Wordpress

Cara Ngatur Konten Kanthi Kiriman Dijadwal WP

Njadwalake kiriman ing WordPress minangka cara sing cerdas kanggo ngoptimalake strategi manajemen konten sampeyan. Nanging, fitur penjadwalan kirim asli WordPress ora menehi cara kanggo ndeleng ringkesan baris kiriman utawa nangani tanggal publikasi sing ora kejawab.

Kabar apik yaiku ana plugin sing bisa nyepetake kesenjangan kasebut lan liya-liyane. Kanthi Kiriman Terjadwal WP, sampeyan bakal bisa ndeleng jadwal kiriman liwat Tanggalan Editorial lan Widget Dashboard. Sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka Auto Scheduler lan ora kejawab Jadwal Handler.

Ing kirim iki, kita bakal nerangake kenapa sampeyan pengin nggawe jadwal kiriman ing WordPress. Banjur kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe strategi manajemen konten sing paling apik karo WP Scheduled Posts. Ayo budal!

Napa Sampeyan Bisa Nggawe Jadwal Kiriman Ing WordPress

Duwe jadwal posting sing bisa diprediksi minangka praktik paling apik blogging. Iki ora mung nggawe sampeyan nggawe konten anyar. Iki uga nyedhiyakake rutinitas sing bisa ditebak kanggo para pamaca, supaya dheweke ngerti kapan ngarepake kiriman anyar.

Kajaba iku, jadwal kiriman bisa mbantu sampeyan ngatur beban kerja. Kanthi nyetel konten kanggo nerbitake kanthi otomatis ing tanggal lan wektu tartamtu, sampeyan bisa nulis kapan wae sing trep lan isih entuk kiriman ing situs sampeyan ing wektu sing pas. Sampeyan ora kudu mbukak laptop maneh.

Pungkasan, salah sawijining perkara sing paling apik babagan jadwal kiriman yaiku ngidini sampeyan njupuk wektu adoh saka blog sampeyan. Nggawe konten luwih dhisik banjur dijadwalake kanggo publikasi bakal tetep blog sampeyan aktif sanajan sampeyan lagi liburan utawa ngurus tanggung jawab liyane.

Cara Ngatur Konten Kanthi Kiriman Dijadwal WP (4 Fitur Utama)

WordPress kalebu fungsi penjadwalan kirim metu saka kothak. Nanging, fitur iki cukup dhasar lan kurang ing sawetara wilayah. WP Scheduled Posts nyedhiyakake fitur sing luwih migunani, kalebu papat ing ngisor iki:

Plugin WP Scheduled Posts.

1. Njaluk diatur karo Jadwal Tanggalan

Kanggo wiwitan, WP Scheduled Posts nambahake tanggalan editorial sing praktis menyang dasbor WordPress sampeyan:

Kalender editorial WP Scheduled Posts.

Sampeyan bisa ngakses kanthi navigasi menyang Kiriman sing Dijadwal > Jadwal Tanggalan ing dashboard sampeyan. Sembarang kiriman sing dijadwal bakal katon ing tanggal publikasi, lan sampeyan uga bisa ndeleng draf sing ora dijadwal ing sidebar.

Tanggalan iki ora mung menehi ringkesan lengkap babagan jadwal editorial sampeyan. Sampeyan uga bisa:

  • Jadwal utawa jadwal maneh draf: Tanggalan Jadwal kalebu antarmuka seret lan selehake kanggo nemtokake draf sing dijadwal lan ora dijadwal kanggo tanggal publikasi.
  • Nggawe kiriman anyar: Saben kothak tanggal kalebu a New Post tombol kanggo nambah konsep anyar tanpa ninggalake tanggalan.
  • Atur penulis sampeyan: Yen sampeyan mbukak blog multi-penulis, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng sing kiriman amarga saka tanggalan.

Ndeleng gambar gedhe bisa mbantu sampeyan tetep ing ndhuwur rencana lan ngatasi masalah apa wae sadurunge ora bisa ditindakake. Duwe kemampuan kanggo ngatur kiriman, tanggal publikasi, lan penulis ing sak panggonan nyepetake tugas manajemen editorial sampeyan.

2. Priksa Jadwal Sampeyan Kanthi Widget Dashboard

Saliyane ngatur jadwal saka tanggalan, sampeyan bisa ndeleng publikasi sing bakal teka ing widget Kiriman Terjadwal ing dasbor admin:

Widget dashboard WP Scheduled Posts.

Yen sampeyan seneng menehi kiriman sampeyan maca-liwat pungkasan sadurunge ditayangake, widget cilik sing praktis iki bisa dadi pangeling ing menit pungkasan. Sampeyan uga bakal ngerti persis endi kiriman sing bakal diterbitake ing dina tartamtu. Nalika sampeyan mlebu menyang akun admin, sampeyan bakal duwe driji ing pulsa blog sampeyan.

3. Tambah Efficiency Kanthi Auto Scheduler

Sampeyan bisa ngakses kabeh fitur sing wis kita rembugan nganti saiki karo versi gratis saka WP Scheduled Posts. Nanging, plugin premium nawakake luwih gampang - lan lisensi individu mung $39.

Contone, sampeyan bisa nggunakake Penjadwal Otomatis kanggo nggawe aturan babagan kapan lan pira kiriman sing pengin diterbitake saben dina ing minggu kasebut:

Penjadwal Otomatis Kiriman Dijadwal WP.

Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu nindakake pakaryan kanthi manual nggawe jadwal kiriman sampeyan. Penjadwal otomatis bakal ditambahake menyang tanggalan editor kanthi otomatis kanggo jadwal kirim sing cepet lan konsisten.

4. Aja Kesalahan Kanthi Handler Jadwal Ora Kejawab

Salah sawijining masalah paling gedhe babagan jadwal kiriman ing WordPress yaiku kadhangkala kedadeyan ora kaya sing direncanakake. Yen salah sawijining kiriman sing dijadwalake gagal urip, ora mung strategi konten sampeyan bakal dibuwang. Pembaca sampeyan uga bakal kelangan konten anyar.

Sampeyan ora bisa ngatasi masalah iki utawa nyegah jadwal sing ora kejawab tanpa plugin. WP Scheduled Posts' Handler Jadwal Ora Kejawab, umpamane, bisa ngurus kiriman sing ora munggah ing wektu:

WP Dijadwal Posts Ora Kejawab Jadwal Handler.

Sistem serep iki nyekel kiriman sing ora kejawab lan nerbitake kanthi otomatis, supaya situs sampeyan bali kanthi cepet.

kesimpulan

Njadwalake kiriman ing WordPress bisa mbantu sawetara aspek sing angel kanggo mbukak blog. Saka mbantu sampeyan njaga rutinitas posting sing bisa diramal nganti ngatur beban kerja nganti menehi wektu istirahat sing dibutuhake, kiriman sing dijadwal bisa dadi penyelamat.

Plugin WP Scheduled Posts bisa mbantu sampeyan nggawe strategi manajemen konten sing apik kanthi papat fitur utama:

  1. Njaluk diatur karo Jadwal Tanggalan.
  2. Tansah mripat ing jadwal karo Dashboard Widget.
  3. Nambah efisiensi kanthi Auto Scheduler.
  4. Ngindhari kesalahan karo Handler Jadwal Ora Kejawab.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan jadwal kiriman ing WordPress? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Kiriman Dijadwal WP

Rampungake isi blog sampeyan kanthi nginstal WP Jadwal Kiriman.

Entuk Plugin

Kredit Gambar Fitur: Pexels.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol