iPhone

Cara entuk wallpaper Unity anyar Apple kanggo iPhone, iPad lan Mac

Apple minggu iki ngeculake akeh wallpaper Unity anyar sing apik banget - lan band lan pasuryan anyar kanggo Apple Watch - kanggo iPhone, iPad lan Mac minangka bagéan saka perayaan Wulan Sejarah Ireng.

Mangkene carane ndownload lan ngaktifake ing piranti sampeyan.

Apple dadi kabeh-metu kanggo Black History Wulan

Koleksi Unity anyar Apple diilhami dening Afrofuturism, "filosofi sing nylidiki pengalaman Diaspora Afrika liwat narasi ilmu pengetahuan, teknologi, lan pemberdayaan diri," Apple nerangake.

Iki mung bagean cilik saka akeh inisiatif - sing uga kalebu macem-macem promosi ing Apple Music, Apple Podcast, lan layanan liyane - perusahaan kasebut nindakake kanggo ngrameke Wulan Sejarah Ireng.

Sampeyan bisa uga wis nampa kabar ing iPhone kanggo ngaktifake pasuryan Unity Lights anyar kanggo Apple Watch, lan uga ana wallpaper kanggo iPhone, iPad lan Mac kanggo seneng. Mangkene carane sampeyan bisa njaluk tangan sampeyan.

Entuk wallpaper Unity anyar kanggo iPhone, iPad lan Mac

Kanggo nggampangake, tindakake langkah iki ing piranti sing pengin didownload wallpaper. Sing ngirit sampeyan ora kudu nransfer saka siji piranti menyang piranti liyane.

  1. Dolan maring Apple Watch kaca situs web Apple.
  2. Ing sisih ndhuwur kaca, sampeyan bakal weruh katrangan babagan band Unity anyar kanggo Apple Watch. Tutul utawa klik ing Ngerteni luwih tombol.
  3. Gulung mudhun nganti sampeyan ndeleng tautan kanggo ndownload wallpaper Unity kanggo iPhone, iPad lan Mac.
  4. Tutul utawa klik tombol Entuk wallpaper tombol ing sangisore sing pengin didownload.
  5. Siji iPhone lan iPad, tutul download tombol nalika dijaluk.

Sawise gambar wis diundhuh menyang piranti, sampeyan bisa nyetel kanthi tindakake langkah iki:

Ing Mac

  1. Klik-tengen ing desktop Mac, banjur pilih Ganti Latar Latar Desktop…
  2. ing Folder ing menu, pilih Downloads.
  3. Pilih wallpaper Unity sing lagi wae didownload.

Ing iPhone lan iPad

  1. Mbukak file app lan temokake wallpaper wallpaper Unity sing didownload. Iku kudu mungkasi munggah ing Downloads folder ing iCloud Drive yen sampeyan wis ngaktifake iCloud Drive.
  2. Bukak gambar, banjur tutul tombol nuduhake.
  3. tutul Simpen gambar kanggo ngirim wallpaper menyang app Foto.
  4. Mbukak Photos app, banjur pilih wallpaper Unity.
  5. Tutul maneh tombol enggo bareng.
  6. pilih Gunakake minangka Wallpaper.
  7. tutul Setel, banjur pilih arep nggunakake wallpaper ing layar kunci, Layar Ngarep, utawa loro-lorone.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol