Wordpress

Cara Promosi Produk WooCommerce nganggo Instagram

Apa sampeyan kepengin weruh kenapa akeh toko eCommerce nggunakake feed Instagram ing situs web? Iku kabeh mudhun kanggo daya bukti sosial.

Bukti sosial minangka fenomena ing ngendi wong dipengaruhi dening tumindak, utawa tuku ing kasus iki, wong liya. Salah sawijining jinis bukti sosial sing paling efektif yaiku sing asale saka pangguna. Bukti sosial pangguna yaiku nalika pelanggan sing wis ana nyaranake produk utawa layanan sampeyan kanthi ngirim gambar ing media sosial.

Nerangake kekuwatan bukti sosial kanthi tembung bisa angel, mula aku bakal ngidini gambar kasebut bisa ngomong dhewe. Pisanan, deleng galeri Kempinski Hotels:

Hotel Kempinski

Merek fashion The & Other Stories:

& Crita Liyane

Uga takon MADE Furnitur lan homeware:

DIBUAT mebel

Ora ana apa-apa kaya tembung saka tutuk utawa testimoni visual kanggo ngyakinake pelanggan potensial produk utawa layanan sampeyan.

Mupangate konten sing digawe pangguna gratis lan tampilake ing situs web sampeyan kanggo nambah konversi WooCommerce.

Cara Promosi Produk WooCommerce Sampeyan Nggunakake Kiriman Instagram Pelanggan

Kaping pisanan, sampeyan kudu miwiti akun Instagram sing solid. Unggah gambar produk sampeyan, tambahake crita Instagram, lan gawe pengikut.

Pro tip: Gunakake akun Bisnis kanggo entuk akses menyang statistik lan wawasan Instagram.

Sabanjure, bukak kampanye Instagram. Delengen sawetara conto sadurunge:

"Tamu kita tansah lelungan ing donya kanthi gaya. Nuduhake pengalaman sampeyan nggunakake jeneng pangguna @Kempinski"

"Kita seneng yen sampeyan menehi inspirasi karo crita gaya pribadi sampeyan! Nuduhake khazanah lemari klambi saka & Kisah Liyane ing Instagram, sebutno @andotherstories ing caption sampeyan, tag @andotherstories ing kiriman sampeyan, utawa gunakake hashtag #andotherstories supaya bisa ditampilake ing stories.com.

Kampanye Instagram bisa ditindakake kanthi nggunakake hashtag khusus (aka kampanye hashtag) kanggo ngasilake buzz lan kapentingan ing produk utawa layanan sampeyan. Utawa, sampeyan bisa njaluk pelanggan menehi tag akun sampeyan.

Sawise kiriman pelanggan wiwit mlebu, wektune kanggo nampilake ing situs web sampeyan!

Cara Nampilake Umpan Instagram ing Situs Web WooCommerce

Spotlight Instagram Feeds PRO

Info & DownloadDeleng Demo

Ing Oktober 2020, API Facebook ngalami owah-owahan gedhe. Owah-owahan iki saiki ngalangi pangguna WordPress kanggo nampilake konten Instagram ing kiriman nggunakake fitur pamblokiran oEmbed utawa Semat.

Iki tegese yen sampeyan pengin nampilake feed Instagram ing situs web WooCommerce, sampeyan kudu nggunakake plugin feed Instagram.

Sanajan ana akeh plugin feed Instagram, Spotlight PRO minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake (utamane yen sampeyan dudu coder sing seneng banget). Nerangake karo a pratayang interaktif urip langsung ing dashboard WordPress sampeyan, lan uga bisa nggabungake kanthi lancar karo Elementor.

Kita uga bakal ndeleng sawetara plugin liyane sing bisa nambah kampanye pemasaran Instagram ing situs web WordPress sampeyan sajrone pandhuan iki.

Cara nyambungake akun lan nampilake hashtag utawa feed sing diwenehi tag

Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake Spotlight PRO, sambungake akun Instagram sampeyan. Klik "Sambungake akun Bisnis sampeyan" lan mung sawetara detik, feed Instagram sampeyan bakal katon ing antarmuka Spotlight.

Sambungake menyang Akun Instagram

Yen sampeyan nggunakake Elementor, pindhah menyang editor Elementor yen akun sampeyan wis disambungake. Seret lan selehake ing Widget feed Instagram Sorotan menyang lokasi sing dikarepake lan tindakake tutorial liyane ing editor dhewe. Widget kasebut bakal menehi pratinjau interaktif feed sampeyan, kaya antarmuka Spotlight standar.

Widget feed Instagram Elementor Spotlight

Kanggo ngimpor feed diwenehi tag, bukak menyang Sambungake tab lan pilih akun sampeyan ing bagean "Tampilake kiriman ing ngendi akun kasebut diwenehi tag". Kanggo ngimpor feed hashtag, ketik hashtag sampeyan ing bagean "Tampilake kiriman nganggo hashtags iki".

Pungkasan, pilih akun sampeyan ing bagean "Tampilake kiriman saka akun kasebut". Feed sampeyan bakal langsung diisi karo kiriman pelanggan.

Hashtag lan diwenehi feed Instagram

Carane ngrancang feed

Menyang Tab desain. Pisanan, pilih tata letak sing dikarepake. Sabanjure, bukak akeh opsi desain sing diwenehake Spotlight lan atur setelan sampeyan.

Tab Desain Sorotan

Sampeyan bisa:

  • Pilih werna latar mburi feed sampeyan,
  • Pilih jumlah kiriman sing bakal ditampilake,
  • Tambah utawa nyuda kolom,
  • Setel jarak antarane kiriman,
  • Tambah efek hover,
  • Pilih header, utawa ninggalake kabeh,
  • Tampilake crita Instagram,
  • Tambah kothak popup,
  • lan akeh liyane.

Elinga nyetel feed kanggo piranti seluler lan tablet kanthi milih lambang ing pojok tengen ndhuwur.

Senajan Spotlight kebak responsif tengen metu saka kothak, menehi malah liyane kontrol liwat dipikir feed ing saben piranti. Contone, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti setelan gawan lan menehi instruksi plugin kanggo nuduhake 5 kolom ing desktop, 2 ing tablet, lan 1 ing piranti seluler.

Yen sampeyan seneng karo tampilan feed sampeyan, pencet tombol simpen.

Cara nyaring feed sampeyan

Kanggo nyaring feed lan mbusak kiriman sing ora dikarepake, pindhah menyang Tab Filter. Ing kene sampeyan bisa nyaring kiriman kanthi hashtag utawa caption.

Tab Filter Sorotan

Utawa, sampeyan uga bisa nyaring feed kanthi pindhah menyang Tab moderat. Ing kene sampeyan bisa milih kanthi manual kiriman sing pengin dituduhake utawa ditinggalake.

Tab Sorotan Moderate

Proses iki kudu langsung. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol panah ing keyboard kanggo navigasi liwat akeh kiriman sing diimpor lan pilih sing dikarepake kanthi mencet Ketik.

Cara promosi produk WooCommerce sampeyan

Langkah pungkasan yaiku ngubungake kiriman feed Instagram menyang produk WooCommerce sampeyan.

Spotlight Promote Produk

Kanggo nglakoni, bukak ing tab promosi. Cukup pilih kirim lan pilih "Produk" saka menu gulung mudhun.

Sanalika sampeyan miwiti ngetik jeneng produk, Spotlight bakal njupuk produk WooCommerce kanthi otomatis.

Pilih produk banjur pilih antarane nyambungake menyang produk langsung utawa mbukak kiriman ing kothak nyembul. Kothak popup minangka cara sing apik kanggo nampilake klien sampeyan. Kanthi kiriman hashtag, hashtag lan caption bakal ditampilake, dene karo kiriman sing diwenehi tag, jeneng pangguna uga bakal ditampilake!

Kanggo nambah iki, sampeyan uga bisa nambah "teks link" sing dikarepake (contone, "Tuku jam tangan iki") sing bakal nggawa sampeyan menyang produk sing wis ditemtokake.

Teks link bakal katon ing pojok tengen ngisor kothak popup:

Kothak Popup Spotlight kanggo WooCommerce

Simpen feed lan sampeyan wis rampung!

Pro Tips

Kampanye Kupon WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

Ndhesek para pelanggan supaya ninggalake testimonial ing wangun kiriman Instagram kanthi kesempatan kanggo tampil ing situs web sampeyan lan matur nuwun kanthi menehi diskon. Sampeyan banjur bisa ngawasi nggunakake plugin WooCommerce Coupon Campaigns.

Kanthi plugin sampeyan bisa nggawe kampanye kupon lan ndeleng laporan saka dashboard WooCommerce. Priksa manawa sampeyan duwe kaca sing nuduhake syarat lan kahanan kanggo kiriman sing nanggapi panjaluk sampeyan.

Cara Semat Umpan Instagram WooCommerce Sampeyan

Saiki, wektune kanggo nampilake feed ing situs web sampeyan. Sampeyan bisa nindakake kanthi nyalin lan nempel ing shortcode sing digawe ing ngendi wae ing situs WordPress sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake blok Gutenberg, uga widget WordPress utawa Elementor.

1. Shortcode

Spotlight Feed Embed

Yen sampeyan nggunakake pembangun kaca kaya Elementor, gunakake Advanced Custom Fields kanggo nampilake feed sing disaring ing saben produk WooCommerce tartamtu (kaya Made.com ing conto ing ndhuwur).

Sawise sampeyan wis diinstal ACF, nggawe grup lapangan adat sing njaluk shortcode.

klompok lapangan adat ACF

Setel Tipe Bidang menyang "Teks" lan atur aturan supaya bisa ditampilake ing saben kaca produk.

ACF lokasi klompok lapangan adat

Menehi jeneng lan pindhah menyang kaca produk. Kolom khusus sampeyan saiki kudu ditampilake ing ngisor katrangan produk sampeyan. Sabanjure, tempel ing kode cekak Spotlight.

ACF Product Page Shortcode

Mbalik ing Elementor, tambahake blok kode cekak nggunakake konten dinamis menyang template kaca produk sampeyan. Elementor bakal kanthi otomatis nggawa kode cekak sing sampeyan selehake ing kolom khusus produk kanggo nampilake feed Instagram sampeyan.

ACF Elementor Page Shortcode

Catetan: Spotlight banget serbaguna, saengga bisa digunakake kanthi apik karo tema utawa pembangun kaca sing sampeyan gunakake.

Utawa, sampeyan bisa nampilake feed ing kaca ngarep (kaya Kempinski ing gambar ing ndhuwur) utawa nggawe kaca kebangkrutan kanthi feed Instagram khusus (kaya & Crita Liyane' kaca "Shop this look"). Fitur Promote Spotlight bakal bisa digunakake kanthi apik ing kasus kaya mengkono.

Kanggo entuk iki, mung tempel ing shortcode ing kaca ngarep utawa kaca darmabakti lan Spotlight PRO bakal ngurus liyane.

2. Blok Gutenberg

Yen sampeyan nampilake feed ing kiriman, pilih blok Gutenberg. Ing editor WordPress, goleki "Spotlight Instagram Feed".

Spotlight Instagram Feed Gutenberg Block

Sabanjure, pilih feed sing dikarepake saka menu gulung mudhun.

Spotlight Instagram Blok Pilih Feed

Feed sampeyan banjur bakal katon kanthi otomatis ing editor WordPress sampeyan.

Tampilan Blok Instagram Sorotan

3. Widget WordPress

Yen sampeyan pengin nampilake feed ing footer utawa sidebar, mula widget WordPress bisa uga dadi pilihan sing paling apik. Umume tema nggunakake widget kanggo ngidini pangguna ngowahi area situs web kanthi gampang sajrone sawetara detik.

Pindhah menyang Penampilan> Widget lan temokake widget "Spotlight Instagram Feed".

Widget Instagram Sorotan

Seret lan selehake ing lokasi sing disenengi. Ing conto iki, aku wis mutusake kanggo nampilake feed ing footer, sawise bar telusuran. Pilih feed saka menu gulung mudhun lan simpen.

Tampilan Widget Instagram Sorotan

Feed Instagram sampeyan saiki urip! Aku wis nyetel feed rada kanggo ndhelikake header

4. Widget Elementor

Cara kaping papat nggunakake widget Elementor. Minangka jeneng kasebut, iki mung bisa digunakake kanggo pangguna Elementor. Ing editor, goleki "Spotlight Instagram Feed" lan seret widget menyang area sing dikarepake.

Spotlight Instagram Feed Elementor

Pilih feed saka menu gulung mudhun ing sidebar lan versi live feed sampeyan bakal ditampilake kanthi otomatis.

Tampilan Elemen Feed Instagram Spotlight

Maksimalake Konversi WooCommerce sampeyan

Ing artikel iki, kita wis ndeleng kepiye sampeyan bisa nggunakake plugin feed Instagram kanggo ngaktifake konten visual kanthi kinerja dhuwur ing skala. Kanthi nggunakake feed Instagram ing toko WooCommerce, sampeyan bakal nambah perjalanan panuku kanggo pelanggan lan nambah konversi.

Plugin feed Instagram kaya Spotlight PRO nduweni daya kanggo:

  • Nggawe link langsung karo konsumen,
  • Gunakake konten gratis sing nindakake, lan
  • Nggawe dodolan kanggo bisnis sampeyan.

Kanthi pandhuan iki, sampeyan mesthi bakal bisa miwiti promosi produk WooCommerce ing Instagram kanthi cepet!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol