Wordpress

Cara Ndandani WordPress Error 404 Ora Ditemokake

Sampeyan bisa uga wis ndeleng kesalahan "Kaca Ora Ditemokake" sadurunge. Sayange, yen sampeyan ngoperasikake situs web apa wae (WordPress utawa ora), mesthine bakal teka nalika sampeyan ndeleng pesen ing salah sawijining kaca sampeyan dhewe.

Begjanipun, kaya akeh kasalahan umum WordPress, 404s relatif gampang kanggo troubleshoot lan ndandani. Solusi kasebut biasane kalebu mulihake struktur permalink situs sampeyan - sing bisa ditindakake mung sawetara menit.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake apa kesalahan 404 lan apa sing bisa nyebabake kesalahan ing situs sampeyan. Banjur kita bakal nuntun sampeyan carane ndandani kanthi patang langkah sing gampang. Ayo dadi miwiti!

Ringkesan babagan kesalahan WordPress 404

Kesalahan 404, uga dikenal minangka a "Kaca Ora Ditemokake" kesalahan, nuduhake yen browser sampeyan ora bisa nemokake kaca sing arep sampeyan akses. Pesen sing pas bisa katon beda-beda gumantung saka browser sing sampeyan gunakake, nanging umume bakal ngemot kode "404" utawa pesen "kaca ora ditemokake".

Situs web uga bisa nggawe 404 kaca khusus dhewe.

Kaca kesalahan 404 khusus.

Ndeleng kabar iki (utawa liyane pesen kesalahan) nalika sampeyan nyoba ngakses situs sampeyan bisa dadi frustasi. Nalika ana is kasempatan sing kirim wis bener ilang, akèh-akèhé saka wektu, ana sabab luwih entheng.

Sawetara alasan umum manawa kiriman WordPress bisa ngasilake kesalahan 404 kalebu:

  • URL salah ngetik. Sampeyan bisa uga disebabake kesalahan ketik ing URL. Iki minangka panyebab sing paling umum.
  • Masalah karo setelan Domain Name System (DNS) sampeyan. Yen sampeyan bubar nganyari salah siji saka informasi DNS sampeyan lan sampeyan ndeleng kesalahan iki, bisa uga amarga owah-owahan durung nyebar kanthi lengkap. Bisa nganti 48 jam kanggo proses iki rampung.
  • Masalah karo struktur permalink situs sampeyan. Masalah Permalink bisa disebabake ilang, rusak, utawa rusak .htaccess berkas. Masalah kompatibilitas karo komponen WordPress kayata plugin lan tema bisa uga dadi penyebabe.

Apa wae sababe, kesalahan iki ngalangi akses menyang situs sampeyan, mula kudu dirampungake kanthi cepet. Kita bakal nliti cara ngatasi masalah lan ngrampungake masalah kasebut kanthi cepet.

Skip Stress

Aja ngatasi masalah nalika sampeyan ndhaptar DreamPress. Pakar WordPress sing ramah kasedhiya 24/7 kanggo mbantu ngatasi masalah situs web - gedhe utawa cilik.

Priksa metu Plans

Apa 404 Kasalahan Matter

Kesalahan 404 nyebabake sawetara masalah kanggo situs web, ngluwihi mung nyegah sampeyan ngakses kaca. Kaping pisanan, dheweke nggawe wong miskin Pengalaman Anggota (UX).

Yen ana akeh kesalahan kasebut ing situs sampeyan, lan ora dirampungake kanthi cepet, bisa uga bisa nyingkirake pangguna. Ing skenario paling awon, pengunjung kasebut bisa mlebu ing situs web sing saingan, nanging biaya bisnis sampeyan.

404 kesalahan uga bisa cilaka Search Engine Optimization (SEO) sampeyan. Crawler mesin telusur ora bakal ngindeks kaca sing ngasilake 404 amarga padha mikir ora ana.

Apa sing kudu ditindakake sadurunge ngatasi masalah kesalahan WordPress 404

Sadurunge ngganti setelan permalink utawa .htaccess file, iku idea pinter kanggo nggawe serep saka website lan database. Kanthi cara iki, yen sampeyan ora sengaja nggawe sing luwih elek, sampeyan bisa kanthi gampang mulihake situs sampeyan menyang kahanan sing bisa digunakake.

Yen situs web sampeyan di-host karo DreamPress, serep ora bisa luwih gampang. DreamPress kanthi otomatis gawe serep kabeh situs saben dina, supaya sampeyan tansah duwe salinan anyar kanggo ngakses. Sampeyan uga bisa nggawe serep manual kanthi mung sawetara klik.

Cara Ndandani Kiriman WordPress Ngasilake Kesalahan 404 (Ing 4 Langkah)

Kanthi gawe serep anyar situs sampeyan, wektune kanggo kerja. Sampeyan bakal pengin tindakake langkah iki supaya lan mriksa yen kesalahan wis ditanggulangi sawise saben.

Langkah 1: Reset Permalinks WordPress Panjenengan

Langkah pisanan kanggo nyoba yaiku ngreset permalinks sampeyan. Pindhah menyang dashboard WordPress lan navigasi menyang Setelan> Permalinks.

Kaca Setelan Permalink WordPress.

Saka kene, mung klik ing Simpen owah-owahan. Bener - sampeyan ora perlu ngowahi apa-apa. Ngeklik tombol kasebut bakal nganyari setelan permalink sanajan sampeyan ora nggawe pangowahan. Iki penting amarga uga nyegerake aturan nulis ulang sing digunakake kanggo "permalinks ayu. "

Yen wis rampung, terusake lan muat ulang kaca sing sampeyan coba akses. Yen kabeh bisa, sampeyan wis rampung. Yen sampeyan isih entuk kesalahan 404, pindhah menyang langkah sabanjure.

Langkah 2: Mulihake Panjenengan .htaccess file

Yen ngreset permalink sampeyan ora bisa, strategi sabanjure yaiku mulihake sampeyan .htaccess berkas. Iki ngontrol carane WordPress sesambungan karo server lan carane nggawe permalinks kanggo kaca sampeyan. Mulihake menyang setelan gawan bisa ndandani dadakan 404 kasalahan.

Kanggo mulihake .htaccess file, sampeyan bakal mbutuhake cara kanggo ngakses. Yen sampeyan nggunakake hosting DreamPress, sampeyan bisa nggunakake pangatur file sing dibangun ing panel kontrol DreamHost. Umume host web liyane nawakake fitur sing padha, utawa sampeyan bisa nggunakake klien Secure File Transfer Protocol (SFTP) kayata FileZilla. Kita duwe instruksi rinci kanggo nyambung liwat SFTP yen sampeyan butuh pitulung.

Kanggo conto iki, kita bakal nggunakake manajer file DreamHost. Kepala menyang panel DreamHost lan navigasi menyang WordPress > Managed WordPress ing sidebar.

Kaca setelan domain DreamPress.

Temokake domain sing sampeyan duwe masalah lan klik ing biru ngatur tombol. Ing kaca sabanjure, priksa manawa Details tab dipilih ing sisih ndhuwur, banjur klik ing Ngatur File.

Pangatur file DreamHost.

Iki bakal mbukak manajer file ing tab anyar. Temokake banjur klik folder sing cocog karo sampeyan jeneng domain. Sampeyan bakal nemokake .htaccess file ing direktori iki (iku padha karo sing ngemot item kayata wp-isi).

Lokasi file .htaccess ing folder root WordPress.

Sabanjure, klik jeneng file banjur pilih Sunting saka dhaptar pilihan. Sampeyan bisa nyalin isi saiki file lan nempel ing ngendi wae kanggo nyimpen. Saiki, sampeyan pengin ngganti isi kasebut ing ngisor iki:

# BEGIN WordPress



RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond % {REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]



# WordPress WordPress

Iki standar .htaccess file kanggo WordPress. Yen sampeyan wis nempel iki, terusake lan simpen file kasebut.

Mulihake file iki uga bakal ngreset setelan permalink kanggo situs WordPress sampeyan. Mula, yen sampeyan nggunakake struktur permalink khusus (utawa wis ngganti kabeh saka standar), sampeyan uga kudu mulihake setelan kasebut.

Kanggo nindakake, bali menyang dasbor WordPress lan navigasi menyang Setelan> Permalinks (kaya Langkah 1 ing ndhuwur). Sampeyan bisa ngganti menyang apa wae sing digunakake sadurunge banjur simpen.

Pungkasan, refresh situs web sampeyan lan coba mbukak kaca sing ngasilake 404 kesalahan. Yen kabeh bisa saiki, Sugeng! Yen ora, nerusake menyang langkah sabanjure.

Langkah 3: Pateni Kabeh Plugin lan Tema WordPress Sampeyan

Yen sampeyan wis ngreset permalinks lan .htaccess file, nanging sampeyan isih ndeleng 404 kasalahan ing situs, langkah sabanjure mriksa plugin lan tema. Plugins, utamané, kadhangkala bisa duwe bug utawa masalah kompatibilitas sing nyegah situs saka loading.

Ayo dadi miwiti ana. Ide dhasar yaiku mateni siji-sijine banjur mriksa situs web sampeyan. Yen kesalahan tetep, urip maneh lan pindhah menyang sabanjure.

Kanggo miwiti, pindhah menyang dasbor WordPress lan navigasi menyang Plugins> Plugin sing Diinstal.

Tombol 'mateni' ing kaca setelan plugin WordPress.

Goleki banjur klik ing Nonaktifake tombol ing ngisor plugin pisanan. Sampeyan bisa ndeleng manawa plugin aktif diwarnai biru, dene sing mati putih (kaya sing sampeyan deleng karo Akismet ing gambar ing ndhuwur). Saiki, refresh situs sampeyan lan deleng manawa kesalahan 404 isih kedadeyan.

Yen sampeyan entuk pesen kesalahan, bali menyang layar plugin, aktifake maneh plugin sing lagi wae sampeyan coba, lan pindhah menyang sing sabanjure ing dhaptar. Yen sampeyan nemokake sing bisa ngrampungake masalah kasebut, sampeyan bisa mriksa nganyari sing bisa ngrampungake masalah kasebut utawa golek alternatif kanthi fungsi sing padha.

Yen ora ana plugin sing mbuktekake dadi masalah, wektune nyoba ngganti tema sampeyan. Kepala menyang Katon> Tema.

Pangatur tema WordPress.

Tema sampeyan saiki aktif ditandhani kaya ngono. Kisaran liwat salah siji liyane lan klik ing Aktifake. Banjur refresh situs sampeyan lan nyoba ngakses kaca masalah maneh.

Elinga yen ngganti tema sampeyan bisa ngowahi situs sampeyan kanthi signifikan. Dadi yen sampeyan nemokake tema sampeyan dadi masalah, sampeyan bisa uga kudu nglampahi sawetara wektu golek siji sing nyedhiyakake tampilan lan fitur sing padha.

Langkah 4: Nggawe 301 Pangalihan kanggo Konten Dipindhah utawa Ganti Jeneng

Iki minangka sawetara langkah bonus. Yen sampeyan do Bener duwe konten sing wis dipindhah utawa diganti jeneng lan mulane ora ana maneh ing URL sing sampeyan gunakake sadurunge, sampeyan pengin nyetel sawetara 301 pangalihan kanggo ngarahake URL lawas kasebut menyang sing anyar.

Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku karo plugin WordPress kayata Pengalihan.

Plugin WordPress Redirection kanggo ngatur 30 pangalihan.

Alat iki bakal ngidini sampeyan nyetel pangalihan sing dibutuhake kanthi cepet. Kajaba iku, iku gratis lan pangguna-loropaken.

Cara Nggawe Kaca "Kesalahan 404 Ora Ditemokake" dhewe

Yen sampeyan pengin nyetel kaca kesalahan 404 khusus, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang. Proses kasebut kalebu nambahake siji baris menyang .htaccess file kanggo ngarahake kesalahan menyang kaca tartamtu banjur nggawe kaca kasebut. We duwe instruksi lengkap kanggo nyetel kaca kesalahan khusus kanggo nuntun sampeyan liwat proses.

Njupuk Situs web WordPress menyang Tingkat Sabanjure

Apa sampeyan butuh bantuan kanggo navigasi dashboard WordPress, nggawe kaca kesalahan 404 khusus, utawa milih plugin caching, kita bisa mbantu! Langganan ringkesan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun artikel.

Mlebu Aku

Piranti kanggo Mbantu Sampeyan Ngawasi 404 Kasalahan Maju

Pungkasan, yen sampeyan pengin ngawasi kesalahan 404 ing mangsa ngarep, sampeyan bisa nggunakake sawetara alat sing praktis. Ing Google Webmaster bakal nuduhake kesalahan nyusup sing ditemokake bot Google nalika ngindeks situs sampeyan. Iki minangka cara sing gampang kanggo ndeleng kabeh masalah sing ditemoni Google.

Sampeyan uga bisa ngetik URL menyang alat khusus kayata Broken Link Checker, sing bakal mindai kabeh situs sampeyan kanggo tautan sing rusak lan menehi kabar yen sampeyan nemokake kaca 404.

Alat Broken Link Checker kanggo nemokake 404 kesalahan ing situs web sampeyan.

Iki gratis lan gampang digunakake. Sampeyan mung bisa ngetik domain banjur klik ing Priksa Situs.

Tutorial kesalahan WordPress liyane

Pengin sinau carane ndandani liyane kasalahan umum WordPress? Kita wis nggawe seri pandhuan kanggo mbantu!

  • Cara Ndandani 500 Kesalahan Server Internal ing WordPress
  • Cara Ndandani Kesalahan Sintaks ing WordPress
  • Cara Ndandani WordPress Ora Ngirim Masalah Email
  • Cara Ndandani Kesalahan Nggawe Sambungan Database ing WordPress
  • Cara Ndandani Sidebar Ing Ngisor Konten Kesalahan ing WordPress (Ing 3 Langkah)

Siap Nggoleki Posting WordPress sing Ilang?

Kesalahan 404 bisa dadi frustasi - utamane yen kedadeyan ing situs sampeyan dhewe. Pesen-pesen iki nyebabake masalah karo SEO lan ngrusak UX situs sampeyan. Untunge, dheweke ora angel diatasi.

Ndandani 404 kaca umume kalebu mulihake struktur permalink situs lan nyetel pangalihan kanggo kiriman sing bener-bener ilang. Sampeyan banjur bisa nggunakake alat kayata Google Webmaster kanggo ngawasi situs sampeyan kanggo 404s ing mangsa ngarep.

Yen sampeyan pengin nglampahi wektu kurang kanggo ngatasi kesalahan, nimbang ngalih menyang DreamPress, layanan hosting WordPress sing dikelola. Kita bakal ngurus kabeh pemecahan masalah kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing penting!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol