Wordpress

Cara Nggawe Formulir Login WordPress Custom (lan Apa Sampeyan Kudu)

Kemungkinan, sampeyan wis akeh gaweyan kanggo mbangun situs WordPress lan nggawe katon apik ing ngarep. Nanging, sampeyan bisa uga ora nggatekake siji aspek penting: formulir login WordPress sampeyan.

Ana akeh alasan kanggo ngatur formulir login WordPress, kayata kanggo nambah keamanan, nambah kesadaran merek, lan nambah pengalaman pangguna. Salah siji saka alasan kasebut kudu cukup kanggo ngyakinake sampeyan supaya metu saka layar login WordPress standar. Owah-owahan prasaja iki minangka cara sing apik banget kanggo nambah situs sampeyan.

Ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan keuntungan nggawe formulir login WordPress khusus. Banjur kita bakal ngenalake sawetara alat sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake tugas iki kanthi gampang, kalebu sawetara plugin kaca login paling apik sing bisa sampeyan pilih. Ayo dadi miwiti!

Napa Formulir Login WordPress Kustom migunani kanggo Situs Sampeyan

Minangka pemilik situs web WordPress, sampeyan meh mesthi kenal karo formulir login WordPress standar. Iku sampurna fungsi, nanging balung gundhul ing katon. Deleng pameran A:

Formulir Login WordPress Utama

Uga ora menehi fitur keamanan tartamtu kanggo njaga peretas lan sing ora dikarepake metu saka area admin kajaba setelan keamanan WordPress dhasar (kayata sandhi sing kuwat). Amarga alasan kasebut, formulir login sampeyan kudu digatekake kaya wilayah liyane ing situs sampeyan.

Mangkene sawetara mupangat kanggo ngatur formulir login WordPress sampeyan:

  1. Keamanan sing Luwih Apik. Sampeyan bisa nglindhungi kaca login kanggo ngarahake formulir login menyang URL unik, sing ndadekake peretas luwih angel nemokake kaca login sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa nyetel watesan kaping pirang-pirang wong bisa mlebu, utawa malah nambah otentikasi multi-faktor.
  2. Konsistensi Branding. Nggedhekake branding menyang formulir login ngidini sampeyan njaga konsistensi karo situs liyane, supaya pangguna lan anggota tim bakal duwe pengalaman sing kohesif. Kajaba iku, yen sampeyan nambahake login sosial menyang WordPress, luwih gampang pamaca utawa anggota sampeyan mlebu lan nuduhake konten sampeyan.
  3. Navigasi sing Ditingkatake. Sampeyan bisa nggunakake formulir login kanggo nyedhiyakake pandhu arah tambahan kanggo pangguna pungkasan. Sampeyan bisa nyambung menyang profil media sosial, utawa malah nampilake tawaran khusus langsung ing layar login.
  4. Pengalaman Panganggo sing Apik. Sampeyan bisa ngatur formulir login kanggo njupuk pangguna pungkasan menyang kaca sing sampeyan pilih, kayata kaca profil khusus utawa promosi khusus, utawa sampeyan bisa nggawe pesen khusus.

Iki mung sawetara keuntungan sing bisa dipikolehi kanthi formulir login khusus. Nanging sing pisanan sing paling penting. Keamanan kudu tansah dadi utomo ing atine nalika arep ing sembarang owah-owahan ing situs, lan ing kasus iki sampeyan bisa nemen nambah karo mung sawetara njiwet prasaja.

Piranti Mbiyantu kanggo Nggawe Formulir Login WordPress Custom

Saiki, sampeyan ngerti alasan sampeyan pengin ngowahi formulir login WordPress sampeyan. Untunge, ana akeh plugin sing bisa mbantu sampeyan (tambah akeh sing bisa digunakake kanggo ngatur formulir WordPress liyane uga). Opsi ing ngisor iki minangka sawetara sing paling kasedhiya, kanthi set fitur lan reputasi sing bisa dipercaya.

Registrasi Panganggo ProfilePress, Login Front-end & Plugin WordPress Profil Pengguna

Registrasi pangguna ProfilePress

Info & DownloadDeleng Demo

ProfilePress minangka plugin praktis sing ngidini sampeyan ngatur login WordPress, registrasi, reset sandhi lan ngowahi formulir profil. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nggawe profil pangguna ngarep sing unik kanggo saben pangguna.

Sampeyan ora kudu reinvent setir dening mbangun formulir saka ngeruk lan dealing karo validasi sisih server, otentikasi lan wewenang. Ayo ProfilePress nangani kabeh lan liyane kanggo sampeyan. Wigati dicathet yen ProfilePress nggunakake kode cekak. Dadi, tinimbang nggawe kode ing HTML kaya biasane, mung tempel kode cekak. Fleksibilitas shortcode ndadekake formulir login ing gambar ing ngisor iki bisa ditindakake.

ProfilePress malah dikirim kanthi template sing siap digunakake. Kanggo nggunakake template sing wis dibangun iki gampang banget; mung nyalin lan nempel kode cekak template menyang kaca WordPress banjur simpen. Pratinjau kanggo ndeleng formulir langsung. Gampang kaya pie.

ProfilePress uga kalebu akeh fitur macem liyane kalebu: moderasi pangguna pangguna, login sosial liwat Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub & VK.com, login pangguna tanpa sandi, integrasi karo BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Multisite etc.

Fitur Key:

  • Mbisakake sampeyan ngatur formulir login, formulir registrasi, lan formulir reset sandhi
  • Nyedhiyani pratinjau langsung kanggo nggawe proses desain luwih gampang
  • Ngidini sampeyan pangalihan login, registrasi, lan reset sandhi menyang kaca khusus
  • Nawakake Integrasi Multisite, sing ngidini pangguna nggawe situs anyar liwat formulir registrasi ngarep
  • Nggawe pangguna bisa ngunggah avatar, lan nyedhiyakake moderasi lan fitur sing gegandhengan karo media sosial (versi premium)

Custom Login Page Customizer Plugin WordPress Gratis

Custom Login Page Customizer Plugin WordPress Gratis

Info & Download

Yen sampeyan nggoleki cara sing cepet lan gampang kanggo ngatur formulir login WordPress sampeyan, Customizer Halaman Login Custom minangka pilihan sing apik. Iki nggunakake Customizer langsung sing akrab kanthi pilihan sing gampang kanggo ngganti logo, latar mburi, bantalan, kolom lan tombol. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah sawetara CSS khusus kanggo owah-owahan sing luwih maju.

Fitur Key:

  • Gampang kanggo nggunakake opsi desain
  • Antarmuka Customizer sing akrab
  • Pratinjau owah-owahan nalika sampeyan nggawe

Admin Custom Login Page Plugin WordPress Gratis

Administrator Custom Login Page Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Customize WordPress Login Page nggampangake ngatur formulir login supaya katon pas. Iku menehi sampeyan kemampuan kanggo ngowahi werna, nambah gambar latar mburi, lan malah nggawe slideshow latar mburi. Saliyane fitur pangaturan dhewe, plugin iki responsif kanggo situs seluler lan terintegrasi karo Google Fonts.

Fitur Key:

  • Mbisakake sampeyan pangalihan pangguna menyang URL formulir login khusus
  • Ngidini sampeyan nggawe formulir login kanthi warna lan media latar mburi
  • Kalebu fitur panyambungan media sosial

LoginPress Custom Login Page Customizer Plugin WordPress Gratis

LoginPress Custom WordPress Formulir Login Customizer

Info & Download

LoginPress nggawe proses ngatur formulir login WordPress sampeyan gampang lan intuisi. Iki ngidini sampeyan ngowahi kaca mlebu langsung saka dasbor WordPress, lan nambah kolom lan pesen sing disesuaikan kanggo pangguna. Kajaba iku, ana akeh fitur berorientasi desain sing mbantu sampeyan cocog karo merek lan gaya situs liyane.

Fitur Key:

  • Ngidini sampeyan nambah logo lan latar mburi khusus menyang formulir login
  • Mbisakake sampeyan ngowahi warna tombol lan unsur liyane
  • Nyedhiyakake pilihan kanggo nggawe kesalahan khusus lan pesen sambutan

Branding Label Putih kanggo Plugin WordPress Premium WordPress

Merek Label Putih kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin premium iki ngidini sampeyan ngatur ora mung formulir login, nanging kabeh area admin WordPress. Sampeyan uga bisa nggunakake White Label Branding kanggo WordPress kanggo ngontrol apa sing dideleng pangguna adhedhasar peran sing ditugasake, kayata editor utawa penulis, lan ndhelikake wilayah tartamtu yen perlu. Iki nggawe lapisan keamanan ekstra sing migunani kanggo situs sampeyan.

Fitur Key:

  • Mbisakake sampeyan ngatur area admin WordPress kanthi lengkap adhedhasar peran pangguna
  • Ngidini sampeyan ngetrapake kustomisasi menyang formulir login lan mburi mburi, kalebu logo, favicon, header, lan footer
  • Nawakake editor CSS visual

Ngatur Login Custom Kaca Login Premium WordPress Plugin

Ngatur Login Custom Login Page Plugin

Info & Download

Plugin Disesuaikan Login nampilake manajer gaya sing dibangun kanggo formulir login sampeyan, lan menehi macem-macem pilihan kustomisasi. Ngidini sampeyan nambah widget opsional, uga sampeyan bisa nggawe latar mburi, header, tombol, lan liya-liyane kanggo area login sampeyan. Plugin kasebut minangka bagean saka keanggotaan iThemes, sing kalebu dhukungan premium lan forum komunitas.

Fitur Key:

  • Nyedhiyakake manajer gaya sing ngidini sampeyan ngatur warna, font lan area widget
  • Nawakake formulir login sing bisa disesuaikan, kanthi header, footer, tombol, lan tautan sing bisa diowahi
  • Ngidini sampeyan nambahake rong area widget menyang kaca login sampeyan
  • bonus: Plugin iki kasedhiya minangka bagéan saka iTheme's Plugin Suite, dadi yen sampeyan wis duwe paket kasebut utawa kasengsem karo sawetara plugin iTheme liyane sing apik tenan, iki bisa uga apik banget.

Cara Ngatur Formulir Login WordPress Sampeyan

Saiki sampeyan wis ndeleng sawetara alat sing migunani sing bisa digunakake kanggo ngowahi formulir login WordPress sampeyan, iki ringkesan babagan carane nindakake. Mesthi wae langkah-langkah kasebut bakal beda-beda kanggo saben plugin kasebut ing ndhuwur. Yen sampeyan milih plugin sing sugih fitur kanthi akeh setelan lan opsi, bisa uga butuh wektu luwih suwe kanggo nyiyapake formulir login WordPress, nanging saiki kita bakal nuduhake salah sawijining pilihan sing paling gampang.

Langkah 1: Instal Plugin Formulir Login Sampeyan

Instal Plugin Customizer Formulir Login

Dadi kanggo miwiti, pilih plugin banjur instal lan aktifake. Yen plugin sing disenengi ana ing repositori WordPress.org, sampeyan bisa nemokake langsung ing dashboard WordPress sampeyan Plugins> Tambah Anyar kanthi nggunakake kothak panelusuran. Contone, kita milih kanggo nggunakake Custom Login Page Customizer.

Yen plugin sampeyan saka situs web pihak katelu, sampeyan isih pengin navigasi menyang Plugins> Tambah Anyar nanging banjur klik tombol kanggo "Ngunggah Plugin." Saka ing kono tututi pituduh ing layar kanggo ngunggah file zip plugin lan nginstal.

Langkah 2: Goleki Setelan Formulir Login

Setelan Customizer Formulir Login

Kanthi plugin diinstal lan aktif, sampeyan saiki kudu nyoba golek kaca setelan plugin. Kanggo Customiser Kaca Login Custom iki ditemokake ing ngisor Katon > Login Customizer. Plugin liyane bisa ditemokake ing Alat, Setelan utawa malah ing tab menu anyar sing ditambahake ing dashboard WordPress sampeyan.

Langkah 3: Mulai Nggawe Formulir Login WordPress Sampeyan

Custom Login Page Live Customizer

Sawise sampeyan nemokake setelan, wektune kanggo kerja! Yen sampeyan duwe pilihan ing kaca setelan, miwiti ngganti. Kanggo plugin Customizer Page Custom Login sing digunakake, sampeyan kudu ngeklik tombol "Mulai Kustomisasi" sing bakal mbukak Customizer WordPress.

Custom Login Page Live Customizer Pilihan

Plugin khusus iki nggunakake opsi desain sing akrab kanggo warna, latar mburi, bantalan lan liya-liyane.

Custom Login Page Live Customizer Styling

Cukup goleki pilihan sing kasedhiya kanggo nggawe formulir login WordPress khusus sampeyan.

Custom Login Page Live Customizer CSS

Oh, lan yen sampeyan perlu (utawa pengin) ngganti soko sing ora kasedhiya minangka pilihan dibangun ing sampeyan bisa tansah nggunakake dicokot saka CSS adat kanggo nggawe Tweak Panjenengan. Plugin Customizer Page Custom Login sing kita gunakake kalebu panel CSS dhewe, nanging ana bagean "CSS Tambahan" ing WordPress Customizer standar sing bisa digunakake uga. Panelusuran Google cepet biasane minangka cara paling gampang kanggo nemtokake cara nulis sawetara baris CSS, nanging yen sampeyan ora yakin sampeyan bisa ndeleng manawa pangembang plugin bakal menehi pitulung.

Yen wis rampung, aja lali nyimpen. Sawise iku, formulir login WordPress khusus sampeyan kudu aktif!

kesimpulan

Nalika nerangake situs WordPress sampeyan, sampeyan pengin menehi perhatian marang tweaking area admin kaya sing sampeyan lakoni karo mburi ngarep. Kustomisasi formulir login mbantu sampeyan ngupayakake merek sampeyan, lan bisa nambah keamanan lan pengalaman pangguna sing luwih apik.

Ing artikel iki, kita wis ngenalake limang plugin sing bisa mbantu nggawe formulir login khusus WordPress sing cocog karo situs sampeyan, nanging bisa uga kita wis ora kejawab favorit sampeyan. Apa ana plugin formulir login khusus liyane sing sampeyan pikir kudu dipriksa? Ayo kita ngerti babagan kasebut ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol