iPhone

Cara nggawe pamilih wektu aplikasi Tanggalan luwih akurat

Apa sampeyan tau ndeleng interval limang menit ing pamilih wektu aplikasi Tanggalan lan mikir, "Aku pancene pengin bisa nyetel janjian kasebut ing 09:03 lan ora 09:05"?

Ora, aku uga (utawa wong liya sing dudu psikopat kontrol-freak). Nanging iki ora ateges sampeyan ora bisa nindakake. Dina iki kita bakal weruh carane ngapiki roda wektu Tanggalan kanggo nuduhake tambahan siji menit tinimbang segmen limang menit biasanipun.

Cara ngaktifake pamilih wektu saben menit ing aplikasi Tanggalan

Cara ngaktifake pamilih wektu saben menit ing app Tanggalan. Titik prabédan.
Titik prabédan.
Foto: Kultus Mac

Biasane, setir pamilih wektu ditandhani kanthi tambahan limang menit, sing ndadekake pangertèn amarga sampeyan ora pengin muter roda kasebut ing salawas-lawase mung nganti 30. Nanging yen sampeyan seneng resolusi saben menit, saklar kasebut gampang: mung pindho tutul setir, utawa wilayah langsung watara setir, lan ndeleng ngalih nomer. Deleng kanthi teliti ing gambar ing ndhuwur kanggo ndeleng prabédan.

Kanggo bali menyang interval limang menit standar, tutul kaping pindho maneh.

Ora mung kanggo aplikasi Tanggalan

Trik iki bisa digunakake ing pirang-pirang panggonan ing ngendi sampeyan nggunakake roda pemilih wektu iOS standar. Nyatane, ing tesku, kayane tetep ana ing antarane aplikasi. Contone, aku ngalih menyang pemilih siji menit ing aplikasi Tanggalan standar, banjur mbukak Fantastical. Nalika aku njaluk picker ing app tanggalan pihak katelu sing pinunjul, iku tetep disetel kanggo divisi siji menit.

Iki cukup migunani. Sayange, iku gagal ing siji titik. Apa app sing sampeyan pengin nyetel pangeling nganti menit? app Pangeling Apple. Nanging ing aplikasi Pangeling, sampeyan ora bisa nggunakake trik nutul kaping pindho iki kanggo ngalih menyang pamilih siji menit. Sampeyan lagi macet karo versi lawas limang menit pincang.

Isih, iku trik apik nalika kasedhiya. Coba saben sampeyan nyetel wektu.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol