telusuran Peta. Salah sawijining asil, mbokmenawa sing paling dhuwur, bakal dadi Tes COVID-19. Tutul iku, lan sampeyan bakal weruh asil ing peta, kaya nggoleki pizzeria, mung mbokmenawa asil kurang.

Pusat tes Coronavirus cedhak sampeyan

Telusuri Apple Maps kanggo nuduhake kabeh stasiun tes COVID-19 ing cedhak sampeyan.
Telusuri kanggo nuduhake kabeh stasiun tes COVID-19 ing cedhak sampeyan.
Foto: Kultus Mac

Sawise sampeyan narik lokasi tes COVID-19 ing wilayah sing ditemtokake, sampeyan bisa nelusuri kaya set asil panelusuran liyane. Sampeyan bisa geser kanggo ngubengi peta, nggedhekake kanggo ndeleng lokasi sing luwih cedhak, banjur tutul asil kanggo ndeleng rincian liyane.

Nutul asil kanggo salah sawijining pusat tes COVID-19 ngidini sampeyan ndeleng alamat lan nomer telpon sing tepat saka institusi tes tartamtu kasebut. Iku nganti rumah sakit lan situs test liyane kanggo nambah dhewe menyang database sing drive lapisan peta anyar. Pusat tes bisa nambah kabeh jinis rincian, kalebu situs web lan jam operasi. (Asil panelusuran uga narik review Yelp kanggo ukuran sing apik.)

Muga-muga, sampeyan ora perlu nggunakake Apple Maps kanggo nemokake pusat tes COVID-19. Nanging duwe sumber daya sing gampang digunakake iki yen sampeyan butuh iku larang regane.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol