Media sosial

Carane Njaluk Diverifikasi ing Pinterest: Pandhuan Langkah-langkah

Sampeyan bisa uga wis duwe akun Pinterest, lan bisa uga digunakake kanggo tujuan bisnis - nanging diverifikasi bisa mbantu sampeyan mesthekake yen sampeyan entuk paling akeh! Yen sampeyan duwe lencana verifikasi, kabeh wong sing nemoni akun sampeyan bakal ngerti yen sampeyan merek utawa bisnis sing asli lan bisa dipercaya.

Dadi, kepiye sampeyan bisa diverifikasi ing Pinterest?

Terus maca kanggo mangerteni:

  • Apa verifikasi Pinterest
  • Napa sampeyan kudu diverifikasi ing Pinterest
  • Carane njaluk verifikasi ing Pinterest

Bonus: Download Panjenengan free Pack 5 customizable Pinterest Cithakan saiki. Ngirit wektu lan promosi merek kanthi gampang kanthi desain profesional.

Apa verifikasi Pinterest?

Verifikasi Pinterest padha karo diverifikasi ing platform media sosial liyane kaya Twitter, Facebook utawa Instagram.

tandha mriksa verifikasi kaca ngarep Pinterest

Source: Pinterest 

Nalika sampeyan wis diverifikasi ing Pinterest, sampeyan bakal duwe tandha mriksa abang ing jejere jeneng akun lan sampeyan bakal bisa nampilake URL situs web lengkap langsung ing profil Pinterest (tinimbang ninggalake didhelikake ing bagean Babagan kaca Pinterest sampeyan). Iki nggampangake pangguna kanggo sinau luwih akeh babagan bisnis sampeyan lan malah bisa nulungi luwih akeh petunjuk menyang situs sampeyan.

Napa diverifikasi ing Pinterest?

Saliyane dadi simbol status, verifikasi ngidini pangguna ngerti sampeyan minangka sumber informasi sing bisa dipercaya lan mbantu dheweke nemokake akun nyata sing digoleki. Iku bakal luwih gampang kanggo nemtokake prabédan antarane kaca resmi lan kaca penggemar, contone.

Nanging saliyane kanggo mbantu pangguna navigasi Pinterest, ana akeh alasan liyane sing bisa uga pengin diverifikasi.

Tunjangan bisnis liyane duwe akun Pinterest sing wis diverifikasi kalebu:

  • Luwih akeh mata ing konten sampeyan. Mesin telusur bakal ngenali Pin sampeyan minangka ngirim informasi sing biso dipercoyo. Iki bisa ngasilake luwih akeh timbal kanggo bisnis sampeyan lan, pungkasane, nambah revenue.
  • Keterlibatan liyane karo konten sampeyan. Pangguna bakal ngerti merek utawa bisnis sampeyan asli nalika ndeleng tandha mriksa abang, lan bakal luwih seneng nyimpen lan nuduhake pin sing asale saka sumber sing bisa dipercaya. Nuduhake maneh bakal mbantu nambah kesadaran merek sampeyan.
  • Pandu luwih akeh wong menyang situs web sampeyan. Pangguna Pinterest sing wis diverifikasi bisa nampilake URL situs web ing profil Pinterest. Iki nggawe luwih gampang pangguna kanggo ngerteni luwih akeh babagan bisnis sampeyan tanpa kudu njupuk langkah ekstra kanggo ngunjungi bagean Babagan ing kaca Pinterest sampeyan.
  • Priksa manawa sampeyan ora kelangan pandherekipun kanggo ngetok-off utawa akun imposter. Ana akun imposter ing meh kabeh platform, lan verifikasi minangka salah sawijining cara paling gampang kanggo menehi tandha marang pangguna yen sampeyan pancen bener.

Carane njaluk verifikasi ing Pinterest

Diverifikasi ing Pinterest ora butuh wektu sing suwe lan kudu ditindakake. Mangkene carane diverifikasi ing Pinterest kanthi 3 langkah gampang.

1. Priksa manawa sampeyan duwe akun bisnis

Yen sampeyan durung duwe akun bisnis, sampeyan kudu ngrampungake langkah iki sadurunge bisa diverifikasi ing Pinterest.

Minangka bonus, nyetel akun bisnis gratis lan uga bakal menehi akses menyang analytics lan alat penting liyane sing bisa mbantu sampeyan njaga lan ngembangake kehadiran profesional ing Pinterest.

Akun bisnis uga bisa disambung menyang akun Pinterest pribadi lan sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo ngalih ing antarane. Sampeyan bisa nyambung maksimal patang profil bisnis menyang akun Pinterest pribadi.

Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang akun sampeyan. Banjur, klik telung titik ing pojok tengen ndhuwur layar sampeyan.

Klik Tambah akun bisnis gratis.

Nggawe akun bisnis Pinterest

Source: Pinterest 

Klik Miwiti.

Akun bisnis Pinterest miwiti

Source: Pinterest 

Sampeyan kudu mangsuli sawetara pitakonan dhasar babagan bisnis sampeyan kalebu jeneng bisnis, URL situs web, negara/wilayah lan basa sing disenengi. Banjur klik Sabanjure.

Nggawe profil akun bisnis Pinterest

Source: Pinterest 

Sabanjure, sampeyan bakal dijaluk njlèntrèhaké merek sampeyan, sing bakal mbantu Pinterest ngatur rekomendasi sampeyan. Sampeyan bakal bisa milih saka:

  • Aku ora yakin
  • Blogger
  • Barang Konsumen, Produk, utawa Layanan
  • Kontraktor utawa Penyedia Layanan (contone, fotografer pernikahan, desainer interior, real estate, lsp.)
  • Influencer, Tokoh Umum, utawa Selebriti
  • Toko Eceran Lokal utawa Layanan Lokal (contone restoran, salon rambut & kecantikan, studio yoga, agensi perjalanan, lsp.)
  • Eceran Online utawa Pasar (contone, toko Shopify, toko Etsy, lsp.)
  • Penerbit utawa Media
  • liyane

Verifikasi Pinterest nggambarake merek sampeyan

Source: Pinterest 

Sabanjure, sampeyan bakal ditakoni apa sampeyan kepengin mbukak iklan utawa ora.

Basis pangguna aktif Pinterest tansaya 26% dadi 335 yuta taun kepungkur, lan minangka jaringan sosial paling gedhe nomer telu ing AS ing antarane statistik liyane sing nyengsemake. Dadi, ana akeh alasan sampeyan pengin ngiklanake ing Pinterest, kalebu:

  • Ana luwih saka 2 milyar telusuran ing Pinterest saben wulan. Pinterest digunakake minangka jaringan sosial lan mesin telusur - lan kanthi jelas, wong-wong lagi nggoleki akeh!
  • Sawetara 43% pangguna Internet ing AS duwe akun Pinterest. Iku akeh pelanggan potensial sing durung dikenalake menyang merek sampeyan.
  • 78% pangguna Pinterest mikir konten saka merek migunani, lan survey 2019 dicethakaké ana telung kwartal saka kedhaftar ngandika sing padha "banget interested" ing produk anyar.

Nanging, ora ana tekanan kanggo milih langsung yen sampeyan kudu mikir babagan iki. Sampeyan bisa milih ing antarane telung opsi - ya, ora, utawa durung yakin - lan bali menyang keputusan iki ing wektu liyane.

Verifikasi iklan bisnis Pinterest

Source: Pinterest 

Mekaten! Sampeyan siyap miwiti proses verifikasi!

2. Pratelan situs web sampeyan

Sawise sampeyan mesthekake yen sampeyan duwe akun bisnis, klik panah gulung mudhun ing sisih tengen ndhuwur layar banjur klik Setelan.

Ing pandhu arah sisih kiwa, ing ngisor Sunting riwayat, pilih Telekomunikasi.

Verifikasi Pinterest pratelan langkah situs web sampeyan

Source: Pinterest 

Ketik URL situs web sampeyan ing kothak teks pisanan banjur klik Telekomunikasi.

Verifikasi Pinterest pratelan situs web sampeyan langkah 2

Source: Pinterest 

Sabanjure, sampeyan bakal duwe rong pilihan sing kasedhiya ing kothak pop-up:

a) Klaim situs web sampeyan kanthi nempelake tag HTML menyang bagean file index.html situs sampeyan

b) Klaim situs web sampeyan kanthi ndownload file lan upload menyang direktori root situs web sampeyan

Mangkene carane ngrampungake pilihan pisanan (a):

Pinterest verifikasi milih opsi klaim situs web nggunakake tag HTML

Source: Pinterest 

Iki bisa uga katon kaya proses teknis, nanging luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake lan umume pangguna duwe masalah minimal. Iki uga pilihan sing luwih gampang amarga sampeyan ora perlu nggunakake File Transfer Protocol (FTP) yaiku basa sing digunakake komputer ing jaringan TCP/IP (kayata Internet) kanggo nransfer file menyang lan saka siji liyane.

Yen wis siyap, bukak tab anyar banjur navigasi menyang area skrip backend situs web sampeyan lan salin lan tempel tag HTML sing wis diwenehake Pinterest. Nemokake area skrip backend lan nempelake tag HTML bakal beda-beda gumantung saka panyedhiya apa sing digunakake kanggo mbangun situs web sampeyan.

Yen sampeyan nggunakake WordPress, contone, sampeyan bakal mbukak sistem manajemen konten, klik Tools, banjur Marketing banjur Lalu lintas. Yen sampeyan nggulung menyang sisih ngisor kaca, ing ngisor Layanan Verifikasi Situs bagean, sampeyan bakal nemokake a Pinterest lapangan ngendi sampeyan mung bisa nempel kode.

Pinterest verifikasi WordPress kode HTML

Source: WordPress 

Yen sampeyan nemoni masalah babagan carane nemokake ngendi sampeyan kudu nempelake tag HTML, Pinterest wis nggawe kaca kanthi instruksi kanggo host situs web populer kaya Big Cartel, Bluehost, GoDaddy, Squarespace lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa langsung ngubungi Pinterest yen butuh bantuan liyane.

Mangkene carane ngrampungake pilihan kapindho (b):

Opsi klaim verifikasi Pinterest ngundhuh file HTML

Source: Pinterest 

Opsi iki biasane luwih angel tinimbang sing sepisanan, nanging isih bisa ditindakake tanpa gaweyan.

Pisanan, download file HTML unik sampeyan. Sampeyan bisa ninggalake ing folder undhuhan utawa pindhah menyang desktop supaya gampang diakses. File sampeyan bakal disimpen minangka variasi saka pinterest-xxxxx.html, kanthi saben x minangka nomer utawa huruf acak. Cathetan: Sampeyan ora bisa ngganti jeneng berkas iki utawa proses ora bakal bisa.

Sawise sampeyan nyimpen file kasebut, langkah sabanjure yaiku ngunggah file HTML saka drive komputer lokal menyang situs web ing akun hosting liwat File Transfer Protocol (FTP).

Priksa manawa sampeyan nransfer file menyang domain utama (dudu sub-folder) utawa Pinterest ora bakal bisa nemokake lan verifikasi situs web sampeyan.

Yen sampeyan nemoni masalah babagan cara ngunggah file HTML, Pinterest wis nggawe kaca kanthi instruksi kanggo host situs web populer kaya Big Cartel, Bluehost, GoDaddy, Squarespace lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa langsung ngubungi Pinterest yen butuh bantuan liyane.

3. Kirim panjalukan kanggo review

Saiki sampeyan wis siyap ngirim panjalukan kanggo dideleng dening Pinterest. Bali menyang tab Pinterest lan klik Sabanjure.

Banjur, klik Kirim.

Pinterest ngirim panjalukan verifikasi kanggo ditinjau

Source: Pinterest

Sampeyan wis siap! Sampeyan kudu krungu saka Pinterest ing 24 jam.

Kanthi mung sawetara karya, sampeyan bakal duwe tandha mriksa abang cilik lan kabeh keuntungan bisnis sing teka sadurunge sampeyan ngerti. Sugeng pinning.

Ngirit wektu ngatur ngarsane Pinterest nggunakake Hootsuite. Saka dashboard siji, sampeyan bisa nyipta, gawe jadwal, lan nerbitake Pin, nggawe papan anyar, Pin menyang pirang-pirang papan sekaligus, lan mbukak kabeh profil media sosial liyane. Coba gratis dina iki.

Ndaftar

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol