Wordpress

Cara Nggawe Pribadi WordPress kanggo Nambah Konversi

Panliten nuduhake manawa luwih saka 68% pembeli miwiti nggoleki produk online. Nalika ngetik jeneng bisnis utawa produk sing digoleki ing Google lan mlebu ing situs web sampeyan, penting banget yen sampeyan menehi informasi sing cocog sing digoleki.

Pangguna mbutuhake kurang saka detik kanggo nggawe keputusan babagan situs web sampeyan sing nemtokake manawa bakal tetep utawa lunga.

Yen pelanggan potensial sampeyan nemokake dalan menyang situs web sampeyan mung kanggo mumbul ora sedetik mengko, sampeyan bakal kelangan dodolan tanpa wates.

Salah siji cara sing apik kanggo nglawan tingkat bouncing sing cepet banget iki yaiku nyedhiyakake informasi lan konten pribadhi sing relevan kanggo pelanggan potensial.

Bebener ing mburi Personalisasi

Nggawe pribadhi situs WordPress sampeyan ora mung bakal nyuda tingkat bouncing sampeyan, nanging bakal nambah konversi sampeyan.

Kanthi ewonan opsi kanggo dipilih lan ewonan perusahaan mbuwang dhuwit kanggo marketing digital, situs web sing umum lan kurang apik ora bakal ngasilake konversi lan dodolan.

Nalika pelanggan potensial nemokake persis informasi sing digoleki, dheweke luwih seneng tetep, sesambungan lan pungkasane tuku.

Pasinaon nuduhake manawa konsumen luwih seneng tuku saka perusahaan sing nawakake pengalaman pribadi lan konten sing dipersonalisasi bisa nambah efisiensi belanja pemasaran sampeyan nganti 10 nganti 30 persen.

Kanthi nomer kasebut, sampeyan ora bakal bisa nggawe situs web sampeyan kanthi pribadi.

Konten Sampeyan Kudu Pribadhi

Sampeyan mbuwang akeh wektu kanggo mbangun lan nyempurnakake situs web WordPress sampeyan, saengga bisa dadi akeh banget nalika sampeyan nyoba mutusake konten sing bakal dipersonalisasi.

Gambar - Foto ing situs web sampeyan pancen kuat lan bisa nyebabake tingkat konversi sampeyan. Apa citra sampeyan nambahake unsur manungsa menyang merek sampeyan, nuduhake rincian utawa nuntun konsumen menyang ngendi sampeyan pengin ndeleng, nggawe pribadhi potongan situs sampeyan ngidini pengunjung bisa nggandhengake karo perusahaan sampeyan ing tingkat sing luwih jero.

Informasi kontak - Nalika citra ngidini sampeyan nggawe hubungan emosional karo pengunjung, nyedhiyakake informasi kontak sing bener minangka cara sing gampang kanggo nggawe situs web sampeyan. Apa sampeyan duwe wakil dodolan sing unik kanggo macem-macem lokasi utawa garis pitulungan ing wayah wengi tartamtu, langsung nuduhake informasi kontak sing bener menyang pengunjung situs web sampeyan ngidini dheweke ngubungi sampeyan lan nggawe tumbas luwih gampang.

Ulasan Pelanggan lan Testimoni - pelanggan maca review online sadurunge tuku. Amarga iki, luwih penting kanggo duwe review ing situs web sampeyan. Nggawe pribadhi review kasebut bisa nggawe luwih efektif. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nuduhake review produk sing cocog karo wong sing wis tuku sadurunge utawa nuduhake review saka wong ing wilayah tartamtu ing negara kasebut menyang wong liya saka wilayah kasebut.

Alexa Product – Yen sampeyan ngedol produk utawa layanan sing ora kasedhiya ing wilayah tartamtu utawa kanggo kelompok umur tartamtu, nggawe pribadhi deskripsi produk bisa dadi cara sing sampurna kanggo mbukak informasi iki. Teknik iki ngidini sampeyan nyedhiyakake informasi sing cocog kanggo para pelanggan sing relevan tanpa ngganggu kaca web kanggo wong sing ora mbutuhake informasi kasebut.

Telpon kanggo tumindak - Gumantung ing piranti sing digunakake pengunjung situs web, ing ngendi papan kasebut lan apa sing dikarepake, siji tombol telpon kanggo tumindak ora mesthi relevan utawa nggumunake. Nggawe pribadhi teks telpon kanggo tumindak lan link sing dikirim menyang pelanggan, bisa nggawe luwih efektif tinimbang pilihan siji-ukuran-cocok-kabeh.

Kiriman Blog sing Unggulan lan Konten Liyane - Ing jagad WordPress SEO sing gila iki, blog sing sampeyan tulis lan konten sing digawe ing situs web sampeyan kudu cocog lan narik kawigaten para pangguna. Nuduhake konten pengunjung situs web lan kiriman blog sing menarik lan cocog karo dheweke ora mung menehi nilai kanggo pengunjung, nanging nambah tingkat keterlibatan ing kiriman blog sampeyan. Kanggo entuk daya tarik karo situs web sampeyan, narik kawigaten para pamirsa sing wis kasengsem karo apa sing sampeyan tulis bisa dadi penting banget - lan nggunakake wektu sing luwih praktis.

Cara Sampeyan Bisa Nggawe Pribadi Situs

Gumantung ing produk utawa layanan sampeyan, ana akeh cara sampeyan bisa nggawe situs web WordPress kanggo nambah konversi. Mangkene sawetara ide supaya kreatifitas sampeyan bisa mlaku nalika nggawe situs web sampeyan:

geotargeting

Nggawe pribadhi konten adhedhasar lokasi pengunjung minangka salah sawijining cara sing apik kanggo nggawe situs web sampeyan. Sampeyan bisa ngganti citra kanggo nggambarake gambar sing cocog karo pengunjung, ngganti nomer telpon lan informasi dodolan kanggo nuduhake informasi kontak sing bener adhedhasar saka ngendi tuku lan liya-liyane. Ukuran siji ora pas kabeh nalika nerangake situs web lan informasi sing digoleki pengunjung situs saka macem-macem lokasi.

Personalisasi miturut Lokasi

Ing gambar iki sampeyan bisa ndeleng carane Universitas Montana bisa nggunakake geotargeting kanggo nggawe pribadhi situs web adhedhasar lokasi siswa sing kasengsem ngunjungi situs kasebut. Tinimbang pesen umum "Sinau luwih lengkap babagan ngapa UM cocok kanggo sampeyan," pengunjung saka Boston bakal ndeleng pesen "Montana ngunjungi Boston" lan duwe kesempatan kanggo gawe jadwal wektu kanggo ketemu karo wakil kampus sing relevan nalika lagi ana. wilayah. Tingkat klik liwat konten pribadhi meh kaping pindho dibandhingake karo pesen umum.

GeoFli

Plugin WordPress Geofli

Info & DownloadDeleng Demo

Alat WordPress sing apik kanggo geotargeting lan geopersonalisasi. Plugin WordPress kasebut ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi gampang adhedhasar lokasi pengunjung. Kanthi GeoFli sampeyan bisa milih lokasi sing sampeyan targetake miturut kode pos, negara, negara utawa malah nggambar geofence sampeyan dhewe. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngarahake geo - tumindak ngarahake pengunjung saka lokasi tartamtu menyang URL sing beda. Kanggo nggunakake GeoFli sampeyan mung milih konten sing pengin diganti, pilih area sing pengin ditargetake lan ganti salinan utawa konten kanggo menehi nilai kanggo pamirsa sing ditargetake.

Personalisasi Jinis Piranti

Nuduhake konten sing cocog karo pangguna adhedhasar piranti sing digunakake kanggo nggoleki web minangka cara sing apik kanggo nyuda tingkat bouncing, nambah konversi lan menehi informasi sing dibutuhake kanggo pengunjung situs. Ngerteni kabiasaan piranti pelanggan sampeyan bisa mbantu sampeyan nggawe personalisasi iki. Contone, konsumen luwih seneng tuku ing desktop tinimbang ing smartphone. Ngerti iki bisa nyurung sampeyan nuduhake informasi tuku produk ing desktop nalika nyorot nilai perusahaan lan keuntungan produk ing piranti seluler.

Logika Hop

Plugin Logic Hop WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Ngidini sampeyan nggawe pribadhi konten situs web adhedhasar cara pengunjung menyang situs web sampeyan lan konten sing wis dideleng. Plugin WordPress minangka cara sing kuat kanggo nyedhiyakake konten khusus kanggo pengunjung situs web sampeyan. Kanggo nggunakake Logic Hop, sampeyan mung nggawe kondisi, nggawe bar Logic Hop utawa blokir ing situs web sampeyan banjur wenehake kondisi kasebut menyang konten kasebut.

Personalisasi Wektu

Nuduhake panggilan unik kanggo tumindak lan konten adhedhasar wektu dina, minggu utawa taun pengunjung ing situs sampeyan bisa ngidini sampeyan nggunakake pola pangguna kanggo nambah konversi. Yen sampeyan ngerti produk utawa layanan tartamtu sing adol luwih apik ing wektu tartamtu, sampeyan bisa nggawe pribadhi situs web kanggo nampilake ing wektu iki tinimbang mlebu log lan njupuk wektu kanggo ngganti bolak-balik saben sampeyan pengin nuduhake informasi anyar.

Personalisasi Lanjut dening FlowCraft

Plugin WordPress Personalisasi Lanjut

Info & DownloadDeleng Demo

Personalisasi Lanjut ngidini sampeyan ngatur konten situs web adhedhasar wektu, jumlah kunjungan lan liya-liyane. Plugin WordPress nggawe sampeyan gampang nggabungake segmen lan nggawe pribadhi kanggo klompok wong sing luwih spesifik. Padha karo Yen-Dadi, kanggo nggunakake Advanced Personalization dening Flow Craft, sampeyan mung nggawe lan menehi jeneng kondisi lan nemtokake apa sing ditampilake yen kondisi kasebut ditemoni utawa ora.

Personalisasi Interaksi Situs

Cara konsumen sesambungan karo situs web sampeyan uga minangka kesempatan sing apik kanggo nuduhake konten sing dipersonalisasi. Yen lagi mlebu lan wis nggawe tumbas sadurunge, sampeyan bisa menehi saran item sing gegandhengan, yen lagi pisanan pengunjung, sampeyan bisa introduce menyang perusahaan lan item paling populer langsung, lan yen padha ketemu situs amarga iklan tartamtu sampeyan bisa nuduhake informasi sing cocog karo iklan kasebut.

Yen-Dadi

Yen-Dadi Plugin WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Ngidini sampeyan nggawe pribadhi konten situs web adhedhasar profil pengunjung utawa interaksi karo situs kasebut. Plugin WordPress kasebut ngidini sampeyan nuduhake konten unik adhedhasar tanggal, profil pangguna lan liya-liyane. Kanggo nggunakake Yen-Dadi, sampeyan mung milih kondisi sing pengin ditargetake lan banjur nyetel konten sing pengin ditampilake yen kondisi kasebut wis ketemu utawa ora ketemu.


Nalika pelanggan potensial kedadeyan ing situs web sampeyan, sampeyan mung duwe wektu sepisan kanggo narik perhatian lan tetep kasengsem. Nggawe pribadhi konten ing situs web WordPress sampeyan minangka cara sing apik kanggo menehi pengunjung informasi sing digoleki, nggawe dheweke ngerti lan pungkasane nambah konversi. Saka nggawe pribadhi informasi kontak adhedhasar lokasi pengunjung kanggo nggawe gambar pribadi adhedhasar wektu taun, isi sing bisa ditrapake lan terkenal minangka kunci kanggo ngowahi pelanggan sing berkualitas.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol