Media sosial

Cara Nambah Keterlibatan Media Sosial: Pandhuan kanggo Pemasar

Kanggo merek modern kanthi kehadiran online, kuwat keterlibatan media sosial minangka tandha yen sampeyan nggawe pengaruh ing pasar.

Iku ora mung babagan katon populer: iki babagan nggawe sambungan sing migunani karo pelanggan saiki lan mangsa ngarep, sing bakal ningkatake merek sampeyan (lan ROI) ing lan offline.

Waca pandhuan utama kanggo mbangun, ngatur, lan ngukur keterlibatan media sosial lan kabeh keuntungan bisnis.

Bonus: Gunakake kita free engagement rate calculator kanggo mangerteni tingkat engagement 4 cara cepet. Etung kanthi basis kirim-kirim utawa kanggo kampanye kabeh - kanggo jaringan sosial apa wae.

Apa keterlibatan media sosial?

Keterlibatan media sosial minangka ukuran komentar, seneng, lan enggo bareng.

Mesthi wae sampeyan pengin nambah pengikut, nanging pungkasane, ukuran sukses media sosial paling gedhe yaiku melu penonton, ora mung gedhe.

Minangka bisnis, kualitas, ora mung kuantitas, sing kudu diupayakake.

Bayangake sampeyan nganakake pesta, lan akeh wong sing muncul, nanging kabeh mung lungguh ing kono. Ora omong-omongan, ora nari, ora ngobrol, ora ana game ngombe sing diragukan. Apa pesta kasebut pancen sukses? Dhaptar RSVP katon apik, mesthi, nanging tamu sampeyan seneng-seneng? Apa dheweke seneng dip sampeyan?

Aktivitas lan keterlibatan penting kanggo saben platform sosial kanggo mbangun pengalaman merek sing positif, lan ngembangake hubungan sing migunani karo pelanggan anyar lan potensial ing mangsa ngarep.

Keterlibatan media sosial diukur kanthi sawetara metrik sing bisa kalebu ing ngisor iki:

  • Nuduhake utawa retweet
  • komentar
  • Nyenengi
  • Pangikut lan wutah pamirsa
  • Klik-tayang
  • Sebutan (bisa diwenehi tag utawa ora diwenehi tag)
  • Nggunakake hashtags merek

Sejatine, keterlibatan media sosial saya tambah akeh nalika ana wong sing sesambungan karo akun sampeyan lan bisa diitung kanthi macem-macem cara. Priksa dhaptar lengkap metrik media sosial, lan carane nglacak, ing kene.

Cara nambah keterlibatan media sosial

Nalika sampeyan mung bisa nyabrang driji lan ngarep-arep manawa para pandhereke sampeyan wiwit ngobrol kanthi spontan, ana kemungkinan, dheweke butuh dorongan sethithik.

Untunge, ana akeh trik perdagangan kanggo ngedongkrak keterlibatan kasebut lan entuk pesta virtual iki.

Pisanan, analisa keterlibatan sampeyan

Iku angel kanggo ngukur wutah yen sampeyan ora ngerti ngendi sampeyan miwiti.

Pasang topi ilmuwan data (katon apik kanggo sampeyan) lan tulisake jumlah pengikut sampeyan saiki, jumlah komentar lan enggo bareng sing sampeyan entuk rata-rata saben kiriman, utawa nomer apa wae sing migunani kanggo sampeyan.

Banjur priksa manawa sampeyan tetep nglacak kanthi rutin supaya sampeyan bisa mlumpat utawa nyemplung ing keterlibatan sing bisa menehi pitunjuk penting babagan apa sing bisa digunakake (utawa, sing penting, apa sing ora).

Alat iki kanggo analytics media sosial bisa mbantu sampeyan ngirit wektu kanggo miwiti.

Pilih strategi sampeyan

Mesthi, ora ana solusi siji-ukuran-cocok-kabeh. Amarga tujuan bisnis saben perusahaan beda-beda, saben strategi media sosial perusahaan uga beda.

Domino's Pizza lan Tiffany lan Co bakal duwe motivasi beda banget kanggo engagement, lan sing bakal drive isi padha sijine metu ana.

Domino's nyoba nggawe swara merek sing enom, nyenengake, lan aneh, dene Tiffany duwe tujuan kanggo ngajari babagan sejarah desain sing sugih: tweets padha melu kanthi cara dhewe.

Domino's Pizza lan strategi media sosial Tiffany lan Co Twitter

(Sumber: Dominos Twitter, Tiffany lan Co Twitter) 

Gumantung apa sing cocog karo merek sampeyan lan apa sing ditawakake bisnis sampeyan, tujuan keterlibatan media sosial sampeyan bisa uga kalebu:

  • Ngganti persepsi umum babagan merek sampeyan
  • Ngembangake timbal pelanggan anyar
  • Nglumpukake umpan balik babagan produk anyar
  • Ngajari pamirsa kanthi sumber daya lan saran

Kenal khalayak sampeyan

Pancen angel kanggo njaluk wong tunangan yen sampeyan ora ngerti sapa sing diajak guneman.

Jinis basa, nada, lan sumber daya sing resonate bakal beda-beda kanggo perusahaan skateboard tinimbang toko pasokan kebon. (Simpen kanggo mbah-mbah sing nggiling gnarly metu ana.)

Ndeleng postingan iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening @antihero18

Priksa pandhuan kita kanggo nindakake riset pamirsa kanggo sinau kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan target pasar sampeyan.

Ngerti pamirsa sampeyan uga bakal mbantu sampeyan nemtokake:

  • Apa situs media sosial sing bakal ana
  • Nalika nerbitake
  • Jinis isi
  • Swara merek

Nggawe lan nuduhake konten sing migunani

Saiki sampeyan ngerti sing punika nderek sampeyan lan kok sampeyan pengin tekan wong-wong mau wis siyap kanggo katelu penting 'W': apa omelan aku marang wong-wong mau.

Isi sing migunani kanggo pamirsa, sing alamat sing kabutuhan lan titik pain, iku kritis. Mikir "obrolan" dudu "siaran".

Yen sampeyan mung ngomong babagan kehebatan merek sampeyan, utawa apa sing didol, bakal luwih angel disambungake.

Kanggo perusahaan kaos, ngirim gambar saka desain paling anyar mung bakal nggawa sampeyan nganti saiki; ngirim tips fashion carane macak t-shirt kanggo nyandhang kanggo wedding, ing tangan liyane, nawakake layanan unik lan kawicaksanan kanggo bantuan pembuangan metu. (Lan wani para pengikut sampeyan nuduhake "crita kaos kawin" dhewe? Malah luwih apik.)

Ing postingan Sephora iki, perusahaan kosmetik ora mung gumunggung babagan pilihan topeng, dheweke nggawe game takon para pengikute milih favorit kanthi tag #wouldyourather.

Wektu kanggo game sethitik! #WouldYouRather nggunakake topeng lempung utawa gel nalika musim panas? Komen 👇Masker Lempung:…

Dikirim dening SEPHORA ing Kamis, 25 Juni 2020

Ing babagan format, penting kanggo ngerti konten apa sing paling apik kanggo saben platform: gambar sing apik kanggo Instagram, kiriman teks utawa video sing luwih dawa kanggo Facebook, lan liya-liyane.

Dadi, aja wedi nggawe kreatif karo ide kirim iki:

  • Kontes
  • Njaluk pitakonan
  • Jajak Pendapat
  • Nyengkuyung pamirsa supaya takon (coba sesi "Ask Me Anything")
  • Nguji kawruhe
  • Lomba unggahan media
  • Gif animasi
  • Sorotan pelanggan
  • Stiker utawa saringan khusus kanggo Kisah Instagram

Sakabèhé, cara paling apik kanggo ngerteni apa isi sing digunakake yaiku nonton lan sinau. Dadi ilmuwan konten (topi liyane, lucu!). Eksperimen, mirsani reaksi, ngapiki lan baleni.

Tetep topikal

Ora yakin apa sing arep diajak ngobrol ing dina tartamtu? Mung melu obrolan sing wis kedadeyan. Ngomentari acara lan tren saiki kanthi cara sing ana hubungane karo merek sampeyan minangka kesempatan kanggo langsung nyambung karo pamirsa kanthi cara sing pas.

Budaya pop sing trending (elinga musim semi Raja Tiger?), acara olah raga gedhe, preian, utawa meme viral kabeh bisa dadi alesan sing apik kanggo kiriman.

Tansah obrolan mili

Sawetara bisa uga mikir obrolan minangka seni, nanging ing sawetara cara, iku pancene luwih saka olahraga: volleying manungsa waé lan pitakonan bolak-balik.

Online, sampeyan uga kudu menehi lan njupuk. Penting kanggo merek nglatih loro-lorone reaktif engagement lan giat banget engagement.

Nalika sampeyan reaktif, sampeyan lagi mangsuli pesen langsung, mlebu utawa komentar.

Nalika sampeyan giat banget, sampeyan sing nggawe obrolan karo wong sing bisa ngomong bab sampeyan, nanging durung ngirim pesen kanggo sampeyan langsung. Mungkin sampeyan wis kasebut kanthi jeneng merek sing salah ejaan ("Aku tresna karo La Croy!"), utawa jeneng umum sing ora resmi ("bisa aku nikah karo sandwich sarapan McD"). Salah siji cara, iki minangka kesempatan kanggo nggayuh lan ngomong hey.

Yen HBO duwe panelusuran kanggo loro #GameofThrones lan #Gameofduri, dheweke bakal bisa nyekel obrolan sanajan saka penggemar (utawa, ahem, konglomerat media global) sing seneng banget kanggo mriksa ejaan.

Kanggo nglacak sebutan ora langsung kasebut, setel stream telusuran ing dasbor Hootsuite supaya sampeyan ora kelangan kesempatan kanggo njaga obrolan.

Tampilake tandha manungsa sampeyan

Iku cara liyane nggodho kanggo melu karo merek yen sampeyan mikir ana wong nyata ing mburi liyane. Lan ana! (…Bener?) Dadi aja didhelikake.

Akeh merek nyengkuyung tim sosial supaya mlebu ing kiriman. Yen sampeyan pancen nggumunake, sampeyan bisa uga ngetutake kultus, kaya penjaga keamanan ing Museum Koboi sing menehi tandha ing saben kiriman "Matur nuwun, Tim." (PS: Nonton episode Fridge-Worthy khusus kanggo Tim ing kene.)

Ndeleng postingan iki ing Instagram

Kiriman sing dituduhake dening Museum Koboi Nasional (@museumcowboy nasional)

Nanging ngluwihi jeneng, ana akeh cara kanggo njaluk pribadi:

  • Ngluwihi retweet lan seneng lan komentar kanggo miwiti obrolan
  • Ngakoni lan njawab pitakonan
  • Tanggapi komentar kanthi humor utawa anget
  • Tampilake wong ing mburi merek ing foto utawa video

Tansah wektu nanggepi kanthi cepet

Kanthi fungsi Wangsulan sing Disimpen Hootsuite, sampeyan bisa nggawe tanggapan sadurunge pitakon umum. Nalika FAQ teka, sampeyan bakal siyap kanthi respon sing wicaksana lan informatif.

Oke, iki bisa uga kontras karo titik "nuduhake sisih manungsa" ing ndhuwur, nanging tetep karo aku. Tanggepan sing cepet bisa nyebabake kepuasan pelanggan, lan ngirit wektu tim supaya bisa menehi dhukungan luwih akeh (lan sentuhan manungsa) ing papan liya.

Kajaba iku, kanthi nulis jawaban luwih dhisik, sampeyan duwe kabeh wektu ing jagad iki kanggo mesthekake yen nada kasebut pancen anget, grapyak, lan mbiyantu kaya sing dikarepake.

Nanging sampeyan ora kudu nulis dhewe yen sampeyan ora pengin. Njawab pitakonan sing cukup saka jinis sing padha, lan Hootsuite bakal nyaranake balesan adhedhasar tanggapan sampeyan sadurunge (kaya fitur balesan sing disaranake Google ing G-Chat). Amarga adhedhasar jawaban sampeyan sadurunge, sampeyan bisa yakin manawa dheweke bakal tetep dadi manungsa lan merek.

Kothak mlebu Hootsuite disaranake balesan

Hootsuite Inbox bisa mbantu sampeyan ngatur kabeh komentar lan DM ing sak panggonan. Priksa cara kerjane ing video ing ngisor iki:


Jadwal luwih pinter

Kirim asring-siji nganti kaping telu dina, saenipun-penting supaya konten sampeyan tetep seger lan aktif ing aliran sosial. Posting ing sisih tengen wektu saben dina uga penting, supaya meme hedgehog manis sampeyan ora kantun kasempatan kanggo eksposur pamirsa maksimal.

Sampeyan ora bisa ing komputer 24/7 (pracaya kita, kita wis nyoba), nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka alat jadwal kaya Hootsuite kanggo rencana lan nyiyapake kiriman ing advance.

Alat penjadwalan media sosial Hootsuite

(Sumber: Screenshot saka dasbor @RealWeddingsBC Hootsuite)

Coba nyisihake blok wektu (saben dina utawa saben minggu) kanggo ngatasi nggawe lan jadwal kiriman, lan slot wektu biasa liyane kanggo ngatasi respon reaktif lan proaktif. Banjur rampung kanggo dina lan sampeyan bisa fokus ing karya liyane (utawa ngguyu memes landak liyane).

Sawetara fitur dashboard Hootsuite liyane uga bisa mbantu ngedongkrak produktivitas lan mesthekake sampeyan tetep ing ndhuwur engagement:

  • Aliran: Gunakake stream ing dashboard kanggo ndeleng kabeh pesen sing mlebu saka saben jaringan sosial ing sak panggonan, tinimbang mriksa saben jaringan sosial kanthi kapisah.
  • dhaptar: Nggawe dhaptar Twitter adhedhasar industri tartamtu, acara, utawa hashtags lan nyetel saben siji munggah ing stream kanggo gampang ngawasi lan engagement proaktif.
  • tags: Gunakake fitur iki kanggo menehi tag lan nglacak keterlibatan positif supaya sampeyan bisa kanthi gampang kalebu ing laporan mingguan utawa saben wulan.

Mikir ngluwihi feed

Komentar utawa enggo bareng pancen apik, nanging acara keterlibatan umum iki ora mung siji-sijine cara kanggo ndeleng manawa pamirsa sampeyan peduli.

Obrolan pribadi, kayata pesen langsung utawa interaksi crita, uga minangka conto sing kuat saka pamirsa sing melu, mula priksa manawa sampeyan nganggep kanthi bener (lan nglacak nomer kasebut) uga!

6 alat keterlibatan media sosial

Apa sampeyan tau ndeleng reality show kasebut piyambak? Dheweke dikirim kanggo urip ing alam bébas, nanging entuk 10 alat sing dipilih kanggo digawa.

Kajaba iku, sampeyan ora kudu ngadhepi wilds media sosial tanpa bantuan. Saliyane ing dashboard sosial (sing penting, IMHO), iki sing sampeyan pengin dikemas ing kit kaslametan.

Editing foto

  • Adobe Spark nggampangake ngethok gambar miturut spesifikasi jaringan sing beda-beda. Sampeyan uga bisa ngowahi foto langsung ing Hootsuite Compose lan nambah teks lan saringan.

Editing video

  • Video pancen menarik banget-panliten nuduhake yen ngasilake 1,200% luwih akeh tinimbang gambar utawa teks. Ana yuta editors video metu ana, nanging Klip app kanggo iPhone ndadekake super prasaja kanggo tamparan bebarengan sawetara pemandangan lan nambah musik utawa teks pigura, kabeh ing telpon. (Funimate pancen padha, nanging kanggo pangguna Android.)

GIFs

  • Ing wektu iki, GIF minangka basa internasional ing internet. Kanthi Giphy, sampeyan bisa ngetik tembung kunci kaya 'kasenengan' utawa 'asu' kanggo ngakses perpustakaan animasi sing gedhe kanggo nambah sawetara keterlibatan.

Analytics

  • Hootsuite Insights minangka cara paling apik kanggo entuk gambaran umum babagan upaya keterlibatan sampeyan. Malah nglaporake tembung kunci utawa topik tartamtu. Brandwatch, sauntara, nawakake laporan jero sing njupuk kabeh obrolan sosial ing sekitar merek lan industri sampeyan.

Cara ngukur keterlibatan sosial

Saiki komentar lan enggo bareng wis flyin ', iku wektu kanggo crunch sawetara nomer kanggo mbuktekaken apa proyek gedhe sing wis dilakoni.

Analitik media sosial sing apik penting banget kanggo ngukur sukses merek sampeyan.

Semalat, ana akeh alat sing kasedhiya kanggo menehi gambaran umum utawa ndeleng macem-macem statistik sosial ing sak panggonan. Kalkulator kanggo ROI sosial utawa tingkat keterlibatan uga migunani kanggo dipikirake.

Ngluwihi iku, sampeyan bisa tansah ngukur efektifitas saka platform sosial langsung. Metrik tartamtu bakal beda-beda ing saben situs sosial, nanging mesthi ana sawetara tidbit jus sing kudu diilangi.

Campur kabeh alat kasebut, lan sampeyan entuk akses menyang sawetara intel sosial sing serius.

Mangkene apa sing bisa ditemokake saka sawetara platform media sosial sing paling populer kanthi langsung:

Facebook

Facebook Analytics ngemot dashboard sing kuat lan lengkap kanthi akeh cara kanggo nglacak keterlibatan pamirsa.

Sampeyan bisa nglacak metrik ing ngisor iki ing platform media sosial sing populer:

  • Tekan lan keterlibatan: Pira wong sing ndeleng kiriman sampeyan? Sapa sing sesambungan karo dheweke? Tulisan apa sing didhelikake wong? Apa wong nglaporake kiriman minangka spam?
  • Tindakan: Tumindak apa sing ditindakake wong ing Halaman sampeyan? Pira wong sing ngeklik tombol ajakan tumindak? Pira wong sing ngeklik menyang situs web sampeyan?
  • wong: Apa demografi wong sing ngunjungi Halaman sampeyan? (Sampeyan bisa nyilem luwih jero babagan topik iki kanthi Wawasan Pemirsa.) Kapan wong ngunjungi Halaman sampeyan? Kepiye carane wong nemokake kaca sampeyan?
  • Ndeleng: Pira wong sing ndeleng Kaca sampeyan? Bagian endi sing dideleng?
  • Kirim: Kepiye kinerja kiriman sampeyan sajrone wektu?

Sinau luwih lengkap babagan Facebook Analytics ing kene.

Twitter

Kajaba iku, Twitter nawakake alat sing kuat kanggo ngukur metrik sampeyan.

Sampeyan bisa nglacak metrik ing ngisor iki ing Twitter:

  • Tingkat keterlibatan: Pira keterlibatan lan kesan sing ditampa?
  • Persentase tekan: Pira pengikut sing ndeleng tweet sing diwenehake?
  • Link klik: Pira klik-liwat sing ditampa link sing dikirim?
  • Wektu kirim paling optimal: Nalika pamirsa sampeyan paling kamungkinan online? Apa zona wektu padha manggon ing?

Sinau luwih lengkap babagan analytics Twitter ing kene.

Instagram

Yen sampeyan duwe profil bisnis, sampeyan bakal bisa ngakses Instagram Insights kanggo nglacak keterlibatan Instagram sampeyan. Dashboard iki nyedhiyakake kabeh metrik keterlibatan media sosial penting sing sampeyan butuhake kanggo kampanye sampeyan. Iku ora super kuat, nanging worth review preduli.

Sampeyan bisa nglacak metrik ing Instagram Insights:

  • Demografi pamirsa: Ing ngendi padha manggon? Apa wong lanang utawa wadon? Pira umure?
  • Wektu optimal: Kapan pengikut sampeyan online? Apa dina lan wektu sing lagi aktif?
  • Konten populer: Apa entuk ati? Apa kiriman sing entuk komentar?

Sinau luwih lengkap babagan analytics Instagram ing kene.

TikTok

Saben uwong lan ibune (secara harfiah) ana ing TikTok ing wektu iki - bisa uga merek sampeyan uga?

Bisa dadi akeh banget kanggo gabung karo platform media sosial anyar ing wiwitan (ngenteni, apa aku kudu ngerti carane nari saiki?!), Nanging analytics mbantu njupuk guesswork metu saka strategi isi. Sampeyan bisa mungkasi kaku lan miwiti sinau apa wae gerakan Doja Cat sing lagi tren saiki.

Wawasan kasedhiya kanggo akun pro, lan kalebu metrik ing ngisor iki:

  • Demografi pamirsa: Apa pertumbuhan pengikutku? Apa sing padha nonton lan ngrungokake? Ing ngendi dheweke manggon lan kepiye carane ngenali?
  • Tampilan profil: Nalika lalu lintas saya mundhak?
  • Statistik konten: Video endi sing paling akeh ditonton minggu iki? Suwene iku wektu muter rata-rata? Pira komentar, seneng lan enggo bareng videoku?

Sinau luwih lengkap babagan analytics TikTok ing kene.

Nanging sampeyan nemtokake, keterlibatan media sosial yaiku nglebokake "sosial" maneh ing media sosial. Apa iku pesta gedhe utawa obrolan intim karo kanca, nalika sampeyan nglampahi wektu lan peduli karo wong, sampeyan bakal langsung bali - supaya nuduhake pandherekipun sampeyan seneng wong-wong mau, tenan disenengi wong.

Tumindak strategi keterlibatan sampeyan lan irit wektu nalika sampeyan nggunakake Hootsuite kanggo ngatur kabeh saluran sosial saka siji dasbor. Coba gratis dina iki.

njaluk Diwiwiti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol