iPhone

Carane nemokake iPhone nalika lagi bisu

Sadurunge maca artikel liyane babagan carane nemokake iPhone, priksa ing mburi sofa. ora? Oke, kepiye kanthong ing jaket sing sampeyan gunakake dina iki? Isih ora? OK. Wacanen.

Iku bisa uga muni edan kanggo nulis babagan carane nemokake iPhone. Sawise kabeh, kabeh wong ngerti babagan Temokake iPhoneku, ta? Inggih, mbok menawi. Sampeyan ngerti sing bisa digunakake kanggo trek iPhone dicolong ing peta, yen perp wis ora dipateni (sing meh mesthi duwe).

Nanging ing paling siji writer kene ing Kultus Mac ora ngerti yen Temokake iPhoneku uga apik kanggo nemokake iPhone ing omah sampeyan. Sing writer - ayo kang nelpon wong Luke Dormehl supaya isin - ngginakaken luwih saka jam nyoba kanggo trek mudhun iPhone bisu sadurunge resorting kanggo Apple nelusuri app.

Masalah: Carane golek iPhone bisu

Nalika sampeyan nggunakake Temokake iPhone Kula, iPhone bakal katon ing peta, lan sampeyan bisa meksa kanggo muter tandha banter.
iPhone bakal katon ing peta, lan sampeyan bisa meksa kanggo muter tandha banter.
Foto: Apple

iPhone sampeyan ora ana ing endi wae. Sampeyan ngerti yen ana ing omah wae. Sampeyan wis nggunakake sakdurunge sampeyan arep njupuk sippy tuwung saka susu teh, lan sampeyan wis ora metu wiwit iku. Nyatane, sampeyan bakal edan amarga ora ngomong karo wong diwasa sedina muput.

Dadi sampeyan njupuk telpon liyane lan nelpon telpon sampeyan. Ngenteni. Sampeyan ora duwe telpon liyane. Bojomu metu ing jagad nyata, lan sapa sing duwe sambungan telepon saiki? Kajaba iku, iPhone sing ilang ana ing mode bisu, utawa bisa uga ana ing mode Aja Ganggu sedina muput, kanggo mungkasi kabar saka tangi bayi nalika pungkasane mati.

Dadi apa sing sampeyan lakoni? Sampeyan ora bisa takon marang anak bayi apa sing ditindakake, amarga kaya kabeh bayi, dheweke duwe umur mental 1 taun lan ora bisa basa Inggris.

Lan sampeyan wis mriksa mburi sofa.

Solusi: Gunakake Golek iPhone Kula

Jawaban iki Golek iPhone Kula. Sampeyan bisa nggunakake ing Mac, kanthi ngetik ing iCloud.com, mlebu, lan nggunakake Temokake iPhone Kula ing browser. Nanging luwih gampang yen sampeyan duwe iPad. Bukak wae Temokake aplikasi iPhone Kula, lan ngenteni sedhela.

Temokake iPhoneku malah bisa Nemokake AirPodsku.
Temokake iPhoneku malah bisa Nemokake AirPodsku.
Foto: Apple

Ing sisih kiwa sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh piranti Apple sing lagi mlebu menyang akun iCloud. Temokake iPhone sing bisu ing dhaptar kasebut, banjur tutul. Tampilan peta ing sisih tengen bakal nggedhekake, nuduhake perwakilan 3-D saka lokasi iPhone. Yen bayi ora diuncalake metu saka jendhela, mesthine isih ana ing omah sampeyan. (Tips parenting Pro No. 1: Aja ninggalake bayi sing didorong dhewe ing kamar kanthi jendhela sing mbukak.)

Ing sisih ngisor panel iki sampeyan bakal weruh telung tombol. Tutul sing diwenehi label Play Swara. Yen kabeh dadi apik, iPhone bakal miwiti muter tandha banter. Iki bakal muni sanajan iPhone disetel dadi meneng lan/utawa ing mode Aja Ganggu.

Swara sing diasilake cukup banter kanggo bisa dirungokake sanajan saka sisih liya apartemen - sanajan iPhone dikubur ing ngisor tumpukan bantal. Meh mesthi bakal tangi bayi, lan bocah lanang ora pantes, wong bodho cilik. Mesthi, iku bakal sampeyan sing nandhang sangsara nalika sampeyan nyoba kanggo njaluk dheweke turu maneh. Napa sampeyan pengin duwe anak maneh?

Yen kabeh dadi apik, sampeyan bisa nglacak swara menyang iPhone sing didhelikake, mateni swara, lan banjur sengit maca Facebook nalika sampeyan nyoba kanggo rock bayi bali kanggo turu, kang bakal mokal thanks kanggo kafein ing teh sing dipakani. iku. (Tips parenting Pro No. 2: Aja menehi teh bayi, ora ketompo carane susu. Iku ora 1970s Inggris.)

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol