iPhone

Cara ngrungokake radio ing iPhone

Ya, radio.

Sawetara telpon, lan sawetara iPod lawas - clip-on Nano, contone - duwe panrima radio nyata dibangun ing. Padha bisa njupuk liwat-the-air gelombang AM lan FM, lan muter mau, kaya sampeyan lagi ing mobil saka jaman biyen. Nanging, iPhone lan iPad ora nate duwe tuner radio sing bisa digunakake. Nanging thanks kanggo streaming internet, iku ora Matter. Sampeyan bisa ngrungokake radio langsung ing ngendi wae, nggunakake aplikasi.

Dina iki kita bakal weruh siji app super-prasaja sing dianggo akèh kaya radio lawas, lan app liyane sing aku ora nemen kaya, nanging iku cukup akeh sing bisa pengin ing app radio-streaming.

Kenapa radio?

Radio isih duwe sawetara kaluwihan tinimbang Spotify utawa Apple Music. Kaping pisanan, sampeyan ora kudu mikir. Mung nguripake lan ngrungokake. Yen sampeyan ngindhari stasiun FM komersial sing kabeh muter 50 lagu sing padha wiwit taun 1970-an lan 1980-an, sampeyan bisa nemokake musik anyar kanthi cara iki. Coba kaya Dandelion Radio kanggo sawetara music anyar tenan metu-ana, contone,.

Radio uga apik kanggo ngrungokake acara olahraga langsung, lan gratis. Radio digunakake minangka cara utama kanggo tindakake olahraga , lan iku isih apik. Iku utamané apik yen sampeyan lagi ing pamindhahan, utawa yen sampeyan nindakake soko liyane. Aliran video lan TV apik yen sampeyan bisa nonton, nanging radio nggambarake tumindak kasebut, dadi sampeyan ora perlu ndeleng. Ing jaman biyen, aku biyen bisu TV lan ngrungokake komentar radio pertandingan bal-balan sing padha, amarga biasane luwih apik.

Masang ing

TuneIn Radio kebak fitur.
TuneIn Radio kebak fitur.
Foto: Kultus Mac

TuneIn Radio mbokmenawa app radio paling apik kanggo iOS. Nduwe fitur telusuran kanggo nemokake stasiun apa wae, lan ngidini sampeyan ngaso lan nerusake puter maneh, nyimpen favorit, lan - fitur favorit - sampeyan bisa nggunakake 3-D Tutul kanggo mbukak stasiun radio langsung saka lambang app. Aplikasi kasebut uga ngidini sampeyan stream podcast, sing minangka fitur sing praktis.

Dadi apa aku ora seneng? Iku elek, kanggo siji. Lan UI bingung. Ing radio biasa - utawa ing aplikasi apa wae sing dirancang kanthi apik - sampeyan bisa sinau kanthi cepet, lan banjur aktifake, navigasi gampang. Nanging saben aku nggunakake TuneIn, aku kudu mandheg lan njupuk stok antarmuka sadurunge nutul apa wae.

Iku mung ora intuisi ing sembarang cara. Lan aku nggunakake paling dina, supaya aku ora lali carane kabeh bisa.

Senadyan iki, aku mbayar kanggo versi pro kanggo ilang iklan, lan apa wae liya iku $10 tuku kula wektu - Aku wis app kanggo taun saiki.

TuneIn uga duwe versi gratis.

TuneIn Pro - Radio & Olahraga

price: $ 9.99

download: TuneIn Pro – Radio & Olahraga saka App Store (iOS)

Strom

Ora ana liyane minimal.
Ora ana liyane minimal.
Foto: Charlie Sorrel/Cult of Mac

Ström minangka aplikasi radio minimalis kanggo iPhone lan iPad. Iku banget ngelawan saka TuneIn. Nerangake karo telung stasiun prasetel sing bisa ngalih, lan iki diuripake nggunakake tombol munggah lan mudhun ing radio. Ya, radio. Antarmuka Ström minangka gambar siji saka radio. Ora foto. Mung grafis monochrome sing keren.

Sampeyan nambah stasiun kanthi nutul pita tuner ing antarane tombol, lan nempel ing link menyang stream radio.

Sing paling apik babagan Ström, saliyane saka tampilan, lan kesederhanaan, yaiku stream radio langsung mbukak. Bisa uga TuneIn nyiapake buffer dawa sadurunge wiwit muter, nanging butuh sawetara detik. Strom mung lunga.

Lan punika Ström pro tip: Sampeyan bisa ngaso audio saka layar kunci biasanipun / trabasan Control Center, lan sampeyan bisa ngalih stasiun nggunakake skip maju / tombol bali. Kanggo miwiti maneh stream sing ngaso, sampeyan kudu ngganti saluran.

Strom

price: Gratis

download: Ström saka App Store (iOS)

Radio bisa uga metu kanggo streaming pribadi, nanging ana sing gampang babagan radio, lan isih nyenengake. Anggere sampeyan skip kabeh sing stasiun ala sing muter rock alus utawa jazz Gamelan lan kabeh wallpaper inoffensive liyane.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol