iPhone

Carane iMessage foto mung siji tutul

Aku lara amarga kudu nutul tombol zillion mung kanggo iMessage foto kanggo wong liya, mula aku nggawe trabasan sing ngidini aku nutul lambang ing Layar Ngarep, lan ngirim foto paling anyar kanthi otomatis menyang kanca sing wis dipilih.

Mekaten. Sampeyan nutul, lan trabasan njupuk foto pungkasan sing dijupuk, lan dikirim. Yen kaya sing dikarepake, priksa.

A trabasan nyata

Kaya tumindak umum ing iOS, sampeyan kudu nutul akeh banget tombol kanggo ngirim foto. Biasane kaya mangkene: Njupuk gambar, banjur tutul kanggo ndeleng ing app Foto. Tutul Share, banjur tutul Pesen. Banjur wiwiti ngetik jeneng sapa sing pengin dikirim. Banjur, pungkasane, tutul Kirimi.

Apa pain.

Sampeyan bisa mbukak utas pesen ing aplikasi Pesen, banjur tambahake foto kasebut. Nanging iki ora luwih cepet.

Aku nindakake iki akeh, mula aku nggawe trabasan.

Trabasan kanggo ngirim foto paling anyar kanthi otomatis

Trabasanku disimpen minangka lambang layar Ngarep. Nalika aku nutul, diluncurake lan nindakake ing ngisor iki:

  • Njupuk foto utawa gambar paling anyar ing Rol Kamera.
  • Nambahake foto kasebut menyang iMessage.
  • Ngirim pesen kasebut menyang kontak sing wis dipilih.

Iki cara, cara, luwih cepet saka cara biasanipun. Foto sampeyan dikirim kanthi mung siji tutul.

Mesthi, cara iki duwe bebaya - takon Jeff Bezos lan/utawa politisi sing malang babagan bebaya olahpesen foto. Nanging, kita bisa nambah safety net yen kita pengin.

Nanging pisanan, iki trabasan:

Trabasan prasaja iki bakal ngirit akeh wektu.
Trabasan prasaja iki bakal ngirit akeh wektu.
Foto: Kultus Mac

Iku cendhak lan prasaja, nanging sakabehe efektif. Nalika sampeyan bisa ndeleng, bisa gampang tweaked kanggo ngilangi gambar utawa kalebu luwih saka mung foto paling anyar.

Sampeyan uga kudu nimbang ngalih ing Tampilake Nalika Run. Iki bakal pop munggah draf pesen lan mbutuhake sampeyan nutul kanggo ngirim. Iki mung siji tutul, nanging uga bakal ora sengaja ngirim foto sing salah menyang bos / bojo / kabeh kulawarga. (Sampeyan bisa nambah luwih saka siji kontak menyang Penerima lapangan.)

Tambah menyang layar ngarep

Tambah menyang layar ngarep - yen sampeyan wani.
Tambah menyang layar Ngarep - yen sampeyan wani.
Foto: Kultus Mac

Trabasan iki bisa mbukak saka Widget Dina, sing aku luwih seneng, amarga luwih angel micu kanthi ora sengaja. Nanging yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nambah menyang layar Ngarep piranti. Kanggo nindakake iki, tutul kothak cilik ngalih ikon munggah ing sisih tengen ndhuwur (sing ana ing sangisore tombol Rampung). Banjur tutul Tambah menyang layar Ngarep, lan tindakake.

Safari bakal mbukak, lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nambah tetenger menyang Layar Ngarep. Pandhuan ditampilake ing dalan.

Aku wis seneng trabasan iki. Aku selawase njupuk foto, utawa nuduhake gambar, lan saiki proses cepet loro-tutul. (Aku duwe Tampilake Nalika Run safety net aktif.) Coba!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol