Seo

Carane Njaluk Peringkat Situs Web Cilik Dhuwur ing Google

Takon Pitakonan SEO Dina iki teka saka Bryan ing Ohio. Bryan takon:

"Aku duwe situs web enem kaca. Apa bisa pangkat dhuwur banget ing Google?"

Halo Bryan, pitakonan sing apik banget.

Ya, sampeyan bisa peringkat situs web cilik (malah situs web mung sawetara kaca) dhuwur ing Google.

Rintangan paling gedhe karo situs web sing luwih cilik yaiku sampeyan ora duwe kemampuan kanggo nggawe struktur panyambungan internal, lan yen ora ana kaca sing cocog, sampeyan ora bakal bisa ngliwati wewenang kasebut.

Iki ora ateges sampeyan ora bisa nindakake - sampeyan mung kudu strategis.

iklan

Terus maca Ngisor

Ayo kita ngilangi apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo entuk peringkat telusuran sing dhuwur kanggo situs web cilik.

Tip kanggo Peringkat Situs Web Cilik ing Panelusuran

Petani klompok tembung kunci lan topik kanggo saben kaca sing sampeyan pengin kaca ditampilake. Saiki gawe salinan sing bakal entuk manfaat kanggo wong sing nggoleki kanthi menehi solusi.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang nambahake FAQ sing relevan lan tabel perbandingan menyang kaca yen perlu.

Nambahake gambar, grafik, video, lan item data liyane sing ndhukung pengalaman pangguna lan nambah salinan yen relevan. Priksa manawa iki ora alon banget kaca sampeyan.

iklan

Terus maca Ngisor

Nundha apa wae sing ngalangi kaca supaya ora bisa nerjemahake lan ndandani owah-owahan CLS. Priksa manawa mriksa:

  • Piksel.
  • Analytics
  • Plugin.

Kompres kabeh gambar lan file sing paling apik.

Mbusak kode keluwihan kalebu:

  • Font.
  • Javascripts.
  • Gambar.
  • Latar mburi.
  • Plugins lan app.

Tambah perpustakaan skema kanggo nemtokake saben kaca lan unsur sing ana ing kaca kasebut.

Gawe backlink menyang homepage liwat sebutan merek minangka cara kanggo mbangun wewenang. Lulus wewenang kasebut saka homepage kanthi pranala internal menyang limang kaca liyane.

Coba golek sawetara stunts PR sing cocog langsung karo bisnis sampeyan lan bakal nggawe situs sampeyan "sebutan" pantes (ora pantes link).

Skip gimmicks kaya beasiswa lan posting tamu. Sampeyan pengin pranala kualitas.

Yen sampeyan bisnis utawa situs web lokal, ndhaptar bisnis sampeyan karo Google Bisnisku lan tetep nganyari.

Ngembangake situs web sampeyan bisa dadi solusi sing luwih apik

Tip ing ndhuwur apik yen sampeyan pengin njaga situs web sampeyan cilik.

iklan

Terus maca Ngisor

Nanging aku kudu takon, apa mung pilihan sampeyan?

Situs web cilik bisa dadi apik yen sampeyan mung pengin menehi kertu bisnis, nanging ora ana alesan nyata kajaba bandwidth supaya tetep cilik.

Sampeyan bisa nambah blog lan nuduhake topik lan info sing relevan. Sampeyan bisa uga wicaksana kanggo nambah kaca niche sing berorientasi layanan lan jawaban sing luwih apik kanggo pitakonan umum kanthi nggedhekake kaca menyang kategori.

Yen sampeyan minangka panyedhiya layanan utawa ruang acara, nyimpen rekaman lan nuduhake apa sing katon ing papan kasebut musim-musim lan taun-taun bisa mbantu sampeyan nuduhake yen sampeyan isih dadi titik "iku" lan mbangun kapercayan konsumen.

iklan

Terus maca Ngisor

Iki uga nggedhekake kesempatan kanggo pangkat kanggo "panggonan pesta ing kutha XY" utawa "ruang acara ing kutha XY."

Aku ora ngerti alesan kanggo ngrancang njaga situs web cilik yen tujuane yaiku pertumbuhan perusahaan liwat pemasaran digital.

Yen sampeyan bisa nggedhekake, pindhah menyang. Ana akeh peringkat telusuran lan keuntungan pengalaman pelanggan kanggo ngembangake situs sampeyan bebarengan karo bisnis sampeyan.

Muga-muga iki njawab pitakonan sampeyan lan matur nuwun kanggo maca!

Sumberdaya liyane:

  • 5 Cara Terbukti kanggo Nambah Peringkat Google
  • Top 7 Faktor Peringkat: Apa BENAR-BENAR Penting kanggo SEO
  • SEO kanggo Pemula: Pambuka kanggo Dasar SEO
iklan

Terus maca Ngisor


Cathetan editor: Takon SEO minangka kolom saran SEO mingguan sing ditulis dening sawetara pakar SEO paling dhuwur ing industri, sing wis dipilih dening Search Engine Journal. Duwe pitakonan babagan SEO? Isi formulir kita. Sampeyan bisa uga ndeleng jawaban sampeyan ing kiriman #AskanSEO sabanjure!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol