Android

Carane njaluk diverifikasi ing aplikasi Koo

Diverifikasi ing aplikasi Koo - Koo App Sejatine Twitter kanthi tata letak sing beda lan khusus kanggo negara-negara Asia. Iki dikembangake sajrone masalah perdagangan karo China. Saiki duwe basis pangguna 5 yuta + pangguna ing Android. Koo App entuk akeh popularitas amarga pengaruh saka saluran berita utama lan selebriti. Yen sampeyan salah siji saka 5 yuta pangguna Koo lan pengin diverifikasi ing aplikasi Koo, kita ana ing kene kanggo mbantu sampeyan.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake, Carane njaluk diverifikasi ing Koo app. Dadi, tetep nganggo tutorial lan sampeyan bakal diverifikasi ing aplikasi Koo.

Kriteria kanggo diverifikasi ing Koo App

Koo App duwe sawetara kritéria sing kudu ditindakake supaya bisa diverifikasi. Dheweke butuh paling ora 10 dina kanggo nanggapi aplikasi verifikasi sampeyan. Sampeyan bisa maca kabeh babagan kritéria sing disetel dening tim Koo ing kaca eminence. Yen sampeyan mikir, sampeyan wis nyukupi syarat kanggo verifikasi, banjur aplikasi kanggo diverifikasi ing aplikasi Koo.

Kepiye cara diverifikasi ing aplikasi Koo?

Kanggo diverifikasi ing aplikasi Koo, sampeyan kudu tindakake langkah iki:

  1. Mlebet akun aplikasi Koo kanggo miwiti proses verifikasi
  2. Navigasi menyang Profil lan mbukak setelan Profil Koo
  3. Pilih opsi "Aplikasi kanggo Akun Diverifikasi" ing setelan Profil Koo
  4. Waca pedoman lan kritéria sing diwenehake ing formulir aplikasi.
  5. Yen sampeyan memenuhi syarat, isi Formulir Google kanggo diverifikasi ing aplikasi Koo

Catetan: Proses verifikasi Koo cukup lawas. Dheweke nggunakake Formulir Google kanggo aplikasi verifikasi ing Koo, sing durung diwasa. Formulir Google dudu pilihan sing aman kanggo ngumpulake data sensitif kasebut. Ora nawakake enkripsi apa wae lan bisa diekstrak kanthi gampang. Muga-muga Koo ngganti metode Formulir Google kanggo aplikasi verifikasi lan ngrancang dhewe.

Muga-muga sampeyan nemokake tutorial iki supaya bisa diverifikasi ing aplikasi Koo migunani. Yen sampeyan nindakake banjur nuduhake ing media sosial. Sampeyan uga bisa takon pitakonan lan kita bakal nyoba kanggo njawab karo balesan sanalika bisa.

Tindakake kita ing Twitter kanggo kabar lan update paling anyar babagan Android lan Google. Matur nuwun kanggo maca artikel.

Artikel perkawis:

  1. Carane Mbusak Akun Koo
  2. ColorOS 12 (OPPO Android 12) Nganyari Tanggal Rilis Tracker lan Dhaptar Piranti
  3. Fitur Review Privasi Google Chrome bakal nambah privasi sampeyan
  4. Tag ing endi wae, OnePlus ngluncurake OnePlusTag sawise Apple lan Samsung
  5. Samsung Galaxy MWC: Alat desain Samsung Watchfaces teka kanggo pangembang Android

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol