Android

Cara Ndandani Masalah Versi Lawas ing Antarane Kita

Among Us minangka salah sawijining game sing paling populer saiki. Saben streamer game liyane main lan nonton akeh. Among Us minangka game sing gampang banget nanging nyenengake.

Nanging, ana sawetara masalah sing diadhepi wong saiki. Akeh pemain sing nglaporake masalah "Warning Versi Lawas"ing subreddit r / AmongUs lan ing Twitter.

Miturut pangguna kasebut, dheweke entuk pesen peringatan ing layar sing ujar "Sampeyan lagi mbukak versi lawas saka game. Mangga nganyari kanggo muter karo liyane.” nalika nyoba melu lobi umum.

Dadi, sawise nindakake sawetara riset, kita nemokake solusi kanggo ndandani masalah versi lawas ing Antarane kita.

Kita wis ngeweruhi sing paling kedhaftar sambat babagan masalah iki muter ing server Asia, supaya kanggo ngatasi masalah iki sampeyan kudu milih server beda ing-game.

Ndandani masalah Versi Lawas ing game Among Us

Cara ndandani masalah versi lawas ing Among Us kanthi ngganti server:

Kanggo Ndandani masalah versi lawas ing Among Us sanajan ngganti server, sampeyan kudu tindakake langkah iki:

  1. Bukak Game Among Us ing piranti Android sampeyan
  2. Pilih Mode Online saka opsi mode Game kanggo terus ndandani masalah versi lawas ing Antarane Kita
  3. Tutul lambang globe ing pojok tengen ngisor game Among Us
  4. Pilih server liyane saka Asia kaya Amerika Utara lan Eropa kanggo ndandani masalah versi lawas ing Among Us
  5. Milih server sing beda kanggo Among Us bakal ndandani masalah versi lawas ing Among Us

Yen sampeyan isih ngadhepi masalah kasebut, bukak Play Store lan temokake Antarane Kita lan priksa manawa nganyari anyar. Yen ana nganyari mung nginstal nganyari anyar lan iki bakal ndandani masalah versi lawas ing Antarane kita.

Kanggo bantuan apa wae babagan game iki, bukak tim dhukungan ing Twitter.

Nemokake tutorial iki migunani? Mangga nuduhake ing media sosial karo kanca pemain Among AS utawa grup WhatsApp Among Us kanggo nulungi wong liya. Yen sampeyan isih nemoni masalah utawa pengin takon, gunakake bagean komentar ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin nuduhake sawetara gambar karo kita, gunakake imgur.com utawa imgbb.com lan tambahake link ing kene ing bagean komentar.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android Leaks, Android Gaming, lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  1. Kepiye Ngganti / Nganyari ID Email ing Aplikasi Meesho?
  2. Cara Nuduhake Video TikTok ing WhatsApp ing 2021
  3. Cara Ngganti Lokasi Download ing Chrome ing Android
  4. 11 Aplikasi M4A Player paling apik kanggo Android
  5. Cara Ngatasi Program Beta Lengkap ing Play Store ing Android

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol